Biologische voeding voedingssupplementen en vitamines kopen? Vergelijk en koop voordelig!

Moedermelk zorgt voor de beste ontwikkeling van je baby

Moedermelk is de meest gezonde en complete voeding voor je baby. In moedermelk zijn alle gezonde voedingsstoffen in de juiste hoeveelheid aanwezig. Daarnaast bevat het alle onmisbare antistoffen om je baby maximaal te beschermen. Allerlei gezaghebbende gezondheidsorganisaties zoals de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) raden moeders niet voor niets aanbevelen om zeker gedurende de eerste zes maanden uitsluitend borstvoeding te geven.

Gezonde voedingsstoffen

Inhoudsopgave

Moedermelk geeft je baby alle onmisbare voedingsstoffen om gezond op te groeien. Zo is moedermelk rijk aan hoogwaardige eiwitten, gezonde en dus onverzadigde vetten en vetzuren (omega 3- 6- 9), lactose, vitaminen, mineralen (vooral ijzer), enzymen en uiteraard voldoende water. Dit alles in de juiste hoeveelheden die een optimale groei en ontwikkeling van je baby garanderen.

Voordelen van moedermelk

  • Verkleint de kans op ontstekingen en vooral op ontstekingen van het middenoor en infecties van de luchtwegen
  • Voorkomt allergieën
  • Verkleint de kans op overgewicht, diabetes en kanker
  • Beschermt tegen wiegendood
  • Heeft een positief effect op aderverkalking en op hart- en vaatziekten
  • Voorkomt huidaandoeningen zoals acne, eczeem en psoriasis en astma
  • Zorgt voor een sterk zenuwstelsel
  • Verbetert de visuele ontwikkeling van je baby en zorgt voor een beter gezichtsvermogen
  • Verstevigt de band tussen moeder en kind
Borstvoeding! Moedermelk zorgt voor de beste ontwikkeling van je baby

Vele producten

Er zijn heel wat producten beschikbaar om het zelf voeden van je baby te vergemakkelijken. Dat gaat immers niet altijd even makkelijk. De meest geschikte materialen en producten die je helpen bij het afkolven van de moedermelk, maar even goed fopspenen, flessenborstels en thermometers kies je bij voorkeur rustig thuis. Voor moeders die zelf voeding geven zijn er ook handige hulpmiddelen en natuurlijke producten beschikbaar. Dan denken we in de eerste plaats aan verzorgings- en beschermingsproducten voor moeders tepels.

Besloot jij ook om je toekomstige baby zelf te voeden? Koop dan alle onmisbare hulpmiddelen.

Vind hier diverse producten rondom borstvoeding. Borstvoeding is natuurlijk en goed voor uw kind, maar het gaat niet altijd even gemakkelijk. Wilt u uw borstvoeding afkolven? Wilt u kortstondige hulp bij het geven van borstvoeding? Of wilt u het lekken van de tepels voorkomen? Hier vindt u een breed aanbod aan handige hulpmiddelen en natuurlijke borstvoedingsproducten voor moeder en kind in de borstvoedingsperiode. We bieden een breed assortiment aan rondom de verzorging en bescherming van de tepels. Tevens vindt u hier producten die helpen bij het afkolven van de borstvoeding. Ook kan u hier terecht voor fopspenen, flessenborstels en thermometers. 

Biologische voeding voedingssupplementen en vitamines kopen?
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart