Zoek in categorie

Zoek merk in categorie

Reset this group

Geef hoeveelheid in

Overzicht van producten van fabrikant Primeal

Het bio-bedrijf Priméal is produceert vooral biologische natuurvoeding. Dit Franse bedrijf

Het bio-bedrijf Priméal is produceert vooral biologische natuurvoeding. Dit Franse bedrijf werd opgericht in 1989 en is vooral actief op de markt van allerlei biologische granen, peulvruchten en oliehoudende zaden. Aanvankelijk richtte men zich uitsluitend op de Franse markt. Het importeerde als eerste biologische quinoa uit Bolivia op de Europese markt. Nu is Priméal wereldleider op het vlak van quinoa, van bio-granen en van peulvruchten. Het zorgde met zijn spaghetti van quinoa met knoflook en peterselie voor met een eerste natuurlijk geurende pasta, een echte wereldprimeur. 

Spelt uit de Haute-Provence 
In 1990 begon het bedrijf met de introductie van spelt uit de Franse Haute-Provence. Het betreft een niet gemuteerd millennial graan, geteeld op hoge hoogten van de Haute-Provence 

Kastanjes sector van de Ardèche 
Priméal is steeds opzoek naar nieuwigheden en bracht daarna biologische kastanjes uit de Ardèche op de markt. Quico en Quinori, mengsels van granen en peulvruchten, die door hun evenwichtige voeding meer kleur en smaak op ons bord volgden snel. Priméal zette die lijn door met Camargue rijst, Biomelin afkomstig uit Frans lijnzaad rijk aan omega 3 vetzuren. Daarmee sleept het bedrijf maximaal in op de groeiende belangstelling van de consument naar gezonde voeding.

Meer
per pagina
Toont 1 - 24 van de 486 items
Toont 1 - 24 van de 486 items