In prijs verlaagd! Tobenobe zwangerschapstest digitaal Bekijk groter

Tobenobe zwangerschapstest digitaal Testjezelf.nu 5st


Tobenobe digitale zwangerschapstest met digitale reader en maar liefst 5 losse testen. Binnen enkele minuten een duidelijke digitale weergave of je zwanger bent of niet. Reader is tot 5 keer toe te gebruiken met de losse meegeleverde testen.
Merk Testjezelf.nu
Inhoud 5st

$nbsp;

Bij aankoop van dit product ontvangt u 72 loyaliteitspunten. In totaal ontvangt u 72


Webwinkel Keurmerk

23.88 incl. btw

23.95 incl. btw

  •  Verzendkosten vanaf: €4,99
  •  TOT 40% KORTING
  • Veilig online kopen
  •  Gratis verzending boven de €50
  •  Voor 21 uur besteld, morgen in huis
  •  Veilig betalen IDEAL PAYPAL enzv.
  •  14 dagen bedenktijd op uw bestelling
  •  Bekijk hier ons beleid en voorwaarden

Last van ochtendmisselijkheid? Nog niet ongesteld? In een keer een afkeer voor voedselgeuren? Of extreme stemmingswisselingen? Dan zou u best wel eens zwanger kunnen wezen.... Daar kom je maar op een manier achter. Anoniem online een zwangerschapstest kopen? 

Tobenobe zwangerschapstest digitaal kopen? Meer producten van Testjezelf.nu . Voor €23.88 bij BYFIT. Met een leuke korting. Voor 21 uur besteld de volgende dag bezorgd.

Testjezelf.nu producten kopen?

Tobenobe zwangerschapstest digitaal wordt aangeboden door het merk Testjezelf.nu. De producten van Testjezelf.nu worden met de hoogst mogelijke zorg voor u gemaakt. Zodat u ze met een gerust hart kunt gebruiken.

Was het Tobenobe zwangerschapstest digitaal wat u zocht?
Wilt u nog verder zoeken naar producten van: Testjezelf.nu? Of naar producten uit de categorie: Zwangerschapstest?

Byfit.nl staat voor een gezonde levensstijl. Dit bereikt u door gevarieerde en gezonde producten te gebruiken en deze aan te vullen met voedingssupplementen. Surf rustig rond in ons aanbod heeft u vragen neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

Waarom een zwangerschapstest?

Je vermoedt dat je in verwachting bent en hebt een Tobenobe zwangerschapstest digitaal in huis gehaald. Voor veel vrouwen zal het vermoeden zwanger te zijn voortkomen uit het uitblijven van de menstruatie. Over tijd zijn is vanzelfsprekend een gevolg van in verwachting zijn. Naast het over tijd zijn, wordt als reden voor het doen van een zwangerschapstest vaak genoemd: het proberen zwanger te raken, je wilt zekerheid nadat je onbeschermde seks hebt gehad of je hebt last van zwangerschapssymptomen.

Wanneer testen?

Het liefste wil je meteen gaan testen zodra je de zwangerschapstest hebt gekocht. Maar toch is het verstandig daar een goed moment voor te kiezen. Als je te vroeg gaat testen zal het de waarde van het hormoon hCG nog niet hoog genoeg zijn. Dit hormoon is aanwezig wanneer een vrouw in verwachting is. De zwangerschapstests zijn er dan ook op gemaakt om te reageren op de aanwezigheid van dit hormoon in de urine. Al vanaf één dag dat je overtijd bent, kan het hormoon al aanwezig zijn in je urine en kan er dus ook getest worden.

Hoe testen?

Een zwangerschapstest wordt uitgevoerd door een strip in je urine te houden. Natuurlijk kan je op elk moment van de dag de zwangerschapstest uitvoeren, maar er het ene moment is daar meer voor geschikt dan het andere. Zo is bijvoorbeeld de ochtend het meeste geschikt moment van de dag om te testen of je zwanger bent. De eerste urine van de dag zal namelijk het hoogste hCG concentratie bevatten. Houdt er bovendien rekening mee dat veel drinken je urine verdunt. Wanneer urine sterk verdund is, is het moeilijker om een zwangerschap vast te stellen omdat de concentratie hCG dan niet zo hoog zal zijn. Zorg er dus voor dat je niet veel drinkt voordat je een zwangerschapstest gaat doen. Lees goed de gebruiksaanwijzing van Tobenobe zwangerschapstest digitaal van Testjezelf.nu. Elke test heeft zijn eigen wachttijd. De ene test geeft al snel aan dat je zwanger bent of niet, bij de andere moet je wat langer wachten.

Verkeerde uitslag

Ondanks dat een Tobenobe zwangerschapstest digitaal van Testjezelf.nu voor 99 procent betrouwbaar is, kunnen er soms toch verkeerde uitslagen gegeven worden. Zo kan er een positieve uitslag worden gegeven terwijl je toch niet zwanger blijkt te zijn. Deze onterecht positieve uitslag kan komen doordat een zwangerschap is afgebroken maar het zwangerschapshormoon nog wel in je lichaam zit. Als je de test niet goed hebt uitgevoerd of te laat hebt afgelezen kan er ook een onterechte positieve uitslag uit naar voren komen. Aan de andere kant kan het ook zo zijn dat een zwangerschapstest een negatieve uitslag geeft, terwijl je toch een kindje verwacht. Dit kan het geval zijn wanneer je de zwangerschapstest te vroeg hebt uitgevoerd, je teveel vocht tot je hebt genomen voor het afnemen van de test of wanneer je de test niet goed hebt uitgevoerd.