Biologische voeding voedingssupplementen en vitamines kopen? Vergelijk en koop voordelig!

Zo geven we onze haren de beste verzorging

Niet alleen onze huid, maar ook ons haar heeft regelmatig een aangepaste verzorging nodig. Dat is al lang geen enkel probleem meer. Aangepaste shampoo’s, conditioners en kleuringsproducten voor ieders haartype zijn nu immers beschikbaar. Hoe geven we onze haren de beste verzorging? 

Haarverzorging

Inhoudsopgave

Onze lichamelijke en geestelijke gezondheid bepaald in belangrijke mate de conditie van onze haren. Wat we eten is haast even belangrijk als het gebruik van de juiste verzorgingsproducten. Die kiezen we aan de hand van ons haartype. Ieder type heeft immers zijn specifieke verzorgingsproducten

Haartypes

Hier maken we het onderscheid tussen drie verschillende haartypes: 

  • Normaal type: om de gezondheid van je haren te behouden gebruik je bij voorkeur iedere dag een multi- vitamine preparaat. Vermijd daarbij het gebruik van agressieve verzorgingsproducten, stylingsapparaten, langdurig zonnen en het gebruik van de zonnebank
  • Vet type: wordt meestal veroorzaakt door een verstoorde hormonenhuishouding, een ongezond voedingspatroon, stress en agressieve verzorgingsproducten. Je herkent vette haren aan een vette hoofdhuid en door dode punten als gevolg van overactieve vetklieren die teveel natuurlijke vetten produceren.
  • Droog type: een ongezonde en eenzijdige voeding, overmatig kleuren en permanenten, langdurig blootstelling aan de schadelijke UV- stralen van de zon, het regelmatig gebruik van de zonnebank en van té warme styling apparaten zijn de belangrijkste oorzaken van dit haartype. Door een gebrek aan sebum worden je haren ruw, brood en erg kwetsbaar.

Voor al deze haartypes bestaat een uitgebreid gamma aangepaste verzorgingsproducten.

Shampoo

Gebruik een shampoo die aan de specifieke eisen van je haren is aangepast. Kies voor maximale veiligheid en gebruik een milde en dus niet agressieve shampoo. Iedere drie dagen je haren wassen is een uitstekend gemiddelde.

Conditioners

Hair conditioners zijn de kers op de taart. Je gebruikt ze dan ook na iedere wasbeurt om eventuele beschadiging te voorkomen. Een goede conditioner bevat positief geladen stoffen die het schadelijke effect van de negatieve lading van gewassen haren teniet doen. verenigen.

De kwaliteit van je haarborstel

De kwaliteit van je haarborstel is van even groot belang. Een borstel met zachte haren voor een normaal haartype is ongeschikt voor bijvoorbeeld dikke haren. Is dit bij jou het geval, dan gebruik je best een borstel met een combinatie van natuurlijke en synthetische haren. Heb je krullen? Dan is een borstel met kort bij elkaar staande haren je beste keuze. Kies een platte borstel bij een normaal haartype of als je klitten uit je haren wilt verwijderen of om je haren gladder te maken. Om je haren meer volume te bezorgen gebruik je bij voorkeur een ronde borstel.

Voor uw haarverzorging hebben wij maar liefst drie verschillende groepen waarin u alles kunt vinden om uw haar te verzorgen. Deze drie groepen zijn conditioner, haarkleuren en styling. Met een conditioner zorgt u ervoor dat uw haar perfect in conditie blijft. Er zijn conditioners die het haar ontvetten, het meer volumineus maken en die het haar weer soepel maken. Met haarkleuren kunt u uiteraard uw haar een prachtig mooi kleurtje geven. En met onze styling producten kunt u het haar stylen zoals u dat graag wilt hebben. 

Biologische voeding voedingssupplementen en vitamines kopen?
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart