Zoek in categorie

Zoek merk in categorie

Reset this group

Geef hoeveelheid in

Overzicht van producten van fabrikant Mattisson

Mattisson Healthstyle is een Nederlands bedrijf met een compleet assortiment natuurlijke en biologische HealthStyle producten

Mattisson Healthstyle is een Nederlands bedrijf met een compleet assortiment natuurlijke en biologische HealthStyle producten zoals (vegan) eiwitten of proteïnen, plantaardige oliën, gezonde tussendoortjes, fruit, glutenvrije producten, kruiden, onbewerkte noten, zaden en pitten, gezonde smoothies en maaltijdshakes, energierepen, sportvoeding natuurlijke suikervervangers en natuurlijke voedingssupplementen. 

Plantaardige- en dierlijke eiwitten 
Het Nederlandse Mattisson Healthstyle specialiseerde zich in eiwitten of proteïnen van zowel plantaardige- als dierlijke oorsprong. Eiwitten zijn onmisbaar voor onze gezondheid, voor het onderhoud en het herstel van al onze lichaamsweefsels. Dat is zowel het geval voor onze huid en al onze organen, maar vooral voor onze spieren. Eiwitten versterken tegelijk ons natuurlijk afweersysteem en houden onze hormonen in evenwicht. Van de 22 aminozuren maken we er 13 zelf aan. De negen anderen moeten we via onze voeding binnenkrijgen. Dat zijn de essentiële aminozuren. Bij sommige aandoeningen kan ons lichaam niet genoeg eiwitten aanmaken. Zowel duur- als krachtsporters hebben ook grote hoeveelheden proteïnen nodig. 

Gouden melk 
Een andere nieuwigheid van Mattisson Healthstyle zijn zes gezonde Latte kruiden mixen 
op basis van gouden melk. Gouden melk wordt gemaakt op basis van kurkuma en wordt al eeuwenlang in de Ayurvedische geneeskunde gebruikt. Goldenmilk van Mattisson Healthstyle is onder meer verrijkt met de medicinale reishi paddenstoelen, met kokosbloesemsuiker en kokosmelkpoeder. De Matcha Latte, Beetroot Latte, Maca en een Mushroom Latte zijn ook heerlijke vervangers van koffie en thee.

Meer
per pagina
Toont 1 - 24 van de 437 items
Toont 1 - 24 van de 437 items