In prijs verlaagd! Haarkam anti-hoofdluis Bekijk groter

Haarkam anti-hoofdluis Nisska 1st


Ter verwijdering van de hoofdluizen en neetjes.

Meer details

MerkNisska
Inhoud1st

Levertijd: 1 dag

$nbsp;
Webwinkel Keurmerk

15,47 incl. btw

15,87 incl. btw

  •  Verzendkosten vanaf: €4,99
  •  TOT 40% KORTING
  • Veilig online kopen
  •  Gratis verzending boven de €75
  •  Voor 21 uur besteld, morgen in huis
  •  Veilig betalen IDEAL PAYPAL enzv.
  •  14 dagen bedenktijd op uw bestelling
  •  Bekijk hier ons beleid en voorwaarden

We willen allemaal onze haren perfect verzorgen. Voor de perfecte haarverzorging vind u hier Haarkam anti-hoofdluis.

Haarkam anti-hoofdluis kopen? Voor €15.47. Voor 21 uur besteld? De volgende dag geleverd. Verder zoeken naar producten van: Nisska bestellen in de categorie Haar? Meer producten van Nisska bestellen. Bestellingen meer dan €75 worden gratis verzonden.

Product informatie

 

Ter verwijdering van de hoofdluizen en de van hun gelegde luizeeieren gaat men naar het volgende schema te werk:

1. het haar goed wassen, drogen en met een normale kam goed uitkammen. Uitgekamde hoofdluizen (1 - 3 mm groot) direkt dood maken. Een om de schouders gelegde lichte handdoek maakt het herkennen van de uitgekamde grijze of roodachtige hoofdluizen makelijker.

2. Het inliggende natriumcarbonat in ½ liter warm water oplossen en deze vloeistof gelijkmatig over het haar verdelen.

3. Het haar met een kam in vier gelijke delen scheiden (van het voorhoofd naar de nek en van het ene oor naar het andere). Bij lang haar elke vier delen vlechten.

4. Nu bij een vierde beginnend een klein deel met een kam doorkammen. Daarna dit deel haren met de NISSKA-kam herhaaldelijk grondig doorkammen. De geelwitte luizeeieren, die in de kam hangen blijven met bijgevoegde kamreiniger verwijderen.

5. Systematisch haardeel om haardeel als aangegeven behandelen. Erop letten, dat het gereinigde met het ongereinigde haar niet in de war raakt.

6. Haar gedurende de reiniging steeds vochtig houden. Hoe meer netten in de haren, des te kleiner de hoeveelheid haren te gelijk nemen. Bij stug haar een beetje haarolie of pommade op het haar verdelen.

7. Bij latere reiniging natriumcarbonat in apotheken of drogisterijen te verkrijgen (telkens een opgehoopte grote theelepel in ½ liter warm water oplossen).

8. Bij uitslag of wondjes enz. eerst de dokter raadplegen.

Nisska producten kopen?

Haarkam anti-hoofdluis wordt aangeboden door het merk Nisska. De producten van Nisska worden met de hoogst mogelijke zorg voor u gemaakt. Zodat u ze met een gerust hart kunt gebruiken.

Was het Haarkam anti-hoofdluis wat u zocht?
Wilt u nog verder zoeken naar producten van: Nisska? Of naar producten uit de categorie: Haar?

Byfit.nl staat voor een gezonde levensstijl. Dit bereikt u door gevarieerde en gezonde producten te gebruiken en deze aan te vullen met voedingssupplementen. Surf rustig rond in ons aanbod heeft u vragen neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.