Zoek in alle merken en categorieën

Zoek in alle categorieën

Categories

Zoek in alle merken

Zoek in categorie

Zoek merk in categorie

Geef hoeveelheid in

Toiletartikelen Er zijn 59 producten

Het is fijn als het toilet fris oogt en ruikt. Hiervoor is het nodig om het toilet regelmatig schoon te maken. Om u hier een handje bij te helpen zijn er gelukkig goede en fris ruikende toiletartikelen. Deze zijn er in verschillende vormen en zijn bedoelt om uw toilet zowel schoon te houden als fris te laten ruiken. Zo zijn er toiletartikelen in de vorm van sprays, toiletblokken, verstuivers en vloeibare gels. In ons assortiment hebben wij ook navullingen voor bijvoorbeeld toiletblokken. Hierdoor blijft uw toilet fris! Zo heb je altijd een stralend toilet

per pagina
Toont 49 - 59 van de 59 items
Toont 49 - 59 van de 59 items