Zoek in alle merken en categorieën

Zoek in alle categorieën

Categories

Zoek in alle merken

Zoek in categorie

Zoek merk in categorie

Geef hoeveelheid in

Babyverzorging Er zijn 300 producten

Vind hier diverse producten voor een goede verzorging van uw kleintje. Immers, elke ouder vindt de allerbeste verzorging van zijn kind het belangrijkste. Dagelijks moet uw baby in bad, moeten de luiers verschoont worden en moet uw kindje goed eten en slapen. Hier vindt u diverse producten voor babyverzorging. We bieden babyverzorging aan van shampoo, bad,- en douche crème, luiers en baby washandjes tot en met zalf, crème en massage olie voor uw baby. Heeft u vragen over de producten voor babyverzorging? Neem gerust contact op. Je baby verzorg je met de beste verzorgingsproducten

per pagina
Toont 1 - 24 van de 300 items
Toont 1 - 24 van de 300 items

Je baby verzorg je met de beste verzorgingsproducten
Je baby verzorgen doe je met de beste producten. Voor de beste babyverzorging gebruik je uiteraard de beste producten. Gebruik bij voorkeur steeds natuurlijke verzorgingsproducten voor je baby. Die garanderen je de beste verzorging en dat is toch wat je wilt voor je baby?  

Wat is de beste fopspeen voor je baby
Zijn fopspeen is ongetwijfeld één van de eerste zaken waar je pas geboren baby mee in aanraking komt. Dat is vooral het geval tijdens de eerste maanden na zijn geboorte. Ontzeg je baby dat zuigplezier niet. Hij of zij wordt er rustiger van. De combi speen met twee platte kanten is het meest aangewezen gedurende de eerste drie levensmaanden van je baby omdat die je tepelvorm het best benadert. Verder heb je de keuze tussen een ronde of een dentale fopspeen. Deze laatste is boven rond en onderaan plat. 

Je baby wassen
Op tijd en stond in het bad vind je baby heerlijk. Zeker als je enkele paar druppels baby badolie in het badwater doet het badwater en gebruik de zeep maar een enkele keer voor het badje. Beperk zoveel mogelijk het gebruik van zeep, dat droogt baby's huidje uit. Verzorg baby's haartjes met een aangepaste babyshampoo. 

Huidverzorging van je baby
Baby 's huidje is erg gevoelig en erg gevoelig tegen onze weersomstandigheden. Niet alleen tegen de zon, maar even goed tegen regen, wind en lage temperaturen. Dat is pas het geval vanaf zijn vierde verjaardag. Verzorg baby's huidje met aangepaste producten voor een droge of een vette huid. Talkpoeder en zinkzalf voorkomen luieruitslag. Als je bij zonnig weer met je baby naar buiten gaat gebruik je best een aangepaste zonnecrème met een hoogste beschermingsfactor. Dat is minstens +50.

Medicijnkastje voor je baby
Een ongelukje ligt op een klein, meestal onverwacht plaatsje. Dat is zeker zo voor je baby. Zorg er dan ook voor dat je onmisbare producten voor de eerste verzorging steeds bij de hand hebt 

  • Een aangepaste neusspray voor baby's
  • Een gebruiksvriendelijke thermometer
  • Een aangepaste neusreiniger
  • Een balsem voor baby's tegen verkoudheden
  • Paracetamol voor kinderen
  • Een geneesmiddel tegen koorts
  • Vitamine D en K
  • Bepanthen tegen luieruitslag

Je wilt je baby toch ook de beste verzorging geven? De beste natuurlijke verzorgingsproducten voor je baby koop je hier.

Babyverzorging producten kopen?