Zoek in alle merken en categorieën

Zoek in alle categorieën

Zoek in alle merken

Zoek in categorie

Zoek merk in categorie

Geef hoeveelheid in

Babyvoeding Er zijn 343 producten

Vind hier allerlei babyvoeding om uw kind in zijn of haar primaire levensbehoefte te voorzien. Goede babyvoeding is belangrijk voor de ontwikkeling en groei van uw kind. Met babyvoeding krijgt uw kind de voedingsstoffen binnen die hij of zij nodig heeft. Wilt u uw kind zuigelingenvoeding geven? Verrassen met een heerlijk papje? Of voedzame fruitrepen geven? Hier bent aan het goede adres voor alle babyvoeding. Wij bieden breed aanbod aan babyvoeding, papjes, kant-en-klare maaltijden, tussendoortjes en gezonde fruithapjes. Laat uw kind optimaal genieten en smullen. Heeft u vragen over babyvoeding? Neem gerust contact op.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 343 items
Toont 1 - 12 van de 343 items

Maken we onze babyvoeding best zelf of kiezen we voor kant- en- klare babyvoeding?
Jonge ouders staan vaak voor een dilemma: geven ze hun baby voeding uit potjes of bereiden ze baby's maaltijden zelf? Ouders willen alleen maar het beste voor hun kinderen en zeker voor hun baby. Maar wat is nu het gezondste voeding uit potjes of datgene wat jezelf klaar maakt?

Biologisch eten
De meerderheid van de jonge die de voeding voor hun baby zelf klaar maken grijpen massaal naar biologische producten. Zo hopen ze hun baby's en kinderen de meest gezonde maaltijden voor te schotelen. Dat valt uiteraard toe te juichen, maar is dat ook zo? Zijn deze zelf bereide maaltijden bijvoorbeeld gezonder dan in potjesvoeding? 

Is verse voeding altijd beter?
Iedereen die met gezonde voeding bezig is geeft de voorkeur aan verse voeding. Liefst rechtstreeks van het veld. Ze gaan er van uit dat verse voeding de hoogste concentratie gezonde voedingsstoffen bevat zoals vitaminen, mineralen, sterke antioxidanten, hoogwaardige eiwitten en voedingsvezels.

Potjesvoeding bevat minder ongezonde vetten
De resultaten van recente wetenschappelijke onderzoeken bewijzen nochtans het tegendeel. Volgens hen is er met potjesvoeding niets mis. Meer zelfs: je kunt je baby beter kant- en- klare voeding geven. Die is doorgaans zelfs rijker aan gezonde voedingsstoffen, bevat één derde minder calorieën en bevat meer hoogwaardige eiwitten dan vers bereide gerechten.

Blijf opletten
Het blijft echter opletten. Niet alle producenten houden zich strikt aan de voorgeschreven regels. Er is voeding in potjes op de markt dat minder gezond is dan verse maaltijden. Let dus goed op en controleer telkens de lijst met ingrediënten vooraleer je kant- en- klare voeding voor je baby koopt.

Spaart vooral tijd
Velen verkiezen zelf bereide maaltijden boven potjesvoeding uit besparingsoverwegingen. Kant- en- klare babyvoeding is gemiddeld niet duurder dan zelf klaargemaakte maaltijden. Je bespaart er wél veel tijd mee en die kun je gebruiken om met je baby's en kinderen door te brengen.

Kant- en klare- voeding voor je baby koop je makkelijk en voordelig online en zeker bij BYFIT