In prijs verlaagd! Aciclovir koortslip creme Bekijk groter

Aciclovir koortslip creme Idyl 3g


Aciclovir remt de groei van het herpes virus en wordt gebruikt bij een koortslip

Meer details

Merk Idyl
Inhoud 3g

Levertijd: 1 dag

$nbsp;

Bij aankoop van dit product ontvangt u 9 loyaliteitspunten. In totaal ontvangt u 9


Webwinkel Keurmerk

3.04 incl. btw

4.05 incl. btw

  •  Verzendkosten vanaf: €4,99
  •  TOT 40% KORTING
  • Veilig online kopen
  •  Gratis verzending boven de €50
  •  Voor 21 uur besteld, morgen in huis
  •  Veilig betalen IDEAL PAYPAL enzv.
  •  14 dagen bedenktijd op uw bestelling
  •  Bekijk hier ons beleid en voorwaarden

Koortslip behandelen? Aciclovir koortslip creme helpt het genezingsproces te versnellen.

Aciclovir koortslip creme kopen? Nu van € 4.05 voor slechts € 3.04. Voor 21 uur besteld de volgende dag in huis. Boven de €75 gratis verzonden.
Meer producten van Idyl bestellen. Zoek hier verder naar andere producten in de categorie: Verzorging.

Product informatie

IDYL Koortslipcrème Aciclovir 50 mg/g, crème
Koortslipcrème Aciclovir 50 mg/g bevat aciclovir, een middel tegen herpesvirussen en gaat de vermenigvuldiging van herpesvirussen in de huid tegen.

Te gebruiken bij: Koortslipcrème Aciclovir 50 mg/g wordt gebruikt voor de behandeling van een koortslip veroorzaakt door een herpesvirus.

Dosering:
Breng de crème vijf keer per dag aan met tussenpozen van ongeveer 4 uur. `s Nachts hoeft u geen crème aan te brengen.

Gebruik

Breng Aciclovir crème aan door een beetje crème op uw vingertop te knijpen en dit vervolgens op de aangedane delen aan te brengen. De aangedane delen zijn die delen, ook van de lippen, waar de infectie actief is, dus waar blaasjes gaan ontstaan of reeds zijn verschenen. Om de overdracht van het virus op andere delen van het lichaam (bijv. de ogen) of op andere personen (bijv. door kussen) te voorkomen is het van belang om aanraken van de blaasjes zoveel mogelijk te vermijden en uw handen te wassen nadat u de blaasjes heeft aangeraakt.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Wanneer u overgevoelig bent voor het werkzame bestanddeel aciclovir, valaciclovir, propyleenglycol of voor één van de andere stoffen in de crème.


.Bewaren beneden 25 graden. Niet in de koelkast of vriezer bewaren.
·Na openen 12 maanden houdbaar.
·Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren.

Wekzame stoffen:
aciclovir
Hulpstoffen:
PEG-5 glycerolstearaat, dimethicon, cetylalcohol, vloeibare paraffine, vaseline, proyleenglycol en gezuiverd water.

Vergunninghouder
SDG Farma B.V.
Treubweg 11
1112 BA Diemen
Nederland

Idyl producten kopen?

Aciclovir koortslip creme wordt aangeboden door het merk Idyl. De producten van Idyl worden met de hoogst mogelijke zorg voor u gemaakt. Zodat u ze met een gerust hart kunt gebruiken.

Was het Aciclovir koortslip creme wat u zocht?
Wilt u nog verder zoeken naar producten van: Idyl? Of naar producten uit de categorie: Koortslip?

Byfit.nl staat voor een gezonde levensstijl. Dit bereikt u door gevarieerde en gezonde producten te gebruiken en deze aan te vullen met voedingssupplementen. Surf rustig rond in ons aanbod heeft u vragen neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

Hoe loop je een koortslip op?

Zoals hierboven al is vermeld ontstaat een koortslip door een besmetting met het herpesvirus. Wanneer er sprake is van een besmetting met het herpesvirus wordt er al snel gedacht dat het is gekomen door seksueel contact. Door contact van de mond, handen en geslachtsdelen kan het virus makkelijk worden over gegeven. Deze manier van besmetting kan natuurlijk, maar is absoluut niet de enige manier om met het herpes virus besmet te raken. Het is eigenlijk niet te voorkomen om dit virus op te lopen. Bijna iedereen draagt het namelijk bij zich, of het zich nou openbaart in een koortslip of niet. Door lichamelijk contact, zoals door elkaar aan te raken of te knuffelen, of door het gebruik van elkaars voorwerpen wordt het virus makkelijk van mens tot mens verspreid. De meeste mensen zullen het virus dan ook al in de kinderjaren hebben opgelopen, waarschijnlijk zelfs al in de kleutertijd. Ook al treedt er nog niet meteen een koortslip op, kan je toch wel klachten van de besmetting krijgen. Kleine kinderen kunnen er behoorlijk ziek van worden en koorts krijgen. Vaak zie je dan ook een ontsteking van de mond. Bij tieners zal het eerder een ontsteking van de tong veroorzaken. Loop je het herpesvirus als volwassene op, dan kan je onder andere keelpijn krijgen en opgezette klieren in de hals. Wanneer je het virus eenmaal hebt opgelopen kom je er ook niet meer vanaf. Je blijft het je hele leven bij je dragen. Het hoeft niet actief te zijn, maar blijft altijd in de zenuwcellen van je huid aanwezig. Koortslip behandelen? Aciclovir koortslip creme helpt het genezingsproces te versnellen.Idyl verkoopt meer hulpmiddelen voor de verzorging van een koortslip. Nog niet gevonden wat u zoekt? Zoek hier verder in de categorie: Verzorging.

Actief of niet actief

Hoewel bijna iedereen het herpesvirus bij zich draagt, wil dat niet automatisch zeggen dat ook iedereen ooit in zijn leven een koortslip zal krijgen. Bij sommigen is het virus vrij actief en hebben deze mensen dan ook vrij vaak last van een koortslip. Bij anderen gebeurt dit nooit of zit er lange tijd tussen voordat het virus weer actief wordt. De eerste verschijnselen zijn altijd jeuk of een branderig gevoel rond de lippen. Er zijn factoren die eraan bij kunnen dragen of het herpesvirus weer actief zal worden. Hier wordt een overzicht gegeven van de meest voorkomende factoren: zonlicht / zonnebank, koorts, operatie, verkoudheid, stress en vermoeidheid, menstruatie en het stoten van de lippen of in dit gebied een wondje oplopen. Ook medicijngebruik kan meespelen. Wanneer iemand medicijnen gebruikt die het afweermechanisme verzwakt, kan er ook sneller een koortslip ontstaan. 

Koortslip behandelen? Aciclovir koortslip creme helpt het genezingsproces te versnellen.