Zoek in alle merken en categorieën

Zoek in alle categorieën

Categories

Zoek in alle merken

Zoek in categorie

Zoek in categorie

Zoek merk in categorie

Geef hoeveelheid in

Huishouden Er zijn 1747 producten

In de categorie huishouden kunt u een keur aan producten vinden die u dagelijks in het huishouden gebruikt zoals afwasmiddel, reinigingsmiddelen, schoonmaakmiddelen, handschoenen die tijdens het schoonmaken gebruikt worden, bestrijdingsmiddelen en toiletartikelen. U kunt van de meest bekende merken producten vinden in deze categorie zodat u altijd weet dat u kwaliteit koopt wanneer u een bestelling in onze webshop plaatst. Zo kies je de beste schoonmaakmiddelen voor in je huishouden

Subcategorieën

 • Afwasmiddel
  Wij hebben een ruim assortiment afwasmiddelen voor u bij elkaar gezet in de webshop. U wilt immers niet dat u teveel betaald en dat u een afwasmiddel heeft dat goed, grondig en veilig uw afwas schoonmaakt. U kunt verschillende soorten afwasmiddel vinden in onze webshop zoals biologische producten, groot verpakkingen en afwasmiddelen die net ietsje meer ontsmetten als de normale afwasmiddelen. Een goed afwasmiddel doet meer dan alleen maar vet verwijderen.
 • Batterijen

  Batterijen zijn niet te missen in huis, ze komen altijd van pas, of het nu is voor in lampen of wekkers. Het is altijd handig om een voorraad in huis te hebben. Daarom hebben wij voor u een ruim aanbod van batterijen. Van de gewone AA batterij tot moeilijk vindbare varianten zoals sommige specifieke knoopbatterijen. Bespaar uzelf de moeite van het afstruinen van ontelbare winkels en bestel gemakkelijk de spullen die u nodig hebt online bij ons in de winkel!

 • Bestrijdingsmiddelen

  Ongedierte, als u ergens vanaf wilt is het wel ongedierte. Helaas is het niet altijd makkelijk om van ongedierte af te komen. Huismiddeltjes werken vaak niet en slapen met muizen wilt u toch liever voorkomen. Daarom hebben wij verschillende soorten bestrijdingsmiddelen zodat er altijd iets werkt! Van spuitbussen tot lokdoosjes, en muizenvallen tot elektrische vliegenmeppers. Hier vind je onder andere bestrijdingsmiddelen tegen muizen, mieren, vliegende insecten, zilvervisjes en nog veel meer. Zo kunt u met een gerust hart gaan slapen zonder wakker te liggen van het geluid van rondkruipend ongedierte.

 • Handschoenen

  Het is fijn als uw huis schoon is maar niet alles is even fijn om met blote handen aan te raken. Soms is het schoonmaakmiddel heel agressief waardoor u wel goede handschoenen kunt gebruiken. Een andere keer is het vuil dat moet worden opgeruimd simpelweg te vies om aan te raken. Daarvoor kunt u rubber handschoenen goed gebruiken. Deze handbescherming hebben wij zowel in de wegwerp variant als in de, wat stevigere, dikke rubber variant. Zo kunt u, afhankelijk van waar u handbescherming voor nodig heeft, altijd iets vinden in ons assortiment! Handschoenen beschermen tegen allergieën 

 • Reinigingsmiddelen

  Vlekken verwijderen, de keuken of badkamer ontstoppen, nare geurtjes weg krijgen, kachelruitjes reinigen, laminaat schoonmaken en de toiletbril reinigen. Waarschijnlijk zijn dit allemaal taken waar u normaal gesproken tegenop kijkt, en dat is ook niet zo raar. Hoogstwaarschijnlijk kunt u zo nog wat van deze schoonmaak taken noemen waar u niet zo’n zin in heeft. Daarom hebben wij voor u een brede keus aan reinigingsmiddelen in onze winkel. Reinigingsmiddelen maken deze vervelende klusjes een stuk makkelijker waardoor u tijd overhoudt voor andere leukere dingen! 

 • Toiletartikelen

  Het is fijn als het toilet fris oogt en ruikt. Hiervoor is het nodig om het toilet regelmatig schoon te maken. Om u hier een handje bij te helpen zijn er gelukkig goede en fris ruikende toiletartikelen. Deze zijn er in verschillende vormen en zijn bedoelt om uw toilet zowel schoon te houden als fris te laten ruiken. Zo zijn er toiletartikelen in de vorm van sprays, toiletblokken, verstuivers en vloeibare gels. In ons assortiment hebben wij ook navullingen voor bijvoorbeeld toiletblokken. Hierdoor blijft uw toilet fris! Zo heb je altijd een stralend toilet

 • Verpakkingsmateriaal

  Wij bieden op onze site ook verschillende soorten verpakkingsmateriaal aan. Verpakkingsmateriaal hebben we in veel soorten en maten zodat er precies het soort bijzit wat u zoekt. We hebben onder andere een collectie aan stripvouwdoosjes. Ze zijn er in zowel blanco als gekleurd. Ook hebben we varianten waar een klein logo op staat. Verder bieden wij standaard vouwdoosjes aan voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld voor tubes. Daarnaast kunt u bij ons tubes vulcellofaan kopen. Bent u dus op zoek naar verpakkingsmateriaal? Kijk dan hier rond in onze winkel.

 • Wasmiddel

  Om uw was goed schoon te krijgen is goed wasmiddel noodzakelijk. Omdat wij begrijpen dat iedereen een andere voorkeur heeft voor wasmiddel hebben wij verschillende soorten verkrijgbaar. Natuurlijk is er waspoeder, vloeibaar wasmiddel, huishoudzeep, maar ook hebben wij speciale zeep om uw kleding op reis te wassen. Verder zijn er speciale soorten zeep voor bijvoorbeeld vitrages of stinkende sportschoenen. Ook kunt u bij ons verschillende soorten wasverzachters kopen. Het is natuurlijk niet alleen belangrijk dat de was goed ruikt en schoon is, dat de stof lekker zacht blijft is minstens zo belangrijk!

per pagina
Toont 1 - 24 van de 1747 items
Toont 1 - 24 van de 1747 items

Zo kies je de beste schoonmaakmiddelen voor in je huishouden

Schoonmaken neemt een groot deel van onze beschikbare tijd in beslag. Schoonmaakmiddelen zijn aangepast aan het soort vuil dat we willen verwijderen. Het kiezen van de beste schoonmaakmiddelen is dan ook belangrijk. Niet alleen om alles grondig te reinigen maar even goed om gemakkelijk en comfortabel deze belangrijke huishoudklus uit te voeren. Welke schoonmaakmiddelen zijn onmisbaar om onze woning schoon te houden en hoe kiezen we het beste schoonmaakmiddel?

Gezonder leven
Schoonmaken is nu niet precies de meest populaire bezigheid die we ons kunnen voorstellen. Toch is het erg belangrijk om alle soorten vuil en verontreinigingen zo vlug mogelijk te verwijderen om eventuele ziektes te voorkomen. 

Soorten verontreiniging
Vuil loert om iedere hoek. Er bestaan inderdaad verschillende soorten verontreiniging waarvoor telkens een ander soort reinigingsmiddel nodig is om het deskundig te verwijderen en te bestrijden. Bij het schoonmaken van onze woning is het dus wel degelijk belangrijk om te weten welke schoonmaakmiddelen nodig zijn om de verschillende soorten verontreiniging te verwijderen. Tijdens het schoonmaken maken we onze woning in de eerste plaats stofvrij. 

Zichtbaar en onzichtbaar vuil
Vlekken van bijvoorbeeld koffie of van smerige modderschoenen zijn onmiddellijk waarneembaar. Dat is zichtbaar vuil. Erger is onzichtbaar vuil zoals bacteriën en schimmels, oorzaken van heel wat ernstige aandoeningen. Elke soort vuil vraagt een ander schoonmaakproduct en een andere aanpak. 

Verschil in verontreinigde voorwerken
Het soort voorwerp dat we moeten schoonmaken bepaald ook in grote mate de aard van het schoonmaakmiddel. Voor het reinigen van een vuile vloer gebruiken we nu eenmaal een ander product dan voor het schoonmaken van bijvoorbeeld onze tapijten.

Soorten schoonmaakmiddelen
Er zijn dus zoveel schoonmaakmiddelen als er soorten vuil en verontreiniging zijn, namelijk:

 • Reinigingsmiddelen: de meest gebruikte reinigingsmiddelen zijn ongetwijfeld zeep, allesreinigers en ontvettingsmiddelen
 • Desinfecteermiddelen: worden vooral gebruikt om niet zichtbaar vuil te verwijderen. Dat zijn meestal bacteriën en andere micro-organismen zoals schimmels. Het meest gebruikte desinfecterend middel is ongetwijfeld bleekwater
 • Onderhoudsmiddelen: beschermen in de eerste plaats tegen allerlei slijtage. Het regelmatig en juist gebruik van deze onderhoudsmiddelen zorgt voor een langere levensduur van de behandelde voorwerpen

De juiste schoonmaakmiddelen koop je hier online