Biologische voeding voedingssupplementen en vitamines kopen? Vergelijk en koop voordelig!

De juiste make-up geeft je extra uitstraling en persoonlijkheid

Geen enkele vrouw kan de dag van vandaag zich een leven voorstellen zonder make-up. Zelfs mannen duiken meer en meer de badkamer in om hun uiterlijk bij te werken met smaakvol gekozen make-up producten. Als we het over make-up hebben denken we vooral aan lippenstift, mascara, foundations, eyeliners en oogschaduw. Het gamma make- up producten was nooit eerder zo groot en dat maakt goede keuzes maken niet gemakkelijker. Kortom, hoe kiezen we de juiste make- up producten voor een feilloos uiterlijk?

Hydraterende gezichtscrème

Inhoudsopgave

Dagelijks een goed hydraterende crème of gel op je huid aan te brengen is zeker niet overbodig, maar noodzakelijk. Die breng je bij voorkeur aan na het baden of het douchen. Zo een hydraterende crème vermindert een trekkende en onaangenaam aanvoelende huid en zorgt voor een goede hydratatie. En die is nodig voor een strakke, jonge en stralende huid.

Een goede basis of foundation

Is het begin van een aangepaste huidverzorging. Een goede foundation verzorgt en doet je huid er jonger uitzien. Een evenwichtig samengesteld gezichtsserum is daarbij onmisbaar. Dat is meestal een dunne, geconcentreerde emulsie die je naast je vertrouwde dag- en nachtverzorging gebruikt. Een serum hydrateert en maakt je huid strakker.

Een goede concealer verbergt en legt extra accenten

Er zijn dus concealers die onvolmaaktheden verdoezelen zoals puistjes of donkere kringen onder je ogen. Met de tweede soort leg je extra accenten en benadrukt je de mooiste punten van je gezicht. Een concealer zijn niet meer dan enkele puntjes die je op verschillende manieren kunt aanbrengen. Dat kan eenvoudig met je vingers of met behulp van een zacht borsteltje.

Poederen

Zorg er voor dat de kleur van je poeder nauw aansluit bij de natuurlijke kleur van je huid. Kies bij voorkeur voor mat poeder dat helpt tegen transpiratie op je aangezicht. 

Oogpotlood

Oogpotlood breng je zowel aan op je bovenste als je onderste ooglid. Aan jouw de keuze. Je kunt het niet alleen aanbrengen op je bovenste of onderste ooglid, maar ook op de binnenkant van je bovenste ooglid.

Oogschaduw

Leg eerst de basis voor je oogschaduw. Die zorgt voor de duurzaamheid van je oogschaduw. Met behulp van een basis kun je de oogschaduw gemakkelijker egaler aanbrengen. Hij zorgt er ook voor dat je oogschaduw beter tot uiting. Je brengt oogschaduw best aan in drie tinten. Dat geeft je extra uitstraling en persoonlijkheid.

Lippenstift

Zorgt voor glanzende volle lippen en bestaat in ontelbare kleuren zodat er altijd wel een lippenstift is te vinden die aan je wensen voldoet en dus bij je persoonlijkheid past.

Lippenstift

Geen moderne vrouw kan meer zonder make-up en ook mannen durven het steeds meer aan om het uiterlijk net even ietsje te accentueren met smaakvol gekozen make-up producten. Hier vindt u lippenstift, mascara, foundations, eyeliners en oogschaduw in de meest uiteenlopende kleurstellingen. In ons assortiment komt u onder meer producten tegen van de kwaliteitsmerken Lancôme, Forsters en Christian Faye. Als u op zoek bent naar extra waterresistente make-up, bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Van het merk Eylure hebben wij ook een assortiment, speciaal erop gericht om u de mooist mogelijke wimpers te geven

Biologische voeding voedingssupplementen en vitamines kopen?
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart