Biologische voeding voedingssupplementen en vitamines kopen? Vergelijk en koop voordelig!

Visolie voor hersenen en hart en vaten

Visolie is een voedingssupplement dat aanbevolen wordt voor een goede gezondheid. Visolie capsules bevatten Omega 3 vetzuren dat we nodig hebben voor onder andere een goede werking van de hersenen. Ook werkt het ontstekingremmend, bijvoorbeeld voor de vaten, waardoor aandoeningen in het hart- en vaatselsel beter worden voorkomen.

Visolie capsules voor de hersenen

In onze huidige samenleving wordt minder vis gegeten dan goed voor ons is. Daardoor krijgen we minder Omega 3 vetzuren binnen. Deze vetzuren moeten in balans zijn met de Omega 6 vetzuren die we ruimsschoots binnenkrijgen in onze voeding. Bij een goede balans werken je hersenen beter, onder ander het geheugen, en loop je minder risico op hart- en vaatziektes. Mensen – vooral vrouwen – die te weinig Omega 3 binnen krijgen worden eerder depressief. Vooral op middelbare leeftijd wordt het belangrijk om voldoende van deze voedingsstof binnen te krijgen in de vorm van visolie capsules. Je hersenen groeien beter, zodat je beter dingen kunt opnemen en beter kunt functioneren.

Hart- en vaatproblemen

In de landen waar meer vis wordt gegeten, zoals Japan, worden mensen minder snel depressief. Vooral vrouwen zijn gevoeliger voor depressies en zullen deze eerder ontwikkelen wanneer ze te weinig Omega 3 binnenkrijgen. En vis is in onze westerse samenleving meer uitzondering dan regel. Het is ook niet aan te raden om heel veel vis te gaan eten, omdat de vette vis, waar deze voedingsstof veel in voorkomt ook schadelijke stoffen bevat. Maar met dagelijks de visolie capsules ben je goed beschermd tegen gezondheidsproblemen. Doordat een goed balans ook ontstekingsremmend werkt, hebben je vaten minder te verduren. Immers, de cholesterol huishouding wordt ook bepaald door ontstekingen in de vaatwanden. Visolie houdt een betere balans tussen het goede en het slechte cholesterol. Het is dus geen luxe om een dergelijk voedingssupplement te nemen. Het is meer noodzaak. Vooral voor mensen vanaf middelbare leeftijd is dit van groot belang.

Op byfit verkopen we vele verschillende merken zoals Orthovitaal, Golden Naturals en Lucovitaal.

Tags:

Biologische voeding voedingssupplementen en vitamines kopen?
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart