Zoek in alle merken en categorieën

Zoek in alle categorieën

Categories

Zoek in alle merken

Zoek in categorie

Zoek merk in categorie

Geef hoeveelheid in

Handverzorging Er zijn 463 producten

Onze handen met opponeerbare duim, dat is wat ons uniek menselijk maakt. Onze handen zijn onze voornaamste stukken gereedschap die we ons leven lang willen koesteren. Dat we daarom tijd een aandacht besteden aan handverzorging is niet meer dan logisch. Komen we iemand tegen, dan is de handdruk vaak het eerste echte contact. Goede handverzorging is dan essentieel. Hier vindt u producten voor het hygiënisch verschonen van uw handen, vijltjes voor uw nagels en ruwheden aan uw handen, maar ook voedende en vochtinbrengende crèmes, die heilzaam werken als u last heeft van droge of beschadigde handen. U kunt bij ons kiezen uit vele merken, zoals Herome, Dove en Nivea. Je handen verdienen ook de beste verzorging

per pagina
Toont 49 - 72 van de 463 items
Toont 49 - 72 van de 463 items