Zoek in alle merken en categorieën

Zoek in alle categorieën

Categories

Zoek in alle merken

Zoek in categorie

Zoek merk in categorie

Geef hoeveelheid in

Deodorant Er zijn 760 producten

Om gedurende de dag fris te blijven ruiken is deodorant een noodzakelijk product. Het heeft niet alleen effect op uzelf, ook de mensen om u heen zullen het waarderen. Omdat wij begrijpen dat niet elk lichaam hetzelfde is hebben we rekening gehouden met dat iedereen een andere voorkeur kan hebben. Daarom hebben we de welbekende spuit deodorant in ons assortiment maar bieden we ook rollers, sticks, ongeparfumeerde deodorants, crèmes, verstuivers en alcoholvrije deodorants zodat er altijd iets bij zit waar u zich prettig bij voelt. Zo kies je de beste deodorant die bij je huid past

per pagina
Toont 1 - 24 van de 760 items
Toont 1 - 24 van de 760 items

Zo kies je de beste deodorant die bij je huid past
Deodorant heb je in alle mogelijke geuren en uitvoeringen, gaande van een spray en stick tot een hydraterende roller en poederspray. Op die manier is er voor iedereen wel een deo die bij haar of hem past. Het klinkt allemaal mooi en makkelijk, maar hoe kies je de voor jou beste deo? 

Bacteriën
Transpiratie bestaat voor maar liefst 99% uit water en toch zijn we er zo vies van. De resterende 1% bestaat zijn de boosdoeners.
Zweet plakt aan je huidoppervlak. Hoe langer het op je huid aanwezig blijft hoe meer bacteriën zich daar vormen. Het is niet het zweet zelf die voor de onaangename geurtjes zorgt. Die ontstaan op het ogenblik dat de bacteriën het zweet afbreken.

Anti- transpirant
Voor de meesten is er geen verschil tussen een deo en een anti- transpirant. Die verschillen zijn er duidelijk wél. Een anti-transpirant heeft een constant regulerend effect, hoe langer hoe beter. Dat gaat van 24 tot 72 uur. Hun werkzame stoffen vullen je zweetklieren volledig waardoor er geen transpiratie vrijkomt. 

Deo
Een gewone deo heeft geen regulerend effect. Zijn werking is beperkt tot acht uur. Deo 's voorkomen of bestrijden bacteriën. Anderen camoufleren de onaangename geurtjes die zich al vormden.

Vele uitvoeringen
Zowel deo's als anti- transpiranten zijn er in vele uitvoeringen. Het vraagt dus enige kennis en geduld om het juiste product te vinden dat het best bij je huid past. Sticks en rollers gebruik je op een zuivere huid zodat er zich geen bacteriën kunnen vormen die infecties kunnen veroorzaken. Gedurende het verdere verloop van de dag kun je dan de oplossing van je zweetprobleem toevertrouwen aan sprays.

Verschillende soorten deo's en hun gebruik 

  • Droge sticks of poedersprays: bedoeld voor zij die overmatig transpireren
  • Sprays: geven een fris gevoel. Zijn samengesteld uit water, alcohol en bacterieel dodende ingrediënten en meestal sterk geparfumeerd. Je kunt ze zelfs als parfum gebruiken
  • Rollers: zijn aanraders voor een gevoelige huid. Ze bevatten hoge concentraties hydraterende ingrediënten. Als je voor een roller gaat, kies dan een die geen witte strepen op je kleding achterlaat
  • Haargroeiremmers: zijn vooral bestemd na de ontharing van je huid

De deo die het best bij je huidtype past kiest en bestel je best bij BYFIT

Deodorant kopen?