Biologische voeding voedingssupplementen en vitamines kopen? Vergelijk en koop voordelig!

Tips om steeds langere fietstochten te maken

Fietsen zit in onze genen. Nederland is een echt fietsland. We staan wereldwijd bekend om onze fantastische infrastructuur voor fietsers. We beschikken over het beste fietsnetwerk ter wereld. Ook in de geschiedenis wordt onze voorliefde voor fietsen vaak genoemd. Zo wisten de Duitse bezetters in de Tweede Wereldoorlog niet goed wat ze aan moesten met het eigenwijze fietsende Nederlandse volk. Het is dan ook niet vreemd dat fietsen tevens de nummer één bewegingsvorm in ons land is. Dé manier om fitter te worden en aan de conditie te werken. Maar een korte fietstocht van en naar je werk zet natuurlijk geen zoden aan de dijk. Als je écht aan de conditie wilt werken is het belangrijk om jezelf uit te dagen steeds langere fietstochten te maken. Maar hoe pak je dat aan?

Zorg voor een mooie omgeving

De omgeving bij jou in de buurt ken je nu wel. Het is dan ook misschien een beetje saai om gewoon daar op verkenning te gaan met de fiets. Het is veel leuker om de Thule fietsendrager op de auto te zetten en naar een mooie omgeving op zoek te gaan. Online vind je een aantal fantastische fietsroutes door de rijke natuur van Nederland. Een fijne manier om meer mooie plekjes in Nederland te ontdekken en lange fietstochten ook een stuk interessanter te maken.

Wist je dat er online ook nog tal van sites en fora te vinden zijn waar je lid van kunt worden om informatie uit te wisselen met andere fietsers? Zo ontdek je soms zeer verrassende routes. Daag jezelf uit om telkens een andere en langere route te kiezen. Voordat je het weet fiets je zonder moeite tientallen kilometers per dag.

Neem voldoende eten en drinken mee

Het is natuurlijk wel belangrijk dat de fietstocht comfortabel blijft. Zorg er daarom in elk geval voor dat je voldoende eten en drinken meeneemt. Dat betekent tegelijkertijd dat er ruimte op je fiets moet zijn om dit mee te nemen. Genoeg reden dus om ook te investeren in goede Basil fietstassen. Zo weet je zeker dat je alles mee kunt nemen wat je nodig acht. Kies voor veel water en vezelrijke tussendoortjes. Zo heb je genoeg energie om langer te kunnen fietsen.

Daag jezelf iedere week uit

Als je altijd dezelfde afstanden fietst, raakt je lichaam hieraan gewend. Het is dan ook belangrijk om je lichaam telkens een beetje extra uit te dagen. Doe dit door iedere week net een stukje langer te fietsen. Denk aan een kilometer extra per week of een x-aantal minuten extra. Je kunt er ook voor kiezen om sneller aan je conditie te werken door de rit op een steeds hoger tempo af te leggen. Fiets je bijvoorbeeld altijd voor het werk? Probeer die ene route dan steeds sneller te rijden. Zo daag je jezelf uit om meer conditie op te bouwen. Dat merk je ook wanneer je langere tochten wilt maken. 

Tags:

Biologische voeding voedingssupplementen en vitamines kopen?
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart