Zoek in alle merken en categorieën

Zoek in alle categorieën

Categories

Zoek in alle merken

Zoek in categorie

Zoek in categorie

Zoek merk in categorie

Geef hoeveelheid in

Haar Er zijn 1635 producten

Voor uw haarverzorging hebben wij maar liefst drie verschillende groepen waarin u alles kunt vinden om uw haar te verzorgen. Deze drie groepen zijn conditioner, haarkleuren en styling. Met een conditioner zorgt u ervoor dat uw haar perfect in conditie blijft. Er zijn conditioners die het haar ontvetten, het meer volumineus maken en die het haar weer soepel maken. Met haarkleuren kunt u uiteraard uw haar een prachtig mooi kleurtje geven. En met onze styling producten kunt u het haar stylen zoals u dat graag wilt hebben. Zo geven we onze haren de beste verzorging

Subcategorieën

 • Conditioner

  Met een conditioner voor het haar zorgt u ervoor dat uw haar in goede conditie blijft. U kunt hierbij denken aan een haarconditioner die het haar ontvet en meer volume geeft. Wij hebben meerdere bekende merken in ons assortiment zodat u er altijd zeker van bent dat u een kwalitatief goed product koopt voor de verzorging van uw haar. Bekijk in deze categorie onze speciale producten zoals de 7 Kruiden conditioner van Jacob Hooy, een echte aanrader. Of de 6 Miracles oil essentials Gliss Kur van Schwarzkopf. En met een Anti breakage keratin oil conditioner van OGX zorg je ervoor dat je keratine in het haar niet wordt afgebroken. Stuk voor stuk allemaal top klasse producten van de bekende merken die begrijpen dat u uw huid optimaal wilt verzorgen. Hoe kies je de beste hair conditioner

 • Haarkleuren

  Een mooi kleurtje in uw haar kan wonderen doen. U kunt er zomaar een aantal jaren jonger uitzien wanneer u een mooi stijlvol kleurtje gebruikt voor uw haar. Wat dacht u er bijvoorbeeld van om uw grijze haren weg te kleuren met de oorspronkele kleur van uw haar. Of een mooie kleur om uw haar eens een ander kleurtje te geven. Met onze top klasse producten van de bekende merken kunt u erop rekenen dat u uw haar veilig een nieuw fris kleurtje geeft waarmee u er weer een paar jaartjes jonger mee uitziet. Zoek in deze categorie o.a. naar de verschillende producten van Colourwell die wij hebben met verschillende kleuren zoals kastanjebruin, koper rood, donker kastanje of een mooie elegantie mahonie kleur. Je haar kleuren of spoelen?

 • Styling

  Met onze styling producten kunt u uw haar de vorm geven die u zo graag wilt hebben. Onze styling producten zijn allemaal grondig dermatologisch getest en zijn daarom veilig in het gebruik. En wilt u na het gebruik de styling verwijderen uit uw haar dan is het geen probleem om dit te doen met één van onze reiniging producten uit onze andere categorieën. Met een mooie frisse eigentijdse styling van ons zult u zich weer helemaal als herboren voelen. In deze categorie kunt u o.a. styling spuitbussen vinden van Elnett, Andrélon en Wella. Of wat dacht u van de botanische producten van Hairwonder zoals de Botanical styling gel extra strong. Allemaal producten waarmee u het haar weer glans, volume en styling mee kunt geven.

per pagina
Toont 1 - 24 van de 1635 items
Toont 1 - 24 van de 1635 items

Zo geven we onze haren de beste verzorging
Niet alleen onze huid, maar ook ons haar heeft regelmatig een aangepaste verzorging nodig. Dat is al lang geen enkel probleem meer. Aangepaste shampoo's, conditioners en kleuringsproducten voor ieders haartype zijn nu immers beschikbaar. Hoe geven we onze haren de beste verzorging? 

Haarverzorging
Onze lichamelijke en geestelijke gezondheid bepaald in belangrijke mate de conditie van onze haren. Wat we eten is haast even belangrijk als het gebruik van de juiste verzorgingsproducten. Die kiezen we aan de hand van ons haartype. Ieder type heeft immers zijn specifieke verzorgingsproducten. 

Haartypes
Hier maken we het onderscheid tussen drie verschillende haartypes: 

 • Normaal type: om de gezondheid van je haren te behouden gebruik je bij voorkeur iedere dag een multi- vitamine preparaat. Vermijd daarbij het gebruik van agressieve verzorgingsproducten, stylingsapparaten, langdurig zonnen en het gebruik van de zonnebank
 • Vet type: wordt meestal veroorzaakt door een verstoorde hormonenhuishouding, een ongezond voedingspatroon, stress en agressieve verzorgingsproducten. Je herkent vette haren aan een vette hoofdhuid en door dode punten als gevolg van overactieve vetklieren die teveel natuurlijke vetten produceren.
 • Droog type: een ongezonde en eenzijdige voeding, overmatig kleuren en permanenten, langdurig blootstelling aan de schadelijke UV- stralen van de zon, het regelmatig gebruik van de zonnebank en van té warme styling apparaten zijn de belangrijkste oorzaken van dit haartype. Door een gebrek aan sebum worden je haren ruw, brood en erg kwetsbaar.

Voor al deze haartypes bestaat een uitgebreid gamma aangepaste verzorgingsproducten.

Shampoo
Gebruik een shampoo die aan de specifieke eisen van je haren is aangepast. Kies voor maximale veiligheid en gebruik een milde en dus niet agressieve shampoo. Iedere drie dagen je haren wassen is een uitstekend gemiddelde.

Conditioners
Hair conditioners zijn de kers op de taart. Je gebruikt ze dan ook na iedere wasbeurt om eventuele beschadiging te voorkomen. Een goede conditioner bevat positief geladen stoffen die het schadelijke effect van de negatieve lading van gewassen haren teniet doen. verenigen.

De kwaliteit van je haarborstel
De kwaliteit van je haarborstel is van even groot belang. Een borstel met zachte haren voor een normaal haartype is ongeschikt voor bijvoorbeeld dikke haren. Is dit bij jou het geval, dan gebruik je best een borstel met een combinatie van natuurlijke en synthetische haren. Heb je krullen? Dan is een borstel met kort bij elkaar staande haren je beste keuze. Kies een platte borstel bij een normaal haartype of als je klitten uit je haren wilt verwijderen of om je haren gladder te maken. Om je haren meer volume te bezorgen gebruik je bij voorkeur een ronde borstel.

Aangepaste en kwalitatieve verzorgingsproducten voor je haar kies en bestel je makkelijk online

Haar verzorgingsproducten kopen? Doe je hier