In prijs verlaagd! Hydration oogdruppels hyaluronzuur Bekijk groter

Hydration oogdruppels hyaluronzuur Systane 10ml


Systane Hydration oogdruppels

Meer details

Merk Systane
Inhoud 10ml

$nbsp;

Bij aankoop van dit product ontvangt u 50 loyaliteitspunten. In totaal ontvangt u 50


Webwinkel Keurmerk

16.6 incl. btw

16.65 incl. btw

  •  Verzendkosten vanaf: €4,99
  •  TOT 40% KORTING
  • Veilig online kopen
  •  Gratis verzending boven de €50
  •  Voor 21 uur besteld, morgen in huis
  •  Veilig betalen IDEAL PAYPAL enzv.
  •  14 dagen bedenktijd op uw bestelling
  •  Bekijk hier ons beleid en voorwaarden

Hooikoorts is een veel voorkomende allergie. Heeft u last van niezen, een verstopte neus of een loopneus en branderige en jeukende ogen of zelfs last van benauwdheid. En denkt u aan een hooikoorts behandeling. Hier vind u hooikoorts medicijnen zonder recept.

Hydration oogdruppels hyaluronzuur kopen met een inhoudt van 10ml voor € 16.6. Meer producten van Systane . U ontvangt kortingen tot 40%. Bestellingen boven de €75 worden gratis verzonden. Voor 21 uur besteld de volgende dag geleverd.

Product informatie

Systane Hydration oogdruppels vangt water op om de hydratatie en bevochtiging te bevorderen en zorgt voor een verlengde, langdurige verlichting. Het laat ook herstel van de beschadigde cellen in het oogoppervlak toe.

Voor de tijdelijke verlichting van branden en irritatie veroorzaakt door droogheid van het oog. Kan ook gebruikt worden om alle silicone hydrogellenzen en zachte (hydrofiele) contactlenzen te bevochtigen bij een lichte vorm van irritatie , ongemak en wazig zicht.

- Verlengde, langdurige verlichting.
- Geavanceerde hydratatie.

Samenstelling
een steriele oplossing die natriumhyaluronaat, Polyethyleenglycol 400, Propyleenglycol, Hydroxypropylguar, Sorbitol, Aminomethylpropanol, Boorzuur, Natriumboraat, Dinatrium EDTA, Natrium citraat, Kaliumchloride, Natriumchloride, Polyquad* (polidroniumchlorde) conserveermiddel in een concentratie van 0,001%

Gebruiksaanwijzing
Goed schudden voor gebruik.
Breng, naar behoefte, een of twee druppels in het oog (ogen) en knipper.
Wanneer tijdens het dragen van contactlenzen een lichte vorm van irritatie, ongemak of wazig zien optreedt, breng dan 1 of 2 druppels op de lens aan en knipper 2 of 3 keer.
Systane hydration hydraterende oogdruppels mag, naar behoefte, de hele dag door worden gebruikt om de symptomen van droge ogen te verlichten.

Bewaar geen oplossing in een geopende doseereenheid.
Buiten bereik van kinderen bewaren.

Waarschuwingen
Niet gebruiken als doseereenheden beschadigd of geopend zijn. Gooi de overgebleven vloeistof na gebruik weg.


Distributeur:
Alcon Nederland BV
Claudius Prinsenlaan 142
4818 CP Breda

Systane producten kopen?

Hydration oogdruppels hyaluronzuur wordt aangeboden door het merk Systane. De producten van Systane worden met de hoogst mogelijke zorg voor u gemaakt. Zodat u ze met een gerust hart kunt gebruiken.

Was het Hydration oogdruppels hyaluronzuur wat u zocht?
Wilt u nog verder zoeken naar producten van: Systane? Of naar producten uit de categorie: Hooikoorts?

Byfit.nl staat voor een gezonde levensstijl. Dit bereikt u door gevarieerde en gezonde producten te gebruiken en deze aan te vullen met voedingssupplementen. Surf rustig rond in ons aanbod heeft u vragen neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.