Zoek in alle merken en categorieën

Zoek in alle categorieën

Categories

Zoek in alle merken

Zoek in categorie

Zoek merk in categorie

Geef hoeveelheid in

Nagelknippers E.D. Er zijn 186 producten

Het is vaak het eerste wat opvalt als u iemand een hand geeft. Goed gevormde en schone nagels maken een verzorgde indruk en op een of andere manier werkt dat vertrouwenwekkend. Als de warme maanden aanbreken en we ook onze voeten van de buitenlucht laten genieten, zijn trendy sandalen alleen mooi als onze teennagels er goed verzorgd uitzien. Hier vindt u alle producten om zowel de nagels van uw handen als uw voeten optimaal te verzorgen. Wij leveren nagelknippers, nagelschaartjes en nageltangen van bekende merken als Medisana en Malteser. Maar u kunt hier terecht voor meer dan alleen nagelknippers. Ook nagelvijltjes van kwaliteitsmerk Herome treft u hier aan, naast speciale schaartjes om uw baard of wenkbrauwen perfect te trimmen. Kies de juiste nagelknipper voor mooi verzorgde nagels

per pagina
Toont 1 - 24 van de 186 items
Toont 1 - 24 van de 186 items

Kies de juiste nagelknipper voor mooi verzorgde nagels
Mooi verzorgde nagels passen in ons hedendaags modebeeld. Ze zijn niet alleen mooi maar geven je extra uitstraling en persoonlijkheid. Wil je ook mooi verzorgde nagels?
Dan is het belangrijk dat je nagelproblemen te vlug af bent. Een goede en aangepaste nagelknipper is daarbij onmisbaar. Een goede nagelknipper stelt je in staat om je nagels veilig en in de juiste vorm te knippen.

Mooie nagels
Mooie nagels zijn nagels die mooi rond zijn geknipt. Om je nagels de juiste vorm te geven moet je ze regelmatig knippen. Dat geeft ze niet alleen de juiste vorm maar verkleint de kans op ingegroeide nagels. Dat is onschuldig maar is meestal erg pijnlijk en zorgen er voor dat je nagels er onverzorgd uit zien. De juiste nagelknipper voor mooie nagels is groet genoeg en vooral stevig. Zo voorkom je het ontstaan van kleine wondjes. 

Wat is een goede nagelknipper?
Voor de meesten is een nagelknipper doodgewoon ... een nagelknipper. Het kiezen van de beste nagelknipper lijkt misschien banaal, maar dat is het zeker niet. Als je op enkele belangrijke punten let, voorkom je zeker een miskoop. Een goede nagelknipper maakt nagels knippen prettig. Een goede nagelknipper is ook duurzaam waardoor je hem veel langer zult gebruiken dan de eerste de beste nagelknipper van enkele euro's.

Een goede nagelknipper: 

  • Is er een uit staal of rvs
  • Beschikt over een stevige en voldoende grote hefboom
  • Is uitgerust met een zachte bekleding, meestal uit kunststof om verwoningen te voorkomen
  • Heeft fijn gesneden mesjes
  • Een bakje voor het opvangen van nagelresten is erg handig
  • Is uitgerust met een goede veer

Wanneer je nagels knippen
Het beste moment om je nagels te knippen is erg belangrijk. Dat doe je bij voorkeur na je bad of douche. Dan zijn je nagels zacht als gevolg van het warme water. Dan zijn je nagels minder kwetsbaar en laten ze zich gemakkelijker in de juiste vorm knippen. 

Wil jij ook mooi geknipte en verzorgde nagels? Kies en bestel de juiste nagelknipper dan online

Nagelknippers kopen?