Biologische voeding voedingssupplementen en vitamines kopen? Vergelijk en koop voordelig!

Weten hoe fit je bent: Inzicht in je fitnessniveau door middel van een privatescan 

Je zou kunnen denken dat het meten van je lichaamsvet de enige manier is om te zien hoe fit je bent. Maar er is veel meer aan fitheid dan het percentage lichaamsvet. Een hoog percentage lichaamsvet is niet het enige teken van on-fitheid. Er zijn altijd mensen met een hoog percentage lichaamsvet die ook fit en gezond zijn. Als je weet hoe fit je bent, kan je de fitnessdoelen sneller en efficiënter bereiken. Om erachter te komen hoe het met je gezondheid gesteld is kun je gebruik maken van een Privatescan, deze geeft je inzicht in hoe fit je bent en of je last hebt van onderliggende problemen.

Wat is een Privatescan?

Een Privatescan is een uitgebreide gezondheidsscan die speciaal is ontworpen voor niet-actieve en niet-competitieve sporters. Een scan meet je lichaamssamenstelling, voedingsgezondheid, fitnessniveau en meer. Je krijgt een gedetailleerd overzicht van je huidige gezondheid, gebaseerd op meetgegevens zoals je spierkracht en uithoudingsvermogen, lichaamssamenstelling en meer. Een Privatescan is de beste manier om te zien hoe fit je op een bepaald moment bent. Omdat het is afgestemd op je huidige fitnessniveau, laat het je precies zien hoe fit je bent, en wat je moet doen om fitter te worden.

Spierkracht en uithoudingsvermogen

Spierkracht is hoeveel kracht je spieren kunnen opwekken. Dit bepaalt hoe snel je bewegingen kan uitvoeren en hoe lang je bepaalde bewegingen kan volhouden. Spieruithoudingsvermogen is hoe lang je spieren een bepaalde beweging kunnen volhouden voordat ze moe worden. Die drempel is bereikt wanneer de spieren geen extra gewicht meer kunnen tillen. Spierkracht en uithoudingsvermogen zijn van vitaal belang voor sporters, omdat ze daardoor hun activiteit langer kunnen volhouden. Het is ook belangrijk voor niet-actieve mensen, omdat het hun levenskwaliteit verbetert. Een PrivateScan meet je spierkracht en uithoudingsvermogen, en vertelt je welke gebieden je moet verbeteren.

Lichaamssamenstelling

Lichaamssamenstelling verwijst naar de samenstelling van je lichaam – het percentage vet, spieren en botten. Het is een belangrijk aspect van de conditie en gezondheid. Een Privé Scan geeft je een helder inzicht in je lichaamssamenstelling en het vertelt je hoeveel vet, spieren en botten je hebt. Het kennen van je lichaamssamenstelling heeft verschillende voordelen. Het helpt je namelijk de vooruitgang te volgen naarmate je de gestelde fitnessdoelen bereikt hebt. Je kan het ook gebruiken om onderliggende ziekten en aandoeningen zoals diabetes, hartaandoeningen en meer te diagnosticeren. Het doen van privatescans kan je dus goed beeld geven van je situatie, maar als je het vaker doet dan kun je dus een goed beeld krijgen van je progressie.

Tags:

Biologische voeding voedingssupplementen en vitamines kopen?
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart