In prijs verlaagd! Zwangerschapstest digital wekenindicator Bekijk groter

Zwangerschapstest digital wekenindicator Clearblue 1st


Clearblue DIGITAL zwangerschapstest met conceptie-indicator – zo nauwkeurig dat zelfs wordt aangegeven hoe lang je zwanger bent

Meer details

Merk Clearblue
Inhoud 1st

Levertijd: 1 dag

$nbsp;

Bij aankoop van dit product ontvangt u 38 loyaliteitspunten. In totaal ontvangt u 38


Webwinkel Keurmerk

12.65 incl. btw

12.97 incl. btw

  •  Verzendkosten vanaf: €4,99
  •  TOT 40% KORTING
  • Veilig online kopen
  •  Gratis verzending boven de €50
  •  Voor 21 uur besteld, morgen in huis
  •  Veilig betalen IDEAL PAYPAL enzv.
  •  14 dagen bedenktijd op uw bestelling
  •  Bekijk hier ons beleid en voorwaarden

Last van ochtendmisselijkheid? Nog niet ongesteld? In een keer een afkeer voor voedselgeuren? Of extreme stemmingswisselingen? Dan zou u best wel eens zwanger kunnen wezen.... Daar kom je maar op een manier achter. Anoniem online een zwangerschapstest kopen? 

Zwangerschapstest digital wekenindicator kopen? Meer producten van Clearblue bestellen. Voor €12.65 bij BYFIT. Met een leuke korting. Voor 21 uur besteld de volgende dag bezorgd.

Product informatie

Clearblue zwangerschapstest met wekenindicator

Zwangerschapstest met van kleur veranderende uiteinde.

- Meer dan 99% nauwkeurig
- Test tot 5 dagen vroeger

Lees altijd deze instructiefolder goed door voordat je een zwangerschapstest uitvoert.
Als je test vanaf de dag dat je menstruatieperiode zou moeten beginnen, kun je je urine op elk moment van de dag testen. Als je vroeg test, moet je de eerste urine van de dag gebruiken.
Wanneer je klaar bent om de zwangerschapstest uit te voeren, neem je het teststaafje uit de verpakkingsfolie en verwijder je het blauwe kapje. Gebruik de test onmiddellijk.
 
De test uitvoeren:
Houd het absorberende van kleur veranderd uiteinde in je urinestraal of in een monster van je urine in een schoon, droog potje gedurende 5 seconden.
Het van kleur veranderend uiteinde wordt onmiddellijk roze om aan te tonen dat urine wordt geabsorbeerd. Je moet het van kleur veranderend uiteinde gedurende 5 seconden lang in de urine houden.
Houd het van kleur veranderend uiteinde omlaag of leg het zwangerschapsteststaafje plat terwijl je het resultaat afwacht.
 
Wacht gedurende 3 minuten. Terwijl de zwangerschapstest begint te werken, zie je blauwe streepjes verschijnen.
 
Binnen 3 minuten wordt de uitslag in het venster weergegeven.
De uitslag zwanger verschijnt mogelijk eerder in het venster dan de uitslag van de weken indicator. Wacht tot het wacht-symbool stopt met knipperen, en bekijk dan de uitslag van de weken indicator. Dit kan ongeveer 3 minuten duren. 
Soms verschijnt de uitslag al na 1 minuut.
De uitslag blijft circa 24 uur zichtbaar in het venster.
Als de uitslag 'zwanger' is, maakt u een afspraak met uw huisarts. Hij of zij kan u vertellen wat u vervolgens moet doen. Uw huisarts berekent de zwangerschapsduur op basis van de eerste dag van uw laatste menstruatie.
Een bevruchting treedt op ongeveer twee weken voordat de volgende menstruatie zou moeten beginnen. De weken indicator geeft een schatting van de datum waarop de bevruchting heeft plaatsgevonden.
De weken indicator is 93% nauwkeurig in het vaststellen van de tijd die is verstreken sinds de bevruchting. Deze schatting wordt gebaseerd op de hoeveelheid zwangerschapshormoon hCG (humane choriongonadotrofine) in uw urine. De hCG-concentratie is voor elke vrouw verschillend. Het is dan ook mogelijk dat de weken indicator soms een verkeerde uitslag geeft. De uitslag 'Zwanger'/'Niet zwanger' is meer dan 99% nauwkeurig wanneer de test wordt uitgevoerd vanaf de dag waarop de menstruatie zou moeten beginnen.

Waarschuwing
Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing
De test niet gebruiken na de vervaldatum
Buiten bereik van kinderen bewaren.

Fabrikant
SPD Swiss Precision Diagnostics GMBH
Route de St Georges 47
1213 Petit-Lancy Geneve 
Zwitserland

Clearblue producten kopen?

Zwangerschapstest digital wekenindicator wordt aangeboden door het merk Clearblue. De producten van Clearblue worden met de hoogst mogelijke zorg voor u gemaakt. Zodat u ze met een gerust hart kunt gebruiken.

Was het Zwangerschapstest digital wekenindicator wat u zocht?
Wilt u nog verder zoeken naar producten van: Clearblue? Of naar producten uit de categorie: Zwangerschapstest?

Byfit.nl staat voor een gezonde levensstijl. Dit bereikt u door gevarieerde en gezonde producten te gebruiken en deze aan te vullen met voedingssupplementen. Surf rustig rond in ons aanbod heeft u vragen neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

Waarom een zwangerschapstest?

Je vermoedt dat je in verwachting bent en hebt een Zwangerschapstest digital wekenindicator in huis gehaald. Voor veel vrouwen zal het vermoeden zwanger te zijn voortkomen uit het uitblijven van de menstruatie. Over tijd zijn is vanzelfsprekend een gevolg van in verwachting zijn. Naast het over tijd zijn, wordt als reden voor het doen van een zwangerschapstest vaak genoemd: het proberen zwanger te raken, je wilt zekerheid nadat je onbeschermde seks hebt gehad of je hebt last van zwangerschapssymptomen.

Wanneer testen?

Het liefste wil je meteen gaan testen zodra je de zwangerschapstest hebt gekocht. Maar toch is het verstandig daar een goed moment voor te kiezen. Als je te vroeg gaat testen zal het de waarde van het hormoon hCG nog niet hoog genoeg zijn. Dit hormoon is aanwezig wanneer een vrouw in verwachting is. De zwangerschapstests zijn er dan ook op gemaakt om te reageren op de aanwezigheid van dit hormoon in de urine. Al vanaf één dag dat je overtijd bent, kan het hormoon al aanwezig zijn in je urine en kan er dus ook getest worden.

Hoe testen?

Een zwangerschapstest wordt uitgevoerd door een strip in je urine te houden. Natuurlijk kan je op elk moment van de dag de zwangerschapstest uitvoeren, maar er het ene moment is daar meer voor geschikt dan het andere. Zo is bijvoorbeeld de ochtend het meeste geschikt moment van de dag om te testen of je zwanger bent. De eerste urine van de dag zal namelijk het hoogste hCG concentratie bevatten. Houdt er bovendien rekening mee dat veel drinken je urine verdunt. Wanneer urine sterk verdund is, is het moeilijker om een zwangerschap vast te stellen omdat de concentratie hCG dan niet zo hoog zal zijn. Zorg er dus voor dat je niet veel drinkt voordat je een zwangerschapstest gaat doen. Lees goed de gebruiksaanwijzing van Zwangerschapstest digital wekenindicator van Clearblue. Elke test heeft zijn eigen wachttijd. De ene test geeft al snel aan dat je zwanger bent of niet, bij de andere moet je wat langer wachten.

Verkeerde uitslag

Ondanks dat een Zwangerschapstest digital wekenindicator van Clearblue voor 99 procent betrouwbaar is, kunnen er soms toch verkeerde uitslagen gegeven worden. Zo kan er een positieve uitslag worden gegeven terwijl je toch niet zwanger blijkt te zijn. Deze onterecht positieve uitslag kan komen doordat een zwangerschap is afgebroken maar het zwangerschapshormoon nog wel in je lichaam zit. Als je de test niet goed hebt uitgevoerd of te laat hebt afgelezen kan er ook een onterechte positieve uitslag uit naar voren komen. Aan de andere kant kan het ook zo zijn dat een zwangerschapstest een negatieve uitslag geeft, terwijl je toch een kindje verwacht. Dit kan het geval zijn wanneer je de zwangerschapstest te vroeg hebt uitgevoerd, je teveel vocht tot je hebt genomen voor het afnemen van de test of wanneer je de test niet goed hebt uitgevoerd.