In prijs verlaagd! Cake mini marmer glutenvrij Bekijk groter

Cake mini marmer glutenvrij Cereal 200g


Marmercake, glutenvrij en lactosevrij.

Meer details

Merk Cereal
Inhoud 200g

Levertijd: 1 dag

$nbsp;

Bij aankoop van dit product ontvangt u 12 loyaliteitspunten. In totaal ontvangt u 12


Webwinkel Keurmerk

4.26 incl. btw

4.37 incl. btw

  •  Verzendkosten vanaf: €4,99
  •  TOT 40% KORTING
  • Veilig online kopen
  •  Gratis verzending boven de €75
  •  Voor 21 uur besteld, morgen in huis
  •  Veilig betalen IDEAL PAYPAL enzv.
  •  14 dagen bedenktijd op uw bestelling
  •  Bekijk hier ons beleid en voorwaarden

Op zoek naar een lekker koekje? Voor bij de koffie of thee. Of als tussendoortjes? Wat denkt u van: Cake mini marmer glutenvrij 

Cake mini marmer glutenvrij kopen? Voor slechts €4.26 ontvangt u 200g. Blijvend lage prijs. Voor 21 uur besteld dezelfde dag verzonden. Meer producten van Cereal . Of zoek hier naar alle producten van Cereal in de categorie Koekjes. Gratis verzending bij bestellingen boven de €75.

Product informatie

Marmercake, glutenvrij en lactosevrij.

Ingrediënten:
EI 29%, suiker, palmvet, aardappelzetmeel, rijstbloem, dextrose, pure chocolade 6,8% (cacaomassa, suiker, cacaoboter), emulgator: SOJA LECITHINE, natuurlijke vanille-aroma), bevochtigingsmiddel: glycerol, glucosestroop, emulgator: koolzaadlecithinen, rijsmiddelen: difosfaten, natriumcarbonaten en calciumfosfaten, verdikkingsmiddelen: johannesbroodpitmeel en xanthaangom, zout, antioxidant: ZWAVELDIOXIDE.
Kan sporen bevatten van soja, noten en sesam.

Voedingswaarde per 100 gram
Energie 1828  kJ / 437 kcal
Vetten 22 gram
- waarvan verzadigd 11 gram
Koolhydraten 57 gram
- waarvan suikers 35 gram
- waarvan polyolen 6,7 gram
Voedingsvezels 1,5 gram
Eiwitten 4,7 gram
Zout 0,89 gram

Fabrikant:
Nutrition & Sante Benelux BV
Medialaan 30
B-1800 Vilvoorde
Belgie

 

 

Koolhydraatarme koekjes

Koekjes die je in de supermarkt om de hoek kunt kopen, zijn over het algemeen wat minder gezond. Ze bevatten veel boter, bloem en suiker wat ervoor zorgt dat ze behoorlijk wat koolhydraten met zich mee brengen. Door koekjes te eten, zal dat een negatieve invloed hebben op je bloedsuikerspiegel. Deze gaat enorm schommelen zodat pieken van veel energie zich afwisselen met vermoeidheid, honger en hoofdpijn. Om dit te voorkomen kan je beter kiezen voor koekjes die, in plaats van bloem of tarwemeel, gemaakt zijn van amandelmeel of een meel op basis van noten en zaden. Zoals bijvoorbeeld {Productnaam} van {Merknaam}. Deze laatste soorten bloem bevatten namelijk veel minder koolhydraten dan gewone bloem of tarwemeel. Bovendien bevatten ze veel eiwitten waardoor je langer een verzadigd gevoel hebt. Je zal dan ook minder snel naar een volgend koekje grijpen.

Stevia

Een ingrediënt dat er mede voor zorgt dat koekjes niet zo goed zijn voor je gezondheid is suiker. Een gezond koekje zal dan ook vaak gebruik maken van een andere, natuurlijke zoetstof. Een goed voorbeeld hiervan is Stevia. Dit wordt gemaakt van de steviaplant. Stevia smaakt erg zoet ondanks dat er geen suikers in zitten. Ook bevat Stevia geen koolhydraten en calorieën. Kijk eens naar {Productnaam} van {Merknaam}. Een mooi alternatief om te gebruiken voor koekjes dus.

Kokosvet

Ook de boter in koekjes heeft een slechte invloed op onze gezondheid. Een alternatief hiervoor is het gebruik van kokosvet om koekjes te maken. Kokos bevat verzadigde vetten en heeft een versnellend effect op je spijsvertering. Omdat kokos van zichzelf best zoet is, hoef je ook minder suiker, of een gezondere zoetstof, toe te voegen.

Granola koekjes

Een granola koekje is een koekje dat niet is gemaakt van bloem of tarwemeel maar van gezondere natuurlijke ingrediënten. Zo worden onder andere geroosterde granen of noten gebruikt als basis voor de gezonde koekjes. Deze koekjes bevatten veel vezels.

Speltkoekjes

Een vervanger voor tarwe die meer en mee gebruikt wordt is spelt. Spelt wordt gezien als een oergraan met veel gezonde eigenschappen. Doordat steeds meer mensen hiervan op de hoogte zijn en er dus steeds meer vraag naar is, komen er ook steeds meer producten met spelt op de markt. Zo ook koekjes. Zoals bijvoorbeeld {Productnaam} van {Merknaam}.

Hieronder worden de gezonde eigenschappen van spelt uiteen gezet:

  • tijdens het malen van het spelt om er meel van te maken blijven de voedingsstoffen goed bewaard
  • spelt bevat een gezonde combinatie van vitaminen, mineralen, koolhydraten, vetten en eiwitten
  • spelt heeft een grote hoeveelheid aan aminozuren waardoor er hormonen worden aangemaakt die ervoor zorgen dat we ons blij voelen
  • doordat er andere samenstelling van gluten aanwezig zijn in spelt, is het makkelijker om spelt te verteren. Dit in vergelijking met gewone tarwe.
  • spelt is ook te gebruiken door mensen met diabetes. De bloedsuikerspiegel blijft namelijk gelijkmatig door het eten van een speltproduct.