Zoek in alle merken en categorieën

Zoek in alle categorieën

Categories

Zoek in alle merken

Zoek in categorie

Zoek in categorie

Zoek merk in categorie

Geef hoeveelheid in

Intiem Er zijn 158 producten

Op deze pagina in onze webshop hebben wij verschillende categorieën voor intieme producten. Zo kunt u hier condooms, glijmiddel en andere erotische spullen vinden. Wel zo handig en discreet om deze intieme producten online te bestellen op onze website. Zo hoeft u niet naar de winkel en kunt u rustig rondkijken zonder dat u zich hierbij ongemakkelijk zou hoeven te voelen. Dat is wel zo makkelijk, en zo blijft het intiem. Kijk dus rustig rond, en als u nog vragen heeft horen wij dit uiteraard graag!

Subcategorieën

  • Condooms

    We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, en gelukkig zijn de meeste mensen ook op de hoogte van het feit dat veilige seks heel belangrijk is! Het voorkomt natuurlijk dat iemand ongewenst zwanger wordt, maar minstens zo belangrijk is dat condooms u beschermen tegen soa’s. Wel de moeite waard om te investeren in condooms dus. We hebben verschillende soorten en maten in onze webshop zodat er voor ieder wat wils is. Naast de welbekende mannencondoom hebben wij ook de vrouwencondoom en andere extra’s op deze pagina.

  • Erotiek

    Op zoek naar erotiek? Dan bent u hier op de goede pagina. Wij begrijpen dat niet iedereen zich op zijn gemak voelt om erotische spullen in een fysieke winkel uit te zoeken. Daarom helpen wij u en kunt u hier ook erotische spullen kopen. Makkelijk en veilig online! Hier kunt u rustig rondkijken om te zien wat bij u past. Op deze pagina vindt u onder anderen libidosupplementen, massage olie, vibrators en delay spray. Bestel deze producten discreet en veilig online. 

  • Glijmiddel

    Hieronder vindt u verschillende soorten glijmiddel. Naast gewoon glijmiddel hebben we hier ook wat spannendere producten. Zo vindt u hier ook de varianten chocola/mint, lavendel, aardbei, rozen, honing, kaneel, mint, vanille, kersen en aloe vera. Genoeg varianten dus. Daarnaast vindt u hier ook medisch glijmiddel. Kortom, als u op zoek bent naar naar glijmiddel kunt u hier alles vinden wat u nodig heeft. Wij laten dit makkelijk en snel bij u bezorgen. Als u nog vragen heeft horen wij dit graag. 

per pagina
Toont 1 - 24 van de 158 items
Toont 1 - 24 van de 158 items