Biologische voeding voedingssupplementen en vitamines kopen? Vergelijk en koop voordelig!

Infacol Simeticon 50ML

9.09

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Categorie:

Baby’s krijgen tijdens hun voeding lucht binnen. Doordat het darmstelsel van baby’s pas na ongeveer 6 maanden is volgroeid kan de deze lucht in baby’s buik of darmen vast gaan zitten en veroorzaakt dan buik- en darmkolieken. Het niet kwijt kunnen van de vastzittende lucht is voor een baby erg pijnlijk. Baby’s met kramp zijn ontroostbaar en geven ouders een gevoel van onrust en machteloosheid. Infacol is klinisch bewezen effectief bij buik- en darmkolieken en kan vanaf de geboorte en voor onbepaalde tijd gebruikt worden. Bij langdurig gebruik van Infacol kan het zelfs de krampen helpen voorkomen. Infacol wordt niet in het lichaam opgenomen, maar zorgt ervoor dat de kleine afzonderlijke lucht of gasbellen worden samengevoegd tot grote bellen die gemakkelijk door de baby als lucht kunnen worden afgevoerd.

Hoe werkt het?

Werking

Infacol bevat simeticon met een concentratie van 40 mg/ml als hoofdbestanddeel. Simeticon helpt vastzittende lucht in de maag en darmen te bevrijden. Simeticon zorgt er voor dat de kleine gasbellen worden samengevoegd tot grote gasbellen die makkelijk door uw baby als lucht kunnen worden afgevoerd.

Gebruiksadvies

Schud eerst het flesje. Vul de pipet door twee keer in het rubberen ballonnetje te knijpen. Veeg de overtollige vloeistof aan de buitenzijde van de pipet af aan de binnenzijde van het flesje. Om toe te dienen, knijp in het rubberen ballonnetje en druppel de Infacol achter op de tong van uw baby. Het flesje bevat ongeveer 100 doses. Een gevulde pipet (0,5 ml) voor elke voeding toedienen. Indien noodzakelijk kan dit tijdelijk verhoogd worden tot twee gevulde pipet (1 ml). Gebruik Infacol gedurende een aantal dagen voor het beste resultaat. Gebruik gedurende langere tijd kan de ophoping van gas helpen voorkomen.

Waarschuwing

Infacol simeticon is inert en wordt niet in het lichaam opgenomen. Van Infacol zijn geen bijwerkingen bekend. Methyl hydroxybenzoate en propyl hydroxybenzoate kunnen (eventueel vertraagde) allergische reacties geven. Als u denkt dat uw baby allergisch is voor één van de bestanddelen, vraag dan voor gebruikt advies aan uw arts.

Op zoek naar een goeie deal? Vind hier onze acties zoals A.Vogel Atrosan Tabletten 120TB. We zijn er van verzekert dat we de beste aanbiedingen hebben van de regio.

Infacol Simeticon 50ML kopen?

Nu tijdelijk voor slechts €9.09 ontvangt je binnen 24 uur Infacol Simeticon.
Voor 21 uur besteld dezelfde dag verzonden. Wij verzenden bestellingen boven de €20 gratis.

Meer aanbidedingen scoren? Bezoek onze pagina met acties we hebben 3 categorieën 25% korting, hardlopers en alle aanbiedingen.

Meer producten van Infacol? Hier vergelijkt u alle producten van: Infacol in de categorie acties.

Infacol producten kopen?

Simeticon wordt aangeboden door het merk Infacol. De producten van Infacol worden met de hoogst mogelijke zorg voor u gemaakt. Zodat u ze met een gerust hart kunt gebruiken.

Was het Infacol wat u zocht?

Wilt u nog verder zoeken naar producten van: Infacol? Of naar producten uit de categorie: acties?

Byfit.nl staat voor een gezonde levensstijl. Dit bereikt u door gevarieerde en gezonde producten te gebruiken en deze aan te vullen met voedingssupplementen. Surf rustig rond in ons aanbod heeft u vragen neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Infacol Simeticon 50ML”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Infacol Simeticon 50ML
Infacol Simeticon 50ML

9.09

Biologische voeding voedingssupplementen en vitamines kopen?
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart