In prijs verlaagd! 1 Maand lens 6-pack -1.75 Bekijk groter

1 Maand lens 6-pack -1.75 Eyefresh 6st


De Eye Fresh contactlenzen zijn kwalitatief hoogwaardige zachte contactlenzen gemaakt uit het nieuwste en beste materiaal thans bekend.

Meer details

Merk Eyefresh
Inhoud 6st

Levertijd: 1 dag

$nbsp;

Bij aankoop van dit product ontvangt u 45 loyaliteitspunten. In totaal ontvangt u 45


Webwinkel Keurmerk

15.15 incl. btw

15.95 incl. btw

  •  Verzendkosten vanaf: €4,99
  •  TOT 40% KORTING
  • Veilig online kopen
  •  Gratis verzending boven de €75
  •  Voor 21 uur besteld, morgen in huis
  •  Veilig betalen IDEAL PAYPAL enzv.
  •  14 dagen bedenktijd op uw bestelling
  •  Bekijk hier ons beleid en voorwaarden

Op zoek naar 1 Maand lens 6-pack -1.75 van Eyefresh bestellen. Een super product voor uw ogen. Uw ogen zijn goud waard en daarom bieden wij dan ook verzorgingsproducten aan die speciaal bestemd zijn voor uw ogen. 1 Maand lens 6-pack -1.75 kopen? Nu voor €15.15. Bestel voor 21 uur? En ontvang 1 Maand lens 6-pack -1.75 de volgende dag. Verder zoeken naar producten van:

Bestellingen boven de €75 worden gratis verzonden.

Product informatie

De Eye Fresh Maandlenzen zijn kwalitatief hoogwaardige, zachte contactlenzen gemaakt van het nieuwste en beste materiaal dat op dit moment bekend is.

Toepassing
Gebruikt voor het corrigeren van zichtafwijkingen, zodat men weer een optimaal zicht heeft en met een optimaal draagcomfort.

Samenstelling
Filcon 4 (ionisch), watergehalte 55%

Gebruik
De Eye Fresh Maandlenzen zijn kwalitatief hoogwaardige, zachte contactlenzen gemaakt van het nieuwste en beste materiaal dat op dit moment bekend is. De lenzen voldoen aan alle wettelijke eisen en dragen het CE-keurmerk.Elke maand moet de lens vervangen worden, zodat men elke maand weer frisse lenzen heeft.

Waarschuwing
Vervang de lens elke maand, gebruik de lens uitsluitend wanneer al een geruime tijd probleemloos zachte lenzen worden gedragen.

Bewaaradvies
Bewaar de lenzen in een lenzenhouder met bijbehorende eyefresh lenzenvloeistof. Ververs de vloeistof elke keer wanneer de lens in de houder met lenzenvloeistof wordt gedaan. Indien de lenzen niet gedragen worden, de vloeistof elke 24 uur verversen. Bewaar bij kamertemperatuur (4 - 25 graden Celsius).

Fabrikant/Distributeur
IBD Eyecare
Minervum 7384
4817 ZH Breda

Eyefresh producten kopen?

1 Maand lens 6-pack -1.75 wordt aangeboden door het merk Eyefresh. De producten van Eyefresh worden met de hoogst mogelijke zorg voor u gemaakt. Zodat u ze met een gerust hart kunt gebruiken.

Was het 1 Maand lens 6-pack -1.75 wat u zocht?
Wilt u nog verder zoeken naar producten van: Eyefresh? Of naar producten uit de categorie: Ogen?

Byfit.nl staat voor een gezonde levensstijl. Dit bereikt u door gevarieerde en gezonde producten te gebruiken en deze aan te vullen met voedingssupplementen. Surf rustig rond in ons aanbod heeft u vragen neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.