Biologische voeding voedingssupplementen en vitamines kopen? Vergelijk en koop voordelig!

Afvallen met XLS Medical

Een gezond gewicht is niet alleen goed voor je lichamelijke gezondheid, maar ook om lekker in je vel te zitten. Afvallen kan echter moeilijk zijn om vol te houden. XLS Medical ondersteunt gewichtsverlies door het binden van de opname van calorieën uit vetten. 

Hoe werkt afvallen met XLS Medical? 

Inhoudsopgave

Het belangrijkste ingrediënt van XL-S Medical is een uniek vezelcomplex, LitramineTM, dat onder meer bestaat uit gedroogde cactusbladeren. Deze vezels binden zich aan vetten uit je voeding, zodat een deel van deze vetten (tot wel 28%) niet in je darmen wordt opgenomen. Daarnaast vermindert het de eetlust. En omdat het uit vezels bestaat, verzacht het de ontlasting en is het dus goed voor de stoelgang. De werkzaamheid van dit natuurlijke middel is in wetenschappelijk onderzoek bewezen. 

Hoe gebruik je XLS Medical?

Hoe gebruik je XLS Medical? 

Het is niet bedoeld om je maaltijden te vervangen, je kunt dus gewoon ontbijten, lunchen en dineren. Wel is het natuurlijk belangrijk om gezond te eten, dus niet teveel verzadigd vet en suikers. Ook voldoende bewegen wordt aangeraden. En drink minimaal 2 liter water per dag voor een optimale werking. 

Wanneer mag je XLS Medical niet gebruiken? 

De producten van XL-S Medical zijn niet geschikt voor zwangeren en vrouwen die borstvoeding geven. Ook is het niet bedoeld voor mensen die ondergewicht (een BMI onder de 18,5 BMI berekenen). Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter. 

Producten 

Bij Byfit kun je verschillende producten van XL-S Medical kopen:

  • XLS Medical Vetbinder: gebruik direct na de drie hoofdmaaltijden twee tabletten.
  • XLS Medical Poedersticks: gebruik drie keer per dag een lekkere poederstick, ook zonder water.
  • XLS Medical Max Strength: vermindert de opname van calorieen uit vet, suiker en andere koolhydraten en is 33% effectiever dan XLS Medical Vetbinder.
  • XLS Hunger Buddy: neem deze capsules voor of tussen de maaltijden om je hongergevoel te verminderen.

Bestellen 

Wil je op een wetenschappelijk bewezen manier hulp bij het afvallen? Gebruik dan XL-S Medical naast gezond eten en bewegen voor extra gewichtsverlies en om het lijnen makkelijker vol te houden.

Biologische voeding voedingssupplementen en vitamines kopen?
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart