Zoek in alle merken en categorieën

Zoek in alle categorieën

Zoek in alle merken

Zoek in categorie

Zoek in categorie

Zoek merk in categorie

Geef hoeveelheid in

Diabetes Er zijn 25 producten

Byfit heeft een groot assortiment om diabetespatiënten te ondersteunen. Zo vindt u op onze website diabetes crèmes die onder meer de doorbloeding van de huid verbeteren en uitdroging van de huid voorkomen. Ook bieden we verschillende glucosemeters en teststrips aan om het glucoseniveau in uw bloed zelf te kunnen controleren. Onze uitgebreide assortiment Hypo-fit producten bevat glucoseproducten die makkelijk onderweg meegenomen kunnen worden, bijvoorbeeld op vakantie of tijdens langere reizen. We hebben ook diverse praktische ondersteuningsmiddelen voor diabetespatiënten, waaronder speciale voet ondersteunde sokken en een handige draagetui met koelelement. 

Subcategorieën

 • Diabetes creme

  Bij diabetespatiënten zijn de voeten extra gevoelig. Daarom heeft Byfit speciaal voor de behandeling van de voeten verschillende soorten diabetes crème in het assortiment opgenomen. Deze diabetes crème helpt om beschadiging en uitdroging van de voeten te voorkomen. Met de beschermende diabetes crème van Alkildia wordt bijvoorbeeld de doorbloeding van de voeten bevorderd, en wordt verslechtering van de huidlagen van de voet preventief tegengegaan. Ook voor voeten die al schraal en droog zijn, heeft Byfit verschillende speciale crèmes in het assortiment, die het herstel van de voet helpen te bevorderen.

 • Diabetes hypo voorkomen

  Om een hypo bij diabetespatiënten te voorkomen, is directe toediening van glucose noodzakelijk. Byfit heeft verschillende handige glucoseproducten voor onderweg, die bij diabetes hypo voorkomen. Hiermee kan ook tijdens vakanties of op lange reizen onderweg het glucoseniveau op peil worden gehouden. Iedere verpakking die u op de website van Byfit vindt bevat meerdere handige sachets met vloeibare glucose. Daarnaast hebben we ook een flesje met 60 milliliter glucosedrank. Onze glucoseproducten zijn verkrijgbaar in verschillende smaken zoals tropical, sinaasappel, bosvruchten, vanille, en citroen. Speciaal voor kinderen tot zes jaar is er Junior Tropical Frutti.

 • Diabetes sokken

  Speciaal voor diabetespatiënten heeft Byfit een uitgebreid assortiment diabetes sokken. Deze sokken bieden een comfortabele pasvorm, en helpen de voeten door hun vochtregulerende en antibacteriële eigenschappen gezonder te blijven. Daarnaast bieden deze diabetes sokken extra ondersteuning aan de voeten. Dit is belangrijk omdat de voeten van diabetespatiënten extra gevoelig zijn voor uitdroging, beschadiging en slechte doorbloeding. De speciale diabetes sokken zijn verkrijgbaar in zwart en wit, voor casual gebruik en voor gebruik tijdens het sporten. Tevens heeft Byfit een diabetes etui met koelelement voor het handig en veilig opbergen van diabetesproducten als insulinepennen en een voorraad insuline.

 • Diabetes tests

  Met diabetes tests kunt u snel en eenvoudig zelf het niveau van de glucose en het cholesterol in uw lichaam of in dat van uw gezinslid meten. Een diabetes test die u zelf kunt uitvoeren geeft u dus meer vrijheid. In het assortiment diabetes tests van Byfit vindt u onder meer een glucose meter startpakket, glucose strips van verschillende merken (Freestyle, Multicheck) en prikpennen. Naast teststrips voor bloedglucosemeters heeft Byfit ook de Freestyle Freedom Lite, een handige meter om uw bloedwaarden eenvoudig en sneller te testen. De Freestyle Freedom Lite heeft maar een zeer kleine bloeddruppel nodig om een meting te kunnen verrichten.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 25 items
Toont 1 - 12 van de 25 items