Biologische voeding voedingssupplementen en vitamines kopen? Vergelijk en koop voordelig!

Zo verhoog je je natuurlijke weerstand

Dat is niet alleen belangrijk bij de overgang van het ene seizoen naar het andere. Je moet er alles aan doen om het ganse jaar over voldoende natuurlijke weerstand te beschikken. Hoe verhogen we onze natuurlijke weerstand?

Lichaamsverzorging 

Een goede lichaamsverzorging is belangrijk voor het behoud van een goede gezondheid. Voldoende natuurlijke weerstand is hierbij erg belangrijk. Met een gezond, evenwichtig en gevarieerd eetpatroon met natuurlijke voeding en voldoende beweging ben je al een flink eind op weg om je natuurlijke weerstand te verhogen en te behouden. Door een verminderde natuurlijke weerstand krijgen de vrije radicalen vrij spel. Die maken ons ziek en versnellen ook ons natuurlijk verouderingsproces. Je natuurlijke weerstand verhogen is dan de enige oplossing.

Verzorgingsproducten Kopen?

Natuurlijke weerstand

Een hoge natuurlijke weerstand is ons belangrijkste wapen tegen allerlei vervelende aandoeningen. Je weerstand verhogen doe je met:

 • Een gezonde, evenwichtige en gevarieerde voeding: en vooral met natuurlijke in plaats van bewerkte voeding
 • Meer verse groenten en fruit
 • Het dagelijks eten van een handjevol (25 gram) onbewerkte noten, zaden en pitten
 • Met volkorenproducten zoals volkorenbrood, volkoren pasta en zilvervliesrijst
 • Gen enkele maaltijd over te slaan.
 • Goed te kauwen
 • Drink dagelijks voldoende water: tussen de 2,5 en 4 liter per dag
 • Neem regelmatig rust en ontspanning
 • Slaap voldoende: gemiddeld 8 uur per nacht is ideaal
 • Voldoende te bewegen: een half uurtje wandelen, joggen, fietsen of zwemmen op je eigen tempo volstaat

Voedingssupplementen

De gunstige invloed van een gezond eet-en leefpatroon kun je versterken door de combinatie met natuurlijke voedingssupplementen of een multivitaminen. Kies steeds voor natuurlijke supplementen die geven je weerstand een boost en wapenen je maximaal tegen de gevaren die seizoenswisselingen met zich meebrengen.

Natuurlijke voedingssupplementen, multivitaminen en andere producten of toestelletjes om de gezondheid van je lichaam te optimaliseren en te behouden kies en bestel je online

Mogen we ons na een dag hard werken even extra belonen met verzorgingsproducten die ons tot rust brengen, onze lichamen optimaal verzorgen en ons daarbij een bijzonder goed gevoel geven? Kijkt u dan eens in ons assortiment verzorgingsproducten voor handen, voeten, huid en haar, maar ook voor de inwendige mens. Ondersteun uw weerstand met gezonde voeding, bijvoorbeeld van het merk Nutridrink. Besteedt u eens extra aandacht aan uw ogen met verzorgingsproducten van Vismed. Of houdt u uw lichaamsprestaties goed in de gaten met thermometers en bloeddrukmeters van het zeer goed bekend staande merk Omron. U heeft maar één lichaam, voor de rest van uw leven. Samen met onze verzorgingsproducten werkt u aan een lang, gezond en zo aangenaam mogelijk leven. ZO VERHOOG JE JE NATUURLIJKE WEERSTAND

Biologische voeding voedingssupplementen en vitamines kopen?
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart