Biologische voeding voedingssupplementen en vitamines kopen? Vergelijk en koop voordelig!

Wat is ayurveda?

Ayurveda of ‘kennis van het leven’ is al eeuwenoud. Het is een holistische manier van denken over zowel de mens als zijn bestaan en zijn gezondheid. Deze wordt door insiders omschreven als de “New Way of life”. Een andere manier van denken over en ervaren van onze wereld. Met deze aanpak staan we dichtbij moeder natuur. Dat bepaald meteen ook zijn eenvoud van benadering. Die maakt het voor ons moeilijk om te benaderen en te begrijpen. 

Eenvoud

Inhoudsopgave

Deze denkwijze is zo eenvoudig in zijn doen en laten dat het voor ons moeilijk te begrijpen. En juist deze eenvoud van doen en denken maakt van deze manier van leven een echte wetenschap. Die geneest zieken maar dat was lang niet de oorspronkelijke bedoeling van deze wetenschap. Men streefde er naar om gezonde mensen… nog gezonder en vooral spiritueler te maken. Deze hernieuwde kennis van het leven wil ons in de eerste plaats coachen in de richting van het spirituele. Dat is meteen de hoogste doelstelling van deze wetenschap waarin men ons aanziet als een deel van het immense universum.

Persoonlijke ontwikkeling

In deze wetenschap vormt ons lichaam de basis van alle persoonlijke ontwikkelingen met een absolute voorrang dus aan het spirituele. Desondanks dat gaat deze wetenschap steeds uit van het menselijk lichaam. 

Liefde is fundamenteel

In deze benadering staan een gezonde voeding, massage, voldoende slaap en herkenning van onze natuurlijke behoeften centraal. In deze wetenschap staat massage en liefde centraal. Beiden worden als één geheel aanzien. Masseren is liefde voor zowel ons lichaam als voor het leven.

De voordelen van ayurveda

De belangrijkste voordelen van deze aanpak werden uitvoerig in oude teksten beschreven en bleven gedurende de voorbije eeuwen ongewijzigd. Volgens deze eeuwenoude teksten zorgt liefdevol masseren met aangepaste oliën voor heel wat voordelen. Masseren: 

  • Vertraagt natuurlijk ouderdomsproces
  • Voorkomt vermoeidheid
  • Zorgt voor een sterk zenuwstelsel
  • Versterkt onze concentratie
  • Verbetert ons geheugen
  • Helpt bij allerlei gezichtsproblemen
  • Verbetert onze slaap
  • Werkt ontspannend en is ons beste wapen tegen stress
  • Zorgt voor een lang, gelukkig en gezond leven
Ayurveda

In deze nieuwe aanpak maakt men dus uitgebreid gebruik van aangepaste oliën.

Vind hier uit wat de geneeskracht is van de 5000-jaar oude wijsheid van Ayurvedische middelen. Ayurvedische middelen zijn zeer natuurlijk en worden gemaakt met bestandsdelen van planten en kruiden. Heeft last van stress of tijdsdruk? Heeft u het snel warm? Of heeft u juist snel last van koud en vochtig weer? U vindt hier ayurvedische producten voor een optimaal welzijn. In ons aanbod vindt u vata-producten die verwarmend en harmoniserend werken. Tevens vindt u pitta-producten die kalmerend en verkoelend werken, uitstekend voor in de zomer. Daarnaast kan u ook kapha-producten vinden. Deze ayurvedisce producten werken stimulerend en verwarmend, ideaal bij koud en vochtig weer. Bekijk het brede aanbod van onze producten omtrent Ayurveda. Neem gerust contact op, indien u vragen heeft.

Tags:

Biologische voeding voedingssupplementen en vitamines kopen?
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart