In prijs verlaagd! Massage roller seleniet Bekijk groter

Massage roller seleniet Ruben Robijn 1st


Seleniet is, net als Coelestien, een Engelensteen.

Meer details

Merk Ruben Robijn
Inhoud 1st

$nbsp;

Bij aankoop van dit product ontvangt u 11 loyaliteitspunten. In totaal ontvangt u 11


Webwinkel Keurmerk

3.8 incl. btw

5.07 incl. btw

  •  Verzendkosten vanaf: €4,99
  •  TOT 40% KORTING
  • Veilig online kopen
  •  Gratis verzending boven de €50
  •  Voor 21 uur besteld, morgen in huis
  •  Veilig betalen IDEAL PAYPAL enzv.
  •  14 dagen bedenktijd op uw bestelling
  •  Bekijk hier ons beleid en voorwaarden

Heeft u een verlaagde weerstand? Of bent u minder vitaal? Of andere gezondheidsklachten? Massage roller seleniet van Ruben Robijn kopen kan u helpen.

Massage roller seleniet kopen? Nu voor €3.8. Bestel voor 21 uur? En ontvang Massage roller seleniet de volgende dag. Verder zoeken naar producten van:

Bestellingen boven de €75 worden gratis verzonden.

Product informatie

Seleniet massageroller, houdt erg prettig vast.
Formaat: ca. 10 cm lang, 3 cm dik

Seleniet is, net als Coelestien, een Engelensteen. Hij brengt je Engelen dichterbij en maakt je ontvankelijk voor hun leiding. Seleniet is een kalme steen die rust geeft, hij stabiliseert grillige emoties en heft verwarring op. Seleniet staat in directe verbinding met de Akasha Kronieken en geeft daarmee een heldere toegang tot kennis van mens, dier en planeet. Hij geeft bewust inzicht in wat er op onderbewust niveau is gebeurd en wijst op oplossingen wat betreft lessen waaraan gewerkt wordt. Seleniet geeft een zuivere bescherming en kan gebruikt worden om ongewenste energieën of entiteiten uit de aura of een ruimte te halen. (bron: Marielle Diemel)

Ruben Robijn producten kopen?

Mineralenparadijs Ruben Robijn
Mineralenparadijs Ruben Robijn specialiseerde zich in de in-en verkoop van ruwe en geslepen edelstenen en mineralen. Massage roller seleniet wordt aangeboden door het merk Ruben Robijn. De producten van Ruben Robijn worden met de hoogst mogelijke zorg voor u gemaakt. Zodat u ze met een gerust hart kunt gebruiken.

Was het Massage roller seleniet wat u zocht?
Wilt u nog verder zoeken naar producten van: Ruben Robijn? Of naar producten uit de categorie: Gezondheidsproducten?

Byfit.nl staat voor een gezonde levensstijl. Dit bereikt u door gevarieerde en gezonde producten te gebruiken en deze aan te vullen met voedingssupplementen. Surf rustig rond in ons aanbod heeft u vragen neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.