HCG easy zwangerschapstest Bekijk groter

HCG easy zwangerschapstest Alere 20st


Testpennen (midstreamtest) voor het aantonen van hCG in urine.

Meer details

Merk Alere
Inhoud 20st

$nbsp;

Bij aankoop van dit product ontvangt u 109 loyaliteitspunten. In totaal ontvangt u 109


Webwinkel Keurmerk

36.3 incl. btw

  •  Verzendkosten vanaf: €4,99
  •  TOT 40% KORTING
  • Veilig online kopen
  •  Gratis verzending boven de €50
  •  Voor 21 uur besteld, morgen in huis
  •  Veilig betalen IDEAL PAYPAL enzv.
  •  14 dagen bedenktijd op uw bestelling
  •  Bekijk hier ons beleid en voorwaarden

Last van ochtendmisselijkheid? Nog niet ongesteld? In een keer een afkeer voor voedselgeuren? Of extreme stemmingswisselingen? Dan zou u best wel eens zwanger kunnen wezen.... Daar kom je maar op een manier achter. Anoniem online een zwangerschapstest kopen? 

HCG easy zwangerschapstest kopen? Meer producten van Alere kopen. Voor €36.3 bij BYFIT. Met een leuke korting. Voor 21 uur besteld de volgende dag bezorgd.

Product informatie

HcG Easy 25 mIU/ml teststaafjes

Toepassing
Voor de kwalitatieve detectie van hCG in urine (voor de vroege detectie van zwangerschap)
Uitsluitend voor professioneel gebruik.

Gebruiksaanwijzing:
U houdt de testpen met het opzuiggedeelte in de ochtendurine.
Na 3-5 minuten verschijnen in het uitleesvenster resp. 1 of 2 streepjes (afhankelijk van positief of negatief resultaat).

Fabrikant
MediMark Europe
11 Rue Emile Zola
38033 Grenoble Cedex 2
France

Waarom een zwangerschapstest?

Je vermoedt dat je in verwachting bent en hebt een HCG easy zwangerschapstest in huis gehaald. Voor veel vrouwen zal het vermoeden zwanger te zijn voortkomen uit het uitblijven van de menstruatie. Over tijd zijn is vanzelfsprekend een gevolg van in verwachting zijn. Naast het over tijd zijn, wordt als reden voor het doen van een zwangerschapstest vaak genoemd: het proberen zwanger te raken, je wilt zekerheid nadat je onbeschermde seks hebt gehad of je hebt last van zwangerschapssymptomen.

Wanneer testen?

Het liefste wil je meteen gaan testen zodra je de zwangerschapstest hebt gekocht. Maar toch is het verstandig daar een goed moment voor te kiezen. Als je te vroeg gaat testen zal het de waarde van het hormoon hCG nog niet hoog genoeg zijn. Dit hormoon is aanwezig wanneer een vrouw in verwachting is. De zwangerschapstests zijn er dan ook op gemaakt om te reageren op de aanwezigheid van dit hormoon in de urine. Al vanaf één dag dat je overtijd bent, kan het hormoon al aanwezig zijn in je urine en kan er dus ook getest worden.

Hoe testen?

Een zwangerschapstest wordt uitgevoerd door een strip in je urine te houden. Natuurlijk kan je op elk moment van de dag de zwangerschapstest uitvoeren, maar er het ene moment is daar meer voor geschikt dan het andere. Zo is bijvoorbeeld de ochtend het meeste geschikt moment van de dag om te testen of je zwanger bent. De eerste urine van de dag zal namelijk het hoogste hCG concentratie bevatten. Houdt er bovendien rekening mee dat veel drinken je urine verdunt. Wanneer urine sterk verdund is, is het moeilijker om een zwangerschap vast te stellen omdat de concentratie hCG dan niet zo hoog zal zijn. Zorg er dus voor dat je niet veel drinkt voordat je een zwangerschapstest gaat doen. Lees goed de gebruiksaanwijzing van HCG easy zwangerschapstest van Alere. Elke test heeft zijn eigen wachttijd. De ene test geeft al snel aan dat je zwanger bent of niet, bij de andere moet je wat langer wachten.

Verkeerde uitslag

Ondanks dat een HCG easy zwangerschapstest van Alere voor 99 procent betrouwbaar is, kunnen er soms toch verkeerde uitslagen gegeven worden. Zo kan er een positieve uitslag worden gegeven terwijl je toch niet zwanger blijkt te zijn. Deze onterecht positieve uitslag kan komen doordat een zwangerschap is afgebroken maar het zwangerschapshormoon nog wel in je lichaam zit. Als je de test niet goed hebt uitgevoerd of te laat hebt afgelezen kan er ook een onterechte positieve uitslag uit naar voren komen. Aan de andere kant kan het ook zo zijn dat een zwangerschapstest een negatieve uitslag geeft, terwijl je toch een kindje verwacht. Dit kan het geval zijn wanneer je de zwangerschapstest te vroeg hebt uitgevoerd, je teveel vocht tot je hebt genomen voor het afnemen van de test of wanneer je de test niet goed hebt uitgevoerd.