Zuurbase strips voor het testen van pH-waarde Bekijk groter

Zuurbase strips voor het testen van pH-waarde Nagel 100st


Om de pH-waarde van uw lichaam te controleren

Meer details

Merk Nagel
Inhoud 100st

Levertijd: 1 dag

$nbsp;

Bij aankoop van dit product ontvangt u 33 loyaliteitspunten. In totaal ontvangt u 33


Webwinkel Keurmerk

10.95 incl. btw

  •  Verzendkosten vanaf: €4,99
  •  TOT 40% KORTING
  • Veilig online kopen
  •  Gratis verzending boven de €50
  •  Voor 21 uur besteld, morgen in huis
  •  Veilig betalen IDEAL PAYPAL enzv.
  •  14 dagen bedenktijd op uw bestelling
  •  Bekijk hier ons beleid en voorwaarden

Op zoek naar Zuurbase strips voor het testen van pH-waarde van Nagel kopen. En controleer uw gezondheid of die van uw vrienden of familie. Met kwaliteitsgarantie en de maximale privacy.

Zuurbase strips voor het testen van pH-waarde kopen? Nu voor €10.95. Bestel voor 21 uur? En ontvang Zuurbase strips voor het testen van pH-waarde de volgende dag. Verder zoeken naar producten van:

Bestellingen boven de €75 worden gratis verzonden.

Product informatie

Zuurbase strips - Medisch hulpmiddel
 
Toepassing
Om de pH-waarde van uw lichaam te controleren.
 
Biochemische processen in het lichaam vinden plaats bij een bepaalde waarde van de Zuur base balans, de pH waarde. Een niet optimale Zuur base balans kan leiden tot allerlei ziekten. Onder meer voeding en stress kunnen deze balans gemakkelijk verstoren. Een optimale Zuur/Base-balans heeft een pH-waarde tussen 6,8 en 7,4.
 
U kunt een gratis registratiekaart aanvragen voor het noteren van de gemeten pH-waarden.

Gebruik
Vang verse urine op in een beker. Scheur met droge vingers een teststrip uit het boekje en doop de teststrip gedurende 1 seconde in de urine. Haal de strip eruit en schud overtollige urine eraf. Het natte deel van de strip verkleurt naar pH waarde. Vergelijk binnen 2 minuten de kleur met het kleurenspectrum en leesde kleur die het dichtste bij de kleur van de gebruikte strip komt af (Meetnauwkeurigheid: +/- 0,1 pH.). Gebruikte teststrips mogen bij het huisvuil. Neem voor waardering van de metingen contact op met een deskundige.

Opmerking: eventuele verkleuringen van niet gebruikte teststrips zijn niet van invloed op de werking ervan. Gebruik een teststrip niet meer dan één keer.

Verkoop en distributie
B. Nagel BV
Bosberg 41
7271 LE Borculo

Nagel producten kopen?

Zuurbase strips voor het testen van pH-waarde wordt aangeboden door het merk Nagel. De producten van Nagel worden met de hoogst mogelijke zorg voor u gemaakt. Zodat u ze met een gerust hart kunt gebruiken.

Was het Zuurbase strips voor het testen van pH-waarde wat u zocht?
Wilt u nog verder zoeken naar producten van: Nagel? Of naar producten uit de categorie: Zelftest?

Byfit.nl staat voor een gezonde levensstijl. Dit bereikt u door gevarieerde en gezonde producten te gebruiken en deze aan te vullen met voedingssupplementen. Surf rustig rond in ons aanbod heeft u vragen neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.