Verzenden en verzendkosten

Indien u voor 21 uur besteld dan wordt uw bestelling dezelfde werkdag verzonden.

Wij sturen u een e-mail met de track en trace code van PostNL om uw pakket te volgen.

Nederland

Wij berekenen €4,99 verzend en handelingskosten. Voor bestellingen onder de €50

Wij berekenen €5,99 verzend en handelingskosten. Voor bestellingen onder de €25

Wij berekenen €6,99 verzend en handelingskosten. Voor bestellingen onder de €12,5

De verzendkosten vervallen bij een bestelling boven de €50

België

Wij berekenen €9,99 verzend en handelingskosten voor bestellingen. 

De verzendkosten vervallen bij een bestelling boven de €95

Rest van Europa.

Wij berekenen €14,99 verzend en handelingskosten. 

De verzendkosten vervallen bij een bestelling boven de €120

Retouren en retourbeleid.

Heeft u niet de goeie producten ontvangen of bent u niet tevreden met de ontvangen producten. Dan heeft u 14 dagen bedenktijd om de overeenkomst te herroepen. De 14 dagen gaan in op het moment dat u de bestelling in uw bezit heeft. Na uw verzoek tot herroeping heeft u nog eens 14 dagen om het product retour te sturen. In deze termijn kunt u de bestelling controleren op volledigheid. Wilt u de bestelling direct na ontvangst controleren of deze compleet en onbeschadigd zijn?

U bent alleen aansprakelijk voor waardevermindering door gebruik van het product dat verder gaat dan nodig om de aard, kenmerken en werking van het product te beoordelen.

Is dit niet het geval neem dan AUB zo snel mogelijk contact op met info@byfit.nl of via ons contact formulier. Vermeld uw telefoon nummer in de mail zodat we direct contact met u op kunnen nemen om de problemen te verhelpen.

Mocht er onverhoopt een bestelling terug gestuurd worden. Wilt u de bestelling dan goed verpakken? zodat deze niet beschadigd? 

U dient de retourzending bij ons aan te melden door een mail te sturen naar info@byfit.nl of via ons contact formulier. Met uw NAW gegevens, ordenummer, orde datum, artikelnummer, productomschrijving, inhoudt, aantal en de reden waarom u de zending retour wil sturen. Bij een kwaliteitsklacht behoren ook het batch nummer / lotnummer en de houdbaarheidsdatums van het product vermeld te worden. 

Uitzonderingen retourneren

 Vermeldt hier de uitzonderingen op het herroepingsrecht. Geef ook bij het artikel zelf duidelijk aan dat deze niet te retourneren valt voor de consument besteld. Let op: Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

 a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
 b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
 c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
 d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
 e. die snel kunnen bederven of verouderen;
 f. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
 g. voor losse kranten en tijdschriften;
 h. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

U kunt uw bestelling retour sturen naar:

Byfit.nl
Zuiderzeestraatweg 25
8051 SL Hattem

Heeft u niet de goeie producten ontvangen of bent u niet tevreden met de ontvangen producten. Dan heeft u 14 dagen bedenktijd om de overeenkomst te herroepen. De 14 dagen gaan in op het moment dat u de bestelling in uw bezit heeft. Na uw verzoek tot herroeping heeft u nog eens 14 dagen om het product retour te sturen. De producten kunnen alleen ongebruikt en in originele verpakking terug gestuurd worden. De kosten voor het retour sturen zijn voor u. Wij nemen de kosten voor het opsturen van de nieuwe producten voor onze rekening. Wij zullen het terug te betalen bedrag binnen 5 werkdagen uitbetalen.

Wij betalen het volledige bedrag terug dat u aan ons betaald heeft inclusieve de eventuele verzendkosten. We gebruiken dezelfde betaal methode waarmee u de bestelling gedaan heeft. Tenzij ander overeen gekomen. Deze kosten zijn voor ons. 

Klik hier om het herroepingsrecht formulier te downloaden.

Klachten

Wij doen ons uiterste best om u de beste service te bieden. Mocht er onverhoopt iets mis gaan. Dan raden we je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@byfit.nl of via het contact formulier. Wij nemen uw klacht direct in behandeling. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie. 

Meer informatie over onze klachtenregeling vind u hier.

Identiteit ondernemer

Byfit.nl
Zuiderzeestraatweg 25
8051 SL Hattem
info@byfit.nl 
038-3374938
KVK NUMMER: 05075302
BTW NUMMER: NL100598006B01