Biologische voeding voedingssupplementen en vitamines kopen? Vergelijk en koop voordelig!

Sport en afvallen

Sporten en afvallen is een uitstekende combinatie. Afvallen lukt je nooit zonder voldoende beweging. En omgekeerd. Door alleen te sporten en ongezond te eten lukt het je zeker ook niet. Beiden gaan samen. 

Een half uurtje per dag volstaat

Inhoudsopgave

Besloot je iets aan je overgewicht te doen? Train dan zeker niet zoals een topsporter. Dagelijks een half uurtje bewegen is voldoende. We denken dan in de eerste plaats aan wandelen, fietsen, joggen of zwemmen. 

Evenwicht

Afvallen zonder het gevreesde jojo effect is het juiste evenwicht vinden tussen gezond eten en voldoende bewegen. Gezond, evenwichtig en gevarieerd eten neemt daarbij 70% van je gewichtsverlies voor zijn rekening. De overige 30% komt van voldoende beweging. Verantwoord afvallen doe je niet met om het even welk dieet. Wel met een gezond eet-en leefpatroon. 

Voedingspatroon aanpassen

De eerste stap naar je gezond streefgewicht is je eetpatroon aanpassen en je calorie- inname beperken. Zeker niet door zo weinig mogelijk te eten zoals velen doen. Ze denken goed bezig te zijn, maar dat is het zeker niet. Zo bereiken ze het tegenovergestelde effect. Als ons lichaam te weinig brandstof krijgt reageert het en gaat in spaarstand. Dan slaat het vet op om te gebruiken als energie op het moment dat het daaraan tekort heeft.

Sporten die je helpen afvallen 

Kies een sport waarmee je meer calorieën verbrandt en vetmassa verliest. Om af te vallen is het ook belangrijk voldoende spieren te kweken. Ook die helpen je afvallen. Ze gebruiken immers energie (calorieën), zelfs in rust. Afvallen terwijl je slaapt is dus perfect mogelijk. Het beste om gemakkelijker gewicht te verliezen af is een combinatie van cardio-met krachttraining. 

Sporten die de meeste calorieën verbranden zijn:

  • Touwtje springen
  • Hardlopen
  • Roeien
  • Fietsen
  • Aerobic
  • Aquagym
  • Wandelen

Hardlopen doe je best voor je ontbijt.

Vind hier diverse producten rondom sporten en afvallen. Wilt u graag fitter worden? Wilt u die extra kilo’s aan uw heupen kwijt? Sneller spieren opbouwen? Of heeft u last van een blessure na een verkeerde sportbeweging? Bekijk ons brede aanbod aan artikelen rondom sporten en afvallen. Hier vindt u allerlei artikelen voor het afvallen, zoals afslankdrankjes, light voeding en afslanktabletten. Tevens hebben we een breed assortiment aan sportdranksportvoedingkoolhydraten en sportverzorging. Heeft u vragen? Neem gerust contact op.

Biologische voeding voedingssupplementen en vitamines kopen?
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart