In prijs verlaagd! Koortslip creme aciclovir Bekijk groter

Koortslip creme aciclovir Healthypharm 3g


Aciclovir is een antivirusmiddel. Het is te gebruiken bij een koortslip en herpes genitalis.

Meer details

Merk Healthypharm
Inhoud 3g

Levertijd: 1 dag

$nbsp;

Bij aankoop van dit product ontvangt u 10 loyaliteitspunten. In totaal ontvangt u 10


Webwinkel Keurmerk

3.37 incl. btw

4.49 incl. btw

 •  Verzendkosten vanaf: €4,99
 •  TOT 40% KORTING
 • Veilig online kopen
 •  Gratis verzending boven de €50
 •  Voor 21 uur besteld, morgen in huis
 •  Veilig betalen IDEAL PAYPAL enzv.
 •  14 dagen bedenktijd op uw bestelling
 •  Bekijk hier ons beleid en voorwaarden

Koortslip behandelen? Koortslip creme aciclovir helpt het genezingsproces te versnellen.

Koortslip creme aciclovir kopen? Nu van € 4.49 voor slechts € 3.37. Voor 21 uur besteld de volgende dag in huis. Boven de €75 gratis verzonden.
Meer producten van Healthypharm bestellen. Zoek hier verder naar andere producten in de categorie: Verzorging.

Product informatie

Koortslipcrème
De werkzame stof in Koortslipcrème is aciclovir.

Introductie

Aciclovir is een antivirusmiddel. Het is te gebruiken bij een koortslip en herpes genitalis.

Gebruik

Kijk voor de juiste dosering altijd op het etiket van de apotheek of in de bijsluiter.

Hoe?

Koortslip

 • Breng de crème op de aangedane plekken en op de lippen zelf aan.
 • Vermijd contact van de crème met de slijmvliezen, zoals van mondholte, de ogen en de vagina. De crème kan slijmvliezen namelijk gemakkelijk irriteren.
 • Was na elke toepassing de handen goed. Zo voorkomt u dat zowel de crème als het virus zich verspreiden. U kunt de crème namelijk via uw vingers op uzelf (genitale herpses) of op anderen overdragen. Blijf verder zo veel mogelijk van de aangedane plek af en zorg ook dat anderen niet in aanraking met de plek komen. Dus niet kussen of baby's knuffelen.
Genitale herpes
 • Breng de crème op de aangedane plekken aan. Zorg ervoor dat u de crème niet onnodig op de slijmvliezen aanbrengt, omdat u dan eerder last van irritatie krijgt.
 • Vermijd contact van de crème met de slijmvliezen, zoals van mondholte, de ogen en de vagina. De crème kan slijmvliezen namelijk gemakkelijk irriteren.
 • Was na elke toepassing de handen goed. Zo voorkomt u dat de crème en het virus zich verspreiden. U kunt het virus namelijk op uzelf (koortslip) of op anderen overdragen. Blijf zo veel mogelijk van de aangedane plek af en zorg ook dat anderen niet in aanraking met de plek komen. Dus gedurende de klachten geen genitaal contact. Een condoom beschermt wel enigszins, maar niet voldoende tegen besmetting.
Wanneer?
Begin met smeren zodra de eerste verschijnselen, zoals tinteling, zich voordoen. Dat is het moment waarop het virus nog aan het groeien is. Meestal moet u dit middel vijf keer per dag gebruiken, met steeds een tussenpoos van ongeveer vier uur. 's Nachts kunt u dan volstaan met één dosis voor het slapengaan en de volgende dosis weer nadat u bent opgestaan

Hoe lang?
Een kuur duurt vier tot vijf dagen. Gebruikt u de crème voor het eerst, houd er dan rekening mee dat het een kuur is. Start tijdig met de kuur, onderbreek hem niet en maak hem helemaal af, ook als de infectie minder is geworden, anders is de kans dat u er baat bij heeft erg klein. Merkt u na afloop van de kuur geen effect en keert de infectie regelmatig terug, dan is het raadzaam uw arts te raadplegen.

Bijwerkingen

Behalve het gewenste effect kan dit middel bijwerkingen geven. De belangrijkste bijwerkingen zijn irritatie en overgevoeligheid.

Zelden
 • Bij gebruik op de slijmvliezen: irritatie. Vermijd indien mogelijk contact van de crème met slijmvliezen, zoals van de mondholte, de ogen en de vagina.
Zeer zelden
 • Een branderig of stekend gevoel. De behandelde plek kan jeuken, uitdrogen en gaan schilferen. Als na een paar dagen gebruik de verschijnselen niet afnemen maar juist verergeren, neem dan contact op met uw arts.
 • Overgevoeligheid voor één van de bestanddelen van de crème. Dit merkt u aan huiduitslag en jeuk. Raadpleeg bij deze verschijnselen uw arts. Geef aan de apotheek door dat u overgevoelig bent voor deze crème. Het apotheekteam kan er dan op letten dat u dit middel niet opnieuw krijgt.
Raadpleeg uw arts als u andere bijwerkingen ervaart waar u zich zorgen over maakt.

Vergeten

U gebruikt dit middel om de vier uur: duurt het nog meer dan één uur voor u de volgende dosis normaal toedient? Breng dan de crème dan alsnog aan. Duurt het nog minder dan een uur? Sla de vergeten dosis dan over. Een dubbele hoeveelheid smeren heeft geen zin.

Probeer u aan het schema te houden. Alleen bij regelmatig smeren heeft u kans dat de crème effect heeft.

Verboden

autorijden, alcohol drinken en alles eten?
Bij dit middel zijn hiervoor geen beperkingen.

Wisselwerking

U kunt dit middel veilig gebruiken in combinatie met andere medicijnen.

Zwangerschap

Een kuur van vijf dagen kunt u veilig gebruiken. Het heeft dan geen nadelige gevolgen voor het kind.

Stoppen

Nee, het is beter de kuur volledig af te maken. Een kuur duurt vijf tot tien dagen. Als u allergische reacties of ernstige bijwerkingen krijgt, moet u wel stoppen. Neem in dat geval contact op met uw arts.

Healthypharm producten kopen?

Koortslip creme aciclovir wordt aangeboden door het merk Healthypharm. De producten van Healthypharm worden met de hoogst mogelijke zorg voor u gemaakt. Zodat u ze met een gerust hart kunt gebruiken.

Was het Koortslip creme aciclovir wat u zocht?
Wilt u nog verder zoeken naar producten van: Healthypharm? Of naar producten uit de categorie: Koortslip?

Byfit.nl staat voor een gezonde levensstijl. Dit bereikt u door gevarieerde en gezonde producten te gebruiken en deze aan te vullen met voedingssupplementen. Surf rustig rond in ons aanbod heeft u vragen neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

Hoe loop je een koortslip op?

Zoals hierboven al is vermeld ontstaat een koortslip door een besmetting met het herpesvirus. Wanneer er sprake is van een besmetting met het herpesvirus wordt er al snel gedacht dat het is gekomen door seksueel contact. Door contact van de mond, handen en geslachtsdelen kan het virus makkelijk worden over gegeven. Deze manier van besmetting kan natuurlijk, maar is absoluut niet de enige manier om met het herpes virus besmet te raken. Het is eigenlijk niet te voorkomen om dit virus op te lopen. Bijna iedereen draagt het namelijk bij zich, of het zich nou openbaart in een koortslip of niet. Door lichamelijk contact, zoals door elkaar aan te raken of te knuffelen, of door het gebruik van elkaars voorwerpen wordt het virus makkelijk van mens tot mens verspreid. De meeste mensen zullen het virus dan ook al in de kinderjaren hebben opgelopen, waarschijnlijk zelfs al in de kleutertijd. Ook al treedt er nog niet meteen een koortslip op, kan je toch wel klachten van de besmetting krijgen. Kleine kinderen kunnen er behoorlijk ziek van worden en koorts krijgen. Vaak zie je dan ook een ontsteking van de mond. Bij tieners zal het eerder een ontsteking van de tong veroorzaken. Loop je het herpesvirus als volwassene op, dan kan je onder andere keelpijn krijgen en opgezette klieren in de hals. Wanneer je het virus eenmaal hebt opgelopen kom je er ook niet meer vanaf. Je blijft het je hele leven bij je dragen. Het hoeft niet actief te zijn, maar blijft altijd in de zenuwcellen van je huid aanwezig. Koortslip behandelen? Koortslip creme aciclovir helpt het genezingsproces te versnellen.Healthypharm verkoopt meer hulpmiddelen voor de verzorging van een koortslip. Nog niet gevonden wat u zoekt? Zoek hier verder in de categorie: Verzorging.

Actief of niet actief

Hoewel bijna iedereen het herpesvirus bij zich draagt, wil dat niet automatisch zeggen dat ook iedereen ooit in zijn leven een koortslip zal krijgen. Bij sommigen is het virus vrij actief en hebben deze mensen dan ook vrij vaak last van een koortslip. Bij anderen gebeurt dit nooit of zit er lange tijd tussen voordat het virus weer actief wordt. De eerste verschijnselen zijn altijd jeuk of een branderig gevoel rond de lippen. Er zijn factoren die eraan bij kunnen dragen of het herpesvirus weer actief zal worden. Hier wordt een overzicht gegeven van de meest voorkomende factoren: zonlicht / zonnebank, koorts, operatie, verkoudheid, stress en vermoeidheid, menstruatie en het stoten van de lippen of in dit gebied een wondje oplopen. Ook medicijngebruik kan meespelen. Wanneer iemand medicijnen gebruikt die het afweermechanisme verzwakt, kan er ook sneller een koortslip ontstaan. 

Koortslip behandelen? Koortslip creme aciclovir helpt het genezingsproces te versnellen.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...