In prijs verlaagd! Kristal stabiliteit druppel Bekijk groter

Kristal stabiliteit druppel Lichtwesen 1st


LichtWesen Stabiliteits kristal

Meer details

MerkLichtwesen
Inhoud1st

Levertijd: 1 dag

$nbsp;
Webwinkel Keurmerk

45,60 incl. btw

48,00 incl. btw

 •  Verzendkosten vanaf: €4,99
 •  TOT 40% KORTING
 • Veilig online kopen
 •  Gratis verzending boven de €75
 •  Voor 21 uur besteld, morgen in huis
 •  Veilig betalen IDEAL PAYPAL enzv.
 •  14 dagen bedenktijd op uw bestelling
 •  Bekijk hier ons beleid en voorwaarden

Heeft u een verlaagde weerstand? Of bent u minder vitaal? Of andere gezondheidsklachten? Kristal stabiliteit druppel van Lichtwesen kopen kan u helpen.

Kristal stabiliteit druppel kopen? Nu voor €45.6. Bestel voor 21 uur? En ontvang Kristal stabiliteit druppel de volgende dag. Verder zoeken naar producten van:

Bestellingen boven de €75 worden gratis verzonden.

Product informatie

LichtWesen Stabiliteits kristal

 • Stabiliseert energiesysteem en lichaam
 • Intensiveert de verbinding met de aarde
 • Houd je vrij van externe en interne invloeden
 • Zelfs na storingen weer orde vinden om te functioneren

Deze kristal vindt zijn bestaansrecht door behoefte aan stabiliteit en ondersteuning bij Electro smog en andere stralingen. Tijdens het gebruik bleek dat zijn ondersteuning ver voorbij de kwestie van blootstelling aan straling gaat. Zijn werking strekt zich uit tot emotionele belastingen, zoals moeizaam contact maken met andere mensen, stress situaties door angst en onzekerheid en overgevoeligheid voor chemische stoffen. In tijden van gezondheidskwaaltjes helpt hij om de nodige emotionele afstand te bewaren, om objectief en kalm te zijn in plaats van op te gaan in angst en paniek.
Door het gebruik konden wij ook concluderen dat hij geen bescherming opbouwt, maar de aura stabiliseert en het energiesysteem ondersteunt zodat het na storingen sneller in evenwicht gebracht wordt. Daarnaast verzacht, polijst en heelt hij al de oneffenheden, littekens en verwondingen die wij in de loop van ons leven hebben opgelopen.
Op precies deze zeer individuele oneffenheden kan energie blijven hangen wanneer iemand heel gevoelig is van bijvoorbeeld Electro smog, straling van een mobieltje of de uitstraling en de kritiek van medemensen, maar ook  verkeerde verwachtingen. 
Tevens konden we vaststellen dat ook planten en dieren de energie van de stabiliteits kristal goed opnamen. Zo ontstond het idee om ook lichaamskristallen met deze energie te laden. Deze kunnen direct op het lichaam aangebracht worden, of in de bloempot, de tuin, of de vijver om zo de aarde, dieren en planten te laten genezen.

Samenvatting:
Het stabiliteitskristal stabiliseert de aura en harmoniseert het lichaam. 
Een stabiel lichaams/energiesysteem kan ondanks invloeden van binnen of buitenaf -(ook stemmingen), uitdagende en stressvolle situaties en belastende energie- neutraliseren en altijd weer zijn stabiele balans vinden.
In het kristal werken de volgende krachten: aartsengel Michael en Raphael, Opgestegen meester Victory, Kristallijnen Elohimstraal, gouden Scheppingsstraal, zwarte toermalijn en verbena.

Lichtwesen producten kopen?

Kristal stabiliteit druppel wordt aangeboden door het merk Lichtwesen. De producten van Lichtwesen worden met de hoogst mogelijke zorg voor u gemaakt. Zodat u ze met een gerust hart kunt gebruiken.

Was het Kristal stabiliteit druppel wat u zocht?
Wilt u nog verder zoeken naar producten van: Lichtwesen? Of naar producten uit de categorie: Gezondheidsproducten?

Byfit.nl staat voor een gezonde levensstijl. Dit bereikt u door gevarieerde en gezonde producten te gebruiken en deze aan te vullen met voedingssupplementen. Surf rustig rond in ons aanbod heeft u vragen neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.