In prijs verlaagd! Vrouwencondoom (FC2) Bekijk groter

Vrouwencondoom (FC2) Femidom 3st


FEMIDOM is een nieuw alternatief in anticonceptie voor de moderne vrouw

Meer details

Merk Femidom
Inhoud 3st

Levertijd: 1 dag

$nbsp;

Bij aankoop van dit product ontvangt u 18 loyaliteitspunten. In totaal ontvangt u 18


Webwinkel Keurmerk

6.26 incl. btw

6.95 incl. btw

  •  Verzendkosten vanaf: €4,99
  •  TOT 40% KORTING
  • Veilig online kopen
  •  Gratis verzending boven de €50
  •  Voor 21 uur besteld, morgen in huis
  •  Veilig betalen IDEAL PAYPAL enzv.
  •  14 dagen bedenktijd op uw bestelling
  •  Bekijk hier ons beleid en voorwaarden

Op zoek naar Vrouwencondoom (FC2) van Femidom kopen. Je hoort het vaak genoeg, en gelukkig zijn is iedereen er ook van op de hoogte dat veilige seks heel belangrijk is! Het voorkomt ongewenst zwanger worden, maar minstens zo belangrijk is dat condooms u beschermen tegen soa’s.

Vrouwencondoom (FC2) kopen? Nu voor €6.26. Bestel voor 21 uur? En ontvang Vrouwencondoom (FC2) de volgende dag. Meer producten van Femidom kopen. Bestellingen boven de €75 worden gratis verzonden.

Product informatie

FC2 is een gesmeerde condoom voor vrouwen. Het is een effectieve anticonceptie methode die beschermt tegen zwangerschap en seksueel overdraagbare aandoeningen.

- anticonceptie
- bescherming tegen SOA

Samenstelling
Condoom met glijmiddel.

Gebruik
Neem de condoom voorzichtig uit de verpakking. Je zult merken dat de FC2 condoom is voorbehandeld met glijmiddel.
Zorg dat de flexibele binnenring zich aan het gesloten einde van het vrouwencondoom bevindt. Knijp de binnenring tussen duim en middelvinger terwijl je in de binnenring blijft knijpen.
FC2 vrouwencondoom vasthouden
Breng met je andere hand de schaamlippen van elkaar. Breng de binnenring in de vagina en duw deze zo ver mogelijk naar binnen.

FC2 Vrouwencondoom inbrengen
Hierna drukt je de wijsvinger in het vrouwencondoom totdat je de onderkant van de binnenring kunt voelen. Duw nu de binnenring zo ver mogelijk in de vagina.

Het vrouwencondoom zit op de juiste plaats wanneer de binnenring net voorbij het schaambeen ligt. Je voelt het schaambeen door je vinger, als deze enkele centimeters in de vagina is, te bewegen in de richting van je buik. De buitenring en een klein deel van het condoom blijven buiten de vagina. Dit is normaal, jij en je partner zullen hier niets van merken.

FC2 vrouwencondoom ingebracht
Wat gebeurt er tijdens het vrijen?
Voor het inbrengen van Femidom is het niet nodig dat de penis in erectie is. Het vrouwencondoom kan op ieder gewenst moment voor de gemeenschap worden ingebracht. Het is aan te raden om de penis van je partner in het condoom te leiden. Als je merkt dat de penis naast het condoom in de vagina komt, dan dient de penis terug getrokken te worden en alsnog in het condoom te worden gebracht.
Het is normaal dat het vrouwencondoom tijdens het vrijen gaat schuiven. Dit vermindert de bescherming en het gevoel niet, want de penis blijft geheel omsloten en het sperma blijft in het condoom.

Het vrouwencondoom verwijderen
Omdat het vrouwencondoom de vagina geheel omsluit is het niet nodig dat de penis direct na de zaadlozing wordt teruggetrokken. Je kunt het vrouwencondoom verwijderen wanneer dat het beste uitkomt voor jou en je partner.
Voordat je het vrouwencondoom verwijdert, draai je de buitenring een slag, zodat het sperma in het condoom wordt gesloten.

FC2 vrouwencondoom verwijderen
Daarna trek je voorzichtig het condoom uit de vagina. Stop het gebruikte condoom weer in de verpakking en gooi het in een afvalbak. Nooit door het toilet spoelen! Gebruik bij elke gemeenschap een nieuw vrouwencondoom.

Waarschuwing
Bij allergische reactie meteen stoppen met het gebruik.

Distributeur:
Mediphos OTC Consumer Health BV
Industrieweg 12-B
6871 KA Renkum

Femidom producten kopen?

Vrouwencondoom (FC2) wordt aangeboden door het merk Femidom. De producten van Femidom worden met de hoogst mogelijke zorg voor u gemaakt. Zodat u ze met een gerust hart kunt gebruiken.

Was het Vrouwencondoom (FC2) wat u zocht?
Wilt u nog verder zoeken naar producten van: Femidom? Of naar producten uit de categorie: Condooms?

Byfit.nl staat voor een gezonde levensstijl. Dit bereikt u door gevarieerde en gezonde producten te gebruiken en deze aan te vullen met voedingssupplementen. Surf rustig rond in ons aanbod heeft u vragen neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.