Zoek in alle merken en categorieën

Zoek in alle categorieën

Categories

Zoek in alle merken

Zoek in categorie

Zoek merk in categorie

Geef hoeveelheid in

Scheerschuim Er zijn 94 producten

Om het scheren soepeler te laten verlopen is het verstandig om scheerschuim te gebruiken. Dit maakt de haartjes en huid zacht zodat het scheren makkelijker gaat. Op deze pagina vind je verschillende soorten scheerschuim, scheergel, scheercrème, scheerzeeptabletten, scheerstaven en scheermousse. Daarnaast kun je hier ook terecht voor accessoires zoals bijvoorbeeld scheerkwasten. Merken die wij in het assortiment hebben zijn onder andere Gilette, Weleda, Tabac original, Speick, L’oréal, Nivea en Proraso. Voor elk soort huidtype kun je op deze pagina terecht voor soorten scheerschuim. Kiezen we voor scheerschuim, gel, crème, olie of voor scheerzeep?

per pagina
Toont 1 - 24 van de 94 items
Toont 1 - 24 van de 94 items

Kiezen we voor scheerschuim, gel, crème, olie of voor scheerzeep?
Hoe gladder we ons kunnen scheren hoe liever we dat hebben. Om deze klus te kunnen klaren hebben we verschillende producten ter beschikking. Kiezen we voor scheerschuim,scheergel of scheerolie? Al deze producten hebben hun specifieke eigenschappen met zowel voor- als nadelen. Hoe kiezen we het product dat het best bij ons past?

Scheerschuim
Scheerschuim is zonder enige twijfel het meest gebruikte product bij het scheren. Scheerschuim voorziet onze huid van een dunne beschermlaag waardoor wondjes veroorzaakt door het scheermes tot een strikt minimum worden beperkt. Scheerschuim zorgt voor maximaal scheercomfort als gevolg van het beter glijden van het mesje over onze huid. Dat maakt de haartjes zacht en soepel, wat dus het scheren vergemakkelijkt. Er bestaan nu verschillende soorten scheerschuim, aangepast aan ieders huidtype.

Scheerzeep
Bevat meestal glycerine. Zeep heeft meestal een sterke geur en dat maakt het voor heel wat scheerders erg aantrekkelijk. Naast deze veel gebruikte glycerinezeep is er ook nog driedubbel gemalen zeep. Tijdens het productieproces wordt deze zeep na het malen ook verhit en afgekoeld. Deze zeep bestaat meestal uit ingrediënten van plantaardige oorsprong zeep of talg. Deze maken de scheerzeep harder waardoor ze langer meegaat.

Scheergel
Hier kun je kiezen tussen transparante en niet-transparante scheergel. De transparante versie schuimt nauwelijks. Transparante gel maakt plaatselijk en gedeeltelijk scheren mogelijk. Niet-transparante scheergel schuimt wel. Als gevolg van zijn fijnere structuur beschermt gel beter dan schuim.

Scheerolie
Scheerolie maakt haren zachter en soepeler en wordt gebruikt voor je scheerschuim, -gel of -crème aanbrengt. Het gebruik van scheerolie maakt scheren gemakkelijker en zorgt voor maximaal gebruikscomfort. 

Scheercrème
Scheercrème is romig en bestaat uit kwalitatief betere ingrediënten dan schuim of gel waardoor het gebruik van olie overbodig is. Met scheercrème wordt je huid best beschermt. Gebruik een scheerkwast voor het beste resultaat.

Scheerzeep
Scheerzeep is best vergelijkbaar met scheercrème maar schuimt beter.

Beste keuze
Het kiezen van het product dat het beste bij je huidtype past zul je zelf moeten ondervinden door de verschillende mogelijkheden te proberen voor je een definitieve keuze maakt. 

Al deze scheerproducten kies en bestel je gemakkelijk online en zeker uit het uitgebreide gamma scheerproducten van Byfit.

Scheerschuim kopen?