Biologische voeding voedingssupplementen en vitamines kopen? Vergelijk en koop voordelig!

ZZP-ers kampen met gezondheidsproblemen

Misschien herkent u het wel als ZZP-er? Door drukte en hard werken heeft u vaak klachten als vermoeidheid, hoofdpijn, slaperigheid en stress. Veel ZZP-ers geven aan gezondheidsklachten te ervaren zo blijkt uit een onderzoek van gezondheidswebshop Byfit.nl Ruim 1000 ZZP-ers namen deel aan het onderzoek.

ZZP-ers hebben hoofdpijn, zijn vermoeid en hebben last van slapeloosheid.

Een groot deel van de zzp-ers geeft aan regelmatig last te hebben van klachten als vermoeidheid, slapeloosheid en 
hoofdpijn. Zo is ruim 11% van de zelfstandigen regelmatig last van slapeloosheid, geeft ruim 30% aan soms of regelmatig hoofdpijn te hebben en ruim 20% is regelmatig vermoeid.

ZZP-ers hebben ook vaak last van stress

Ook stress is een veelvoorkomende klacht bij ZZP-ers. Bijna 4% van de ondervraagden geeft aan altijd stress te hebben. Ruim 18% heeft regelmatig last van stress en bijna 40% geeft aan soms last te hebben van stress.

Andere veel gehoorde klachten.

Naast eerder hoofdpijn, stress en vermoeidheid geven veel ZZP-ers aan ook last te hebben van stemmingswisselingen en duizeligheid. Verder geeft bijna 15% van de ondervraagde ZZP-ers aan regelmatig rugklachten te hebben. Ook is bijna 10% van de ondervraagden regelmatig duizelig en ruim 12% heeft regelmatig last van gewrichtsklachten. Verder komen ook depressie en verslaving veelvuldig voor.

ZZP-ers kampen met gezondheidsproblemen

Tags:

Biologische voeding voedingssupplementen en vitamines kopen?
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart