In prijs verlaagd! Bloedgroep dieet stop candida Bekijk groter

Stop candida met het bloedgroep dieet HME boek


Het bloedgroepdieet biedt de nieuwste behandeling bij candida: minder streng en effectiever dan de gangbare diëten.

Meer details

Merk HME
Inhoud boek

$nbsp;

Bij aankoop van dit product ontvangt u 53 loyaliteitspunten. In totaal ontvangt u 53


Webwinkel Keurmerk

17.58 incl. btw

18.5 incl. btw

  •  Verzendkosten vanaf: €4,99
  •  TOT 40% KORTING
  • Veilig online kopen
  •  Gratis verzending boven de €50
  •  Voor 21 uur besteld, morgen in huis
  •  Veilig betalen IDEAL PAYPAL enzv.
  •  14 dagen bedenktijd op uw bestelling
  •  Bekijk hier ons beleid en voorwaarden

Op zoek naar hulpmiddelen voor het makkelijk en snel afvallen? Deze maaltijdvervangers helpen u bij het afvallen. Zonder veel gedoe. Ze zijn arm aan calorieën en verlengen je verzadigingsgevoel waardoor je honger langer uitblijft en we minder eten.

Stop candida met het bloedgroep dieet kopen? Voor slechts €17.58. Besteld u voor 21 uur dan verzenden we uw producten nog dezelfde dag. Meer producten van HME kopen. Hier zoekt u naar artikelen van HME kopen in de categorie Dieet. Bestellingen boven de €75 worden gratis verzonden. U ontvangt kortingen tot wel 40%.

Product informatie

Het bloedgroepdieet biedt de nieuwste behandeling bij candida: minder streng en effectiever dan de gangbare diëten.

Een op de vijf mensen heeft last van een candida-infectie, soms zonder het te weten. Chronische vermoeidheid, overgewicht, depressiviteit, spijsverteringsstoornissen en huidproblemen zijn de belangrijkste symptomen: er is dan ook sprake van een sterk verzwakt immuunsysteem. Het bloedgroepdieet is erop gericht dit immuunsysteem te versterken - een belangrijk verschil met de gangbare, strenge diëten. Er bestaat een duidelijk relatie tussen candida en de bloedgroepen. Candida heeft geen voorkeur voor een van de vier bloedgroepen, maar er is wel een erschil in de reactie van de bloedgroepen op de aanwezigheid van candida in het lichaam.

Op basis van deze verschillen geet arts Carel Hoffman per bloedgroep gerichte voedingsadviezen om candida te bestrijden, die niet alleen effectiever maar vaak ook soepeler zijn dan de gebruikelijke diëten.

HME producten kopen?

Stop candida met het bloedgroep dieet wordt aangeboden door het merk HME. De producten van HME worden met de hoogst mogelijke zorg voor u gemaakt. Zodat u ze met een gerust hart kunt gebruiken.

Was het Stop candida met het bloedgroep dieet wat u zocht?
Wilt u nog verder zoeken naar producten van: HME? Of naar producten uit de categorie: Dieet?

Byfit.nl staat voor een gezonde levensstijl. Dit bereikt u door gevarieerde en gezonde producten te gebruiken en deze aan te vullen met voedingssupplementen. Surf rustig rond in ons aanbod heeft u vragen neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.