In prijs verlaagd! Oogpleister siliconen maxi girl prinses fairy Bekijk groter

Oogpleister siliconen maxi girl prinses fairy Opticlude 100st


Opticlude orthoptische oogpleisters bieden een comfortabele oplossing voor de behandeling van strabisme en amblyopia bij kinderen

Meer details

Merk Opticlude
Inhoud 100st

$nbsp;

Bij aankoop van dit product ontvangt u 328 loyaliteitspunten. In totaal ontvangt u 328


Webwinkel Keurmerk

108.27 incl. btw

108.6 incl. btw

  •  Verzendkosten vanaf: €4,99
  •  TOT 40% KORTING
  • Veilig online kopen
  •  Gratis verzending boven de €50
  •  Voor 21 uur besteld, morgen in huis
  •  Veilig betalen IDEAL PAYPAL enzv.
  •  14 dagen bedenktijd op uw bestelling
  •  Bekijk hier ons beleid en voorwaarden

Op zoek naar Oogpleister siliconen maxi girl prinses fairy van Opticlude . Een super product voor uw ogen. Uw ogen zijn goud waard en daarom bieden wij dan ook verzorgingsproducten aan die speciaal bestemd zijn voor uw ogen. Oogpleister siliconen maxi girl prinses fairy kopen? Nu voor €108.27. Bestel voor 21 uur? En ontvang Oogpleister siliconen maxi girl prinses fairy de volgende dag. Verder zoeken naar producten van:

Bestellingen boven de €75 worden gratis verzonden.

Product informatie

Oogpleisters voor occlusietherapie

Opticlude orthoptische oogpleisters bieden een comfortabele oplossing voor de behandeling van strabisme en amblyopia bij kinderen. Deze aandoeningen worden ook wel loensen, lui oog of scheelheid genoemd. Wanneer de Opticlude oogpleister over het goede oog wordt gedragen, wordt het zwakkere oog aangezet om beter te werken.

Deze Silicone oogpleister bestaat uit een zeer huidvriendelijke kleeflaag die uitstekend ingezet kan worden bij kinderen met een tere, gevoelige huid. Ook is de pleister gemakkelijk te verwijderen waardoor huidbeschadiging voorkomen wordt.

- zeer huidvriendelijke kleeflaag

Toepassing
Afdekken van het oog

Gebruik
Opplakken
Breng bij het plakken de 3M™ Opticlude™ oogpleister op de vetvrije, droge huid aan. Verwijder eerst het papieren schutblad op de achterkant van de 3M™ Opticlude™ oogpleister. Sluit de ogen licht, ontspan gezichtsspieren, geen samengeknepen ogen of spieren. Begin bij de neus en daarna richting de zijkant van het gezicht. Bij sterke plakkracht, plak eerst de 3M™ Opticlude™ oogpleister op uw eigen hand. De 3M™ Opticlude™ oogpleister goed aandrukken voor optimale plakkracht.

Verwijderen
Maak bij het afhalen van de oogpleister de pleisterranden voorzichtig los met een vochtige natte doek. Verwijder de oogpleister ‘laag en langzaam’ vanaf de neus richting het oor: dicht bij huidoppervlak en over zichzelf rollen. (Niet de huid in een hoek optillen) Ondersteun de huid met de andere hand. Daarna evt. de huid verzorgen.

Fabrikant
3M Nederland
Molengraaffsingel 29
2629 JD Delft

Opticlude producten kopen?

Oogpleister siliconen maxi girl prinses fairy wordt aangeboden door het merk Opticlude. De producten van Opticlude worden met de hoogst mogelijke zorg voor u gemaakt. Zodat u ze met een gerust hart kunt gebruiken.

Was het Oogpleister siliconen maxi girl prinses fairy wat u zocht?
Wilt u nog verder zoeken naar producten van: Opticlude? Of naar producten uit de categorie: Ogen?

Byfit.nl staat voor een gezonde levensstijl. Dit bereikt u door gevarieerde en gezonde producten te gebruiken en deze aan te vullen met voedingssupplementen. Surf rustig rond in ons aanbod heeft u vragen neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.