Biologische voeding voedingssupplementen en vitamines kopen? Vergelijk en koop voordelig!

Zo heb je altijd een stralend toilet

Ons toilet is een broeihaard van bacteriën Een regelmatig en aangepast onderhoud is dan ook een must. Recente onderzoeken wezen uit dat het niet de toiletpot of de bril is die het grootste aantal ziekmakers bevat. Vooral op die plaatsen waar je het niet zou verwachten is er heel wat viezigheid aanwezig;

In de badkamer

Inhoudsopgave

Beschik je ook in de badkamer over een toilet? Dan vraagt die een andere aanpak dan alleenstaande toiletten. Gebruik voor het reinigen van je badkamer met toilet nooit dezelfde schoonmaakdoekje. Wegwerpdoekjes garanderen je het beste resultaat. 

Verzamelplaats

Je toilet maak je bij voorkeur dagelijks schoon. Verlies je schoonmaakborstel niet uit het oog. Zorg ervoor die na iedere schoonmaakbeurt grondig wordt gereinigd. Die toiletborstel is de grootste verzamelplaats van bacteriën en andere viezigheden. Je kunt die borstelhouder trouwens niet vaak genoeg uitwassen. 

De grootste vijand van je toilet

Geef kalk geen schijn van kans door het dagelijks te poetsen met speciale producten. Kalk is een van de grootste vijanden van je toilet. Om je toilet kalkvrij te houden heb je geen dure producten nodig. Schoonmaakazijn is daar uitstekend voor. Bevat je kraantjeswater teveel kalk. Overweeg dan het gebruik van een goede waterontkalker.

Toiletreiniger

Voor een vlekkeloos toilet gebruik je een speciale toiletreiniger. Vergeet zeker de toiletranden en de buitenkant niet. Maak alles goed droog. Dat voorkomt strepen en schimmelvorming. Was de badmatjes in je wasmachine op 60 graden. 

Lavabo

De meeste toiletten beschikken over een lavabo. Die wordt tijdens het schoonmaken vaak vergeten, maar vraagt even goed een grondige schoonmaakbeurt met een goede allesreiniger. Pak de kalk aan met een speciale ontkalker. Het toiletdeksel en de bril vragen ook je nodige aandacht en vergeet zeker de spoelknop van je WC niet.
Alle onmisbare producten voor een glanzend toilet zonder bacteriën en vervelende kalkaanslag kies en bestel je makkelijk online en zeker bij Byfit.

Het is fijn als het toilet fris oogt en ruikt. Hiervoor is het nodig om het toilet regelmatig schoon te maken. Om u hier een handje bij te helpen zijn er gelukkig goede en fris ruikende toiletartikelen. Deze zijn er in verschillende vormen en zijn bedoelt om uw toilet zowel schoon te houden als fris te laten ruiken. Zo zijn er toiletartikelen in de vorm van sprays, toiletblokken, verstuivers en vloeibare gels. In ons assortiment hebben wij ook navullingen voor bijvoorbeeld toiletblokken. Hierdoor blijft uw toilet fris! 

Biologische voeding voedingssupplementen en vitamines kopen?
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart