In prijs verlaagd! Algen antioxidant astaxanthine Bekijk groter

Algen antioxidant astaxanthine Yours Healthcare boek


Astaxanthine is een krachtige antioxidant uit het water met een dieprode kleur.

Meer details

Merk Yours Healthcare
Inhoud boek

Levertijd: 1 dag

$nbsp;

Bij aankoop van dit product ontvangt u 54 loyaliteitspunten. In totaal ontvangt u 54


Webwinkel Keurmerk

17.95 incl. btw

18 incl. btw

  •  Verzendkosten vanaf: €4,99
  •  TOT 40% KORTING
  • Veilig online kopen
  •  Gratis verzending boven de €75
  •  Voor 21 uur besteld, morgen in huis
  •  Veilig betalen IDEAL PAYPAL enzv.
  •  14 dagen bedenktijd op uw bestelling
  •  Bekijk hier ons beleid en voorwaarden

Heeft u een verlaagde weerstand? Of bent u minder vitaal? Of andere gezondheidsklachten? Algen antioxidant astaxanthine van Yours Healthcare bestellen kan u helpen.

Algen antioxidant astaxanthine kopen? Nu voor €17.95. Bestel voor 21 uur? En ontvang Algen antioxidant astaxanthine de volgende dag. Verder zoeken naar producten van:

Bestellingen boven de €75 worden gratis verzonden.

Product informatie

Dr. Gert Schuitemaker is apotheker en doctor in de geneeskunde. Hij houdt zich al vanaf 1980 bezig met de orthomoleculaire geneeskunde volgens de principes van tweevoudig Nobelprijswinnaar Linus Pauling.
Schuitemaker is hoofdredacteur van de tijdschriften ORTHO en Fit met Voeding. Hij is tevens oprichter en oud-voorzitter van de

beroepsvereniging Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde (MBOG) en ex-president van de International Society for Orthomolecular Medicine (ISOM, zetel Toronto). Voor andere boeken van zijn hand: www.gezondeboeken.nl.

Astaxanthine, de algen antioxidant. Als voedingssupplement biedt het bescherming aan hart en vaten, ogen en hersenen, spieren en gewrichten, en bindweefsel en huid. Zo is het een probaat middel ter voorkóming van zonnebrand en helpt het de weerstand te vergroten door oxidatieve stress

en stille ontstekingen tegen te gaan. Belangrijke processen bij het immuun- systeem kunnen worden ondersteund met astaxanthine.

Maar waarom een boek over astaxanthine? Astaxanthine is een krachtige antioxidant uit het water met een dieprode kleur. Het is de stof die water- dieren zoals de flamingo, de zalm en de kreeft rood kleurt. Astaxanthine is een antioxidant die tegenwoordig te weinig voorkomt in ons dagelijkse menu, maar in feite een ‘oerbeschermer’ is. We zijn vertrouwd met de antioxidanten die vruchten van het land zo prachtig rood of donkerblauw kleuren en die voor ons zo supergezond zijn. Astaxanthine is dat ook, maar dan de dieprode antioxidant uit het water.

Yours Healthcare producten kopen?

Algen antioxidant astaxanthine wordt aangeboden door het merk Yours Healthcare. De producten van Yours Healthcare worden met de hoogst mogelijke zorg voor u gemaakt. Zodat u ze met een gerust hart kunt gebruiken.

Was het Algen antioxidant astaxanthine wat u zocht?
Wilt u nog verder zoeken naar producten van: Yours Healthcare? Of naar producten uit de categorie: Gezondheidsproducten?

Byfit.nl staat voor een gezonde levensstijl. Dit bereikt u door gevarieerde en gezonde producten te gebruiken en deze aan te vullen met voedingssupplementen. Surf rustig rond in ons aanbod heeft u vragen neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.