Zoek in alle merken en categorieën

Zoek in alle categorieën

Zoek in alle merken

Zoek in categorie

Zoek merk in categorie

Geef hoeveelheid in

Visolie capsules Er zijn 99 producten

Vis is belangrijke bron van essentiële vetzuren zoals EPA en DHA; de zogenaamde meervoudig onverzadigde visolie omega-3 vetzuren. Deze vetzuren kunnen niet door het lichaam zelf worden aangemaakt en moeten dus via een gezond voedingspatroon worden opgenomen. Veel mensen lukt het echter niet om deze noodzakelijke voedingsstoffen via het normale eetpatroon binnen te krijgen. Visolie capsules zijn een uitstekende manier om deze voedingsstoffen op een makkelijke manier aan te vullen. Omega 3 vetzuren zijn van groot belang bij het functioneren van de hersenen. Bovendien heeft het consumeren van omega vetzuren een gunstig effect op het risico voor hart- en vaatziekten. Vandaar dat wij je hier aanbieden op visolie capsules te kopen. Hoe gezond is visolie écht?

per pagina
Toont 73 - 96 van de 99 items
Toont 73 - 96 van de 99 items