Zoek in alle merken en categorieën

Zoek in alle categorieën

Categories

Zoek in alle merken

Zoek in categorie

Zoek in categorie

Zoek merk in categorie

Geef hoeveelheid in

Huishouden Er zijn 1812 producten

In de categorie huishouden kunt u een keur aan producten vinden die u dagelijks in het huishouden gebruikt zoals afwasmiddel, reinigingsmiddelen, schoonmaakmiddelen, handschoenen die tijdens het schoonmaken gebruikt worden, bestrijdingsmiddelen en toiletartikelen. U kunt van de meest bekende merken producten vinden in deze categorie zodat u altijd weet dat u kwaliteit koopt wanneer u een bestelling in onze webshop plaatst. Zo kies je de beste schoonmaakmiddelen voor in je huishouden

Subcategorieën

 • Afwasmiddel
  Wij hebben een ruim assortiment afwasmiddelen voor u bij elkaar gezet in de webshop. U wilt immers niet dat u teveel betaald en dat u een afwasmiddel heeft dat goed, grondig en veilig uw afwas schoonmaakt. U kunt verschillende soorten afwasmiddel vinden in onze webshop zoals biologische producten, groot verpakkingen en afwasmiddelen die net ietsje meer ontsmetten als de normale afwasmiddelen. Een goed afwasmiddel doet meer dan alleen maar vet verwijderen.
 • Batterijen

  Batterijen zijn niet te missen in huis, ze komen altijd van pas, of het nu is voor in lampen of wekkers. Het is altijd handig om een voorraad in huis te hebben. Daarom hebben wij voor u een ruim aanbod van batterijen. Van de gewone AA batterij tot moeilijk vindbare varianten zoals sommige specifieke knoopbatterijen. Bespaar uzelf de moeite van het afstruinen van ontelbare winkels en bestel gemakkelijk de spullen die u nodig hebt online bij ons in de winkel!

 • Bestrijdingsmiddelen

  Ongedierte, als u ergens vanaf wilt is het wel ongedierte. Helaas is het niet altijd makkelijk om van ongedierte af te komen. Huismiddeltjes werken vaak niet en slapen met muizen wilt u toch liever voorkomen. Daarom hebben wij verschillende soorten bestrijdingsmiddelen zodat er altijd iets werkt! Van spuitbussen tot lokdoosjes, en muizenvallen tot elektrische vliegenmeppers. Hier vind je onder andere bestrijdingsmiddelen tegen muizen, mieren, vliegende insecten, zilvervisjes en nog veel meer. Zo kunt u met een gerust hart gaan slapen zonder wakker te liggen van het geluid van rondkruipend ongedierte.

 • Handschoenen

  Het is fijn als uw huis schoon is maar niet alles is even fijn om met blote handen aan te raken. Soms is het schoonmaakmiddel heel agressief waardoor u wel goede handschoenen kunt gebruiken. Een andere keer is het vuil dat moet worden opgeruimd simpelweg te vies om aan te raken. Daarvoor kunt u rubber handschoenen goed gebruiken. Deze handbescherming hebben wij zowel in de wegwerp variant als in de, wat stevigere, dikke rubber variant. Zo kunt u, afhankelijk van waar u handbescherming voor nodig heeft, altijd iets vinden in ons assortiment! Handschoenen beschermen tegen allergieën 

 • Reinigingsmiddelen

  Vlekken verwijderen, de keuken of badkamer ontstoppen, nare geurtjes weg krijgen, kachelruitjes reinigen, laminaat schoonmaken en de toiletbril reinigen. Waarschijnlijk zijn dit allemaal taken waar u normaal gesproken tegenop kijkt, en dat is ook niet zo raar. Hoogstwaarschijnlijk kunt u zo nog wat van deze schoonmaak taken noemen waar u niet zo’n zin in heeft. Daarom hebben wij voor u een brede keus aan reinigingsmiddelen in onze winkel. Reinigingsmiddelen maken deze vervelende klusjes een stuk makkelijker waardoor u tijd overhoudt voor andere leukere dingen! 

 • Toiletartikelen

  Het is fijn als het toilet fris oogt en ruikt. Hiervoor is het nodig om het toilet regelmatig schoon te maken. Om u hier een handje bij te helpen zijn er gelukkig goede en fris ruikende toiletartikelen. Deze zijn er in verschillende vormen en zijn bedoelt om uw toilet zowel schoon te houden als fris te laten ruiken. Zo zijn er toiletartikelen in de vorm van sprays, toiletblokken, verstuivers en vloeibare gels. In ons assortiment hebben wij ook navullingen voor bijvoorbeeld toiletblokken. Hierdoor blijft uw toilet fris! Zo heb je altijd een stralend toilet

 • Verpakkingsmateriaal

  Wij bieden op onze site ook verschillende soorten verpakkingsmateriaal aan. Verpakkingsmateriaal hebben we in veel soorten en maten zodat er precies het soort bijzit wat u zoekt. We hebben onder andere een collectie aan stripvouwdoosjes. Ze zijn er in zowel blanco als gekleurd. Ook hebben we varianten waar een klein logo op staat. Verder bieden wij standaard vouwdoosjes aan voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld voor tubes. Daarnaast kunt u bij ons tubes vulcellofaan kopen. Bent u dus op zoek naar verpakkingsmateriaal? Kijk dan hier rond in onze winkel.

 • Wasmiddel

  Om uw was goed schoon te krijgen is goed wasmiddel noodzakelijk. Omdat wij begrijpen dat iedereen een andere voorkeur heeft voor wasmiddel hebben wij verschillende soorten verkrijgbaar. Natuurlijk is er waspoeder, vloeibaar wasmiddel, huishoudzeep, maar ook hebben wij speciale zeep om uw kleding op reis te wassen. Verder zijn er speciale soorten zeep voor bijvoorbeeld vitrages of stinkende sportschoenen. Ook kunt u bij ons verschillende soorten wasverzachters kopen. Het is natuurlijk niet alleen belangrijk dat de was goed ruikt en schoon is, dat de stof lekker zacht blijft is minstens zo belangrijk!

per pagina
Toont 49 - 72 van de 1812 items
Toont 49 - 72 van de 1812 items