Zoek in alle merken en categorieën

Zoek in alle categorieën

Categories

Zoek in alle merken

Zoek in categorie

Zoek merk in categorie

Geef hoeveelheid in

Pleister Er zijn 373 producten

Een ongeluk zit in een klein hoekje en zowel u als uw kinderen krijgen vroeg of laat te maken met blessures en wondjes. Dan kunt u bij ons terecht voor alles om wonden schoon te houden en hygiënisch en vaak ook steriel te verbinden met pleisters. Wij hebben gewone pleisters en leukoplast, maar ook speciale pleisters die goed tegen vocht kunnen, of pleisters die extra elastisch zijn omdat u ze tijdens het sporten wilt dragen. Omdat gezondheid zo belangrijk is, leveren wij betrouwbare pleisters van leveranciers als 3M, Hansaplast en Hartmann, die bekend staan om hun bewezen kwaliteit en ook in de medische sector een terechte goede reputatie hebben. Hoe kiezen we de beste pleister?

per pagina
Toont 25 - 48 van de 373 items
Toont 25 - 48 van de 373 items