Zoek in alle merken en categorieën

Zoek in alle categorieën

Categories

Zoek in alle merken

Zoek in categorie

Zoek in categorie

Zoek merk in categorie

Geef hoeveelheid in

Huidverzorging Er zijn 704 producten

In onze rubriek huidverzorging hebben we drie categorieën. After Sun, Zelfbruiner en Zonnebannkcrème. De after sun producten zijn uiteraard bedoeld om uw huid te beschermen na het zonnen en om een mooie egale bruine kleur te krijgen. Uiteraard zijn de after sun producten ook heel goed voor het inbrengen van vocht in de huid. De zelfbruinen producten zorgen er uiteraard voor dat u mooi gebruind van het strand of het zwembad komt en de Zonnebannkcrème is speciaal bedoeld om uw huid in perfecte conditie te houden wanneer u regelmatig gebruik maakt van de zonnebank. Een aangepaste huidverzorging zorgt voor een strakke en mooie huid

Subcategorieën

 • After sun

  Onze after sun producten zorgen ervoor dat uw huid optimaal beschermd zal worden tijdens en na het zonnen. In het assortiment zijn diverse producten verkrijgbaar in diverse zon factoren. Er is cooking faam beschikbaar, after sun olie en Biodermal aftersun producten voor optimale bescherming en verzorging. Probeer bijvoorbeeld AfterSun van Aromed. Dit product is 100% natuurlijk en op basis van olie waarbij u beslist niet het gevoel zal hebben dat het vet aanvoelt. Of een Aftersun leche hidratante spray van het merk Ecran. En met een Aftersun milk van Algasun ben je er zeker van dat je optimaal beschermd zult zijn tijdens het zonnen. Op wat moet je letten bij je keuze voor een goede after sun?

 • Zelfbruiner

  Zelfbruiners worden vooral gebruikt om een mooie egale en natuurlijke bruine kleur te verkrijgen. Onze zelfbruinen producten zijn allemaal door en door getest zodat ze voldoen aan de strengste eisen. U kunt er dus op rekenen dat uw huid optimaal verzorgd blijft wanneer u van de bruiners gebruik maakt. U kunt in deze categorie o.a. producten vinden zoals Ambre solaire perfect bronzeur milk van het bekende merk Garnier. Of een Autobronz gelee teinte Sunific van het Parijse merk Lierac. Deze tinten gel zorgt voor een hele mooie egale bruine kleur na het zonnen. Of wat te denken van de producten van L'Oréal zoals Subliem Zelfbruinend Serum. Allemaal producten van hoge kwaliteit die u veilig kunt gebruiken. Zo kies je de juiste zelfbruiner

 • Zonnebankcreme
 • Zonnebrandcreme
per pagina
Toont 1 - 24 van de 704 items
Toont 1 - 24 van de 704 items

Een aangepaste huidverzorging zorgt voor een strakke en mooie huid
Een aangepaste verzorging is onmisbaar om je huid zo lang mogelijk strak en gezond te houden. Een verzorging met de juiste producten verkleint ook je risico op allerlei huidaandoeningen zoals puistjes, acne, psoriasis, rosacea en rode huid. En dan hadden we het nog niet over veel voorkomende ouderdomsverschijnselen zoals rimpels en kraaienpootjes. Wat verstaat men onder een goede huidverzorging en met wat houden we best rekening om onze huid zo lang mogelijk jong te houden?

Waarom onze huid verzorgen?
Onze huid krijgt het dagelijks zwaar te verduren. We staat dag in dag uit bloot aan de schadelijke UV- stralen van de zon, aan uitlaatgassen van de industrie en van het groeiend aantal auto's. De chemische ingrediënten van onze make- up producten zijn zeker ook niet onschuldig. Een aangepaste verzorging is daarom onmisbaar om onze huid zo lang mogelijk zacht en soepel te houden.

Ken je huidtype
Om je huid de beste verzorging te geven moet je in de eerste plaats je huidtype kennen. De meest voorkomende huidtypes zijn:

 • Een normale huid
 • Een droge huid met schilfertjes
 • Een glimmende en vette huid
 • Een gevoelige huid
 • Een gecombineerd huidtype

Je huidtype bepalen doe je best 's morgens, voor je je hebt gewassen of verzorgingsproducten aanbracht. Voelt je huid normaal, droog of vet aan en zijn er onzuiverheden, puistjes of pigmentvlekken zichtbaar?

Natuurlijke huidverzorging
Voor een goede huidverzorging gebruik je uitsluitend natuurlijke producten. Agressieve middelen maken de problemen alleen maar erger. Gebruik bij de verzorging van je huid zeker geen:

Een stappenplan voor een mooie huid:

 • Parfum en alcohol
 • Irriterende stoffen zoals jodium, sulfate, menthol, bergamot, oxybenzone
 • Citrusvruchten
 • Lavendel,munt, eucalyptus, tea three olie en etherische oliën

Beschermende zonnecrème

 • Make-up verwijderen: doe je met een remover op basis van crème of olie.
 • Je huid grondig reinigen: dat doe je bij voorkeur met een natuurlijk product zoals ammonium, sodium of glucose. Let er op dat je reinigingsproducten niet teveel schuimen. Dat wijst op de aanwezigheid van agressieve bestanddelen.
 • Een gezichtstoner aanbrengen: doet de laatste onzuiverheden verdwijnen. Een uitstekende en natuurlijke gezichtstoner is zeker Aloë vera
 • Exfolieren: of het verwijderen van dode huidcellen met een scheikundig product. Dat maakt je huid frisser, egaler en stralender
 • Smeren: als beschermlaag tegen de agressieve stoffen die ons van overal bedreigen. Zorgt voor het behoud van de vochtbalans van je huid

Men spreekt van een goede zonnecrème met een beschermingsfactor van +50. Het beschermt je huid tegen de schadelijke effecten van de UV- stralen van de zon en voorkomt rimpels en kraaienpootjes.

Huisverzorging producten kopen?