Zoek in alle merken en categorieën

Zoek in alle categorieën

Categories

Zoek in alle merken

Zoek in categorie

Zoek in categorie

Zoek merk in categorie

Geef hoeveelheid in

Hygiene Er zijn 169 producten

De persoonlijke hygiene is belangrijk voor iedereen. Daarom hebben wij voor u verschillende soorten tissues, toiletpapier en keukenpapier in onze webwinkel. Deze spullen zijn eigenlijk niet te missen. Het fijnst is als u altijd een voorraad van deze hygiene spullen op zolder heeft opgeslagen. Niemand zit er natuurlijk op te wachten om met een loopneus geen tissues in huis te hebben! Laten we het maar helemaal niet hebben over toiletpapier. Om dit soort situaties te voorkomen hebben wij hier voor u hygiene benodigdheden bij elkaar gezet. Onze persoonlijke hygiëne blijft belangrijk

Subcategorieën

 • Keukenrol

  Bij koken maak je helaas ook de keuken vies. Soms kan dit makkelijk opgeruimd worden met een doekje, maar vaak is het wel zo hygiënisch om, bijvoorbeeld, het aanrecht schoon te maken met een stuk vochtig keukenpapier. Dit gooit u daarna namelijk meteen weg waardoor u de oude bacteriën niet weer terug op het keukenblad zal vegen. Keukenrol is eigenlijk niet te missen. Het is te gebruiken voor veel verschillende doeleinden. Zowel bij ongelukjes in de keuken als gewoon dagelijks schoonmaakwerk is keukenpapier iets om bij de hand te hebben!

 • Tissue

  Een keer in de zoveel tijd moeten we er helaas allemaal aan geloven. Verkoudheid en griep kunnen ervoor zorgen dat u zich behoorlijk ellendig voelt. Niemand zit er op zo’n moment op te wachten om naar buiten te moeten om tissues te kopen. Een tissue is natuurlijk niet te missen bij een flinke neusverkoudheid! Voor thuis is een tissuebox erg handig. Hier zit veel in en kan handig uit de tissuebox worden gehaald. Voor onderweg hebben we ook kleine pakjes tissues. Deze zijn handig om bijvoorbeeld in je tas of in de auto mee te nemen. 

 • Toiletpapier

  Op deze pagina hebben we voor u verschillende soorten toiletpapier. Toiletpapier is natuurlijk altijd nodig en daarom kunt u ze voordelig online bij ons bestellen, dit scheelt behoorlijk wat ritjes naar de supermarkt. Omdat iedereen andere voorkeuren en behoeften heeft hebben we veel verschillende soorten. Zo is er vochtig toiletpapier, extra zacht papier, papier met een lekker geurtje, maar ook heel gewoon standaard papier. Ook zijn er extra grote rollen zodat u niet zo vaak een nieuwe rol op hoeft te hangen.

per pagina
Toont 1 - 24 van de 169 items
Toont 1 - 24 van de 169 items

Onze persoonlijke hygiëne blijft belangrijk
Onze persoonlijke hygiëne is en blijft erg belangrijk. Hygiëne of gezondheidsleer stimuleert onze gezondheid en zorgt voor het instant houden ervan. We denken hierbij niet alleen aan onze persoonlijke hygiëne. Hygiëne in onze keuken, bijvoorbeeld bij het behandelen van levensmiddelen en bedrijfshygiëne is immers even belangrijk.

Soorten hygiëne
Als we het over hygiëne hebben, denken we in de eerste plaats aan onze persoonlijke hygiëne. We onderscheiden nochtans drie vormen van hygiëne:

 • Persoonlijke hygiëne
 • Levensmiddelen hygiëne
 • Bedrijfshygiëne

Persoonlijke hygiëne
Onze persoonlijke hygiëne vormt de basis van alles. Als we onze hygiëne verwaarlozen heeft dat uiteraard ook een nadelige invloed op onze levensmiddelenhygiëne en eventueel ook op de bedrijfshygiëne. Bij het bereidings- en distributieproces van bijvoorbeeld voeding en andere levensmiddelen moeten we zelf zo hygiënisch en gezond mogelijk zijn. In een optimale persoonlijke hygiëne horen allerlei ziekteverschijnselen zoals ontstekingen (keelontsteking of een darminfectie), huidaandoeningen (acne, puistjes, eczeem en psoriasis), verkoudheden, griep en infecties van onze luchtwegen zoals bronchitis niet thuis. 

Ziekten voorkomen
Een goede persoonlijke hygiëne moet de verspreiding van allerlei aandoeningen voorkomen. Dat geldt zowel de directe als indirecte verspreiding van ziekten. 

 • Directe verspreiding: is het gevolg van een slechte persoonlijke hygiëne. Daarbij denken we zeker aan het verspreiden van griep en verkoudheden door praten, niezen, hoesten of speeksel.
 • Indirecte verspreiding: vooral via deurklinken, lichtschakelaars, handgrepen of trapleuningen. Voorwerpen die door mensenhanden worden aangeraakt laten allerlei bacteriën achter die andere allerlei ziekten kunnen verspreiden. Vooral daar waar veel mensen samen komen of in gesloten lokalen zoals scholen...

Preventie erg belangrijk
Preventie is hier dus erg belangrijk. Belangrijke preventiemaatregelen om via een goede persoonlijke hygiëne allerlei besmettingen tegen te gaan zijn ongetwijfeld:

 • Regelmatige onze handen wassen en dit vooral na ieder toiletbezoek, na het koken, het aanraken van deurklinken of trapleuningen en van onze huisdieren
 • Het gebruik van papieren wegwerp zakdoekjes
 • Het gebruik wegwerp wc-brilhoesjes bij het gebruik van openbare toiletten
 • Het gebruik steeds de juiste producten

Levensmiddelenhygiëne
Hierbij staat de versheid van onze voeding centraal. Dat gaat vanaf het productieproces tot de consumptie. Tijdens het verloop van het productieproces wordt de hygiëne regelmatig gecontroleerd. Dat is ook zo bij het afleveren van de voedingsproducten. In dit stadium wordt vooral gecontroleerd op de aanwezigheid van ziekmakende micro-organismen.

Allerlei tissues, toiletpapier en keukenpapier zijn onmisbaar voor een goede hygiëne. Die kies en bestel je gemakkelijk online

Hygiene artikelen kopen?