Zoek in alle merken en categorieën

Zoek in alle categorieën

Categories

Zoek in alle merken

Zoek in categorie

Zoek in categorie

Zoek merk in categorie

Geef hoeveelheid in

Sport en afvallen Er zijn 784 producten

Subcategorieën

 • Afvallen
 • Dieet

  Gezond en verantwoord afslanken betekent dat je moet weten welke voedingssupplementen je kan gebruiken om verantwoord af te vallen. In onze webwinkel hebben wij verschillende voedingssupplementen beschikbaar die bij een dieet gebruikt kunnen worden. Maar ook voor diegenen die onder een dieet staan vanwege een medische oorzaak kunnen in onze webshop terecht voor de noodzakelijke voedingsmiddelen die een verantwoord dieet mogelijk maken. Kies in deze categorie uit producten zoals een broodmix, Atkins Fibre crackers knackebrot, Atkins Crunchy muesli of een heerlijke en voedzame Atkins Hazelnut crisp reep. Wat is een dieet en kun je er definitief je overgewicht mee verliezen?

 • Spierpijn
 • Xls medical
 • Koolhydraten
 • Sportverzorging

  Met onze sportverzorging producten bent u er altijd zeker van dat u de beschikking heeft over verzorgingsartikelen die u kunnen helpen bij het beoefenen van uw sport. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor balsems die de spieren ontlasten en weer soepel maken, een cooking gel of een enkelbandage. Uiteraard kunt u in deze categorie een flink aantal voedingssupplementen vinden om uw conditie op peil te houden. Wat dacht u van onze sportdranken van Isostar, dePerformance tabletten van Lamberts of het SNP Beta alanine puur Aminozuurpreparaat. Het is allemaal te verkrijgen in onze uitgebreid assortiment met verschillende sportartikelen. Welke energiereep kies je best voor je favoriete sport?

 • Sportdrank

  Als u tijdens het sporten trek hebt in een opkikker dan is het reuze handig om te weten dat in onze webshop meer dan voldoende sportdranken te vinden zijn. Deze dranken hebben allemaal hun eigen toepassing en zijn gemakkelijk te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een dorstlesser met extra druivensuiker om energie te verkrijgen voor een lange fietsrit of een sportdrank die de eiwitten extra aanvult om zodoende meer spierkracht te krijgen. In ons assortiment sportdranken hebben wij uiteraard de meest bekende merken zoals Isostar, Fitshape en Dextro Energy. Wat zijn goede sportdranken?

 • Sportvoeding

  Sportvoeding is essentieel wanneer er goede prestaties worden verwacht. In onze webshop zijn verschillende typen sportvoeding te vinden zoals eiwit dranken om de spiermassa te vergroten, koolhydraatrijk voeding wanneer er prestaties moeten worden geleverd in duursporten en sportdranken die tijdens het sporten gebruikt kunnen worden om energie aan te vullen. U kunt in deze categorie voedingssupplementen vinden zoals Wei eiwit isolaat of Fitshape Wei eiwit met verschillende smaken zoals banaan. Deze supplementen zijn een combinatie van wei-eiwitten, aminozuren, vitaminen en mineralen. Wat verstaat men onder een goede sportvoeding

per pagina
Toont 1 - 24 van de 784 items
Toont 1 - 24 van de 784 items

Vind hier diverse producten rondom sporten en afvallen. Wilt u graag fitter worden? Wilt u die extra kilo's aan uw heupen kwijt? Sneller spieren opbouwen? Of heeft u last van een blessure na een verkeerde sportbeweging? Bekijk ons brede aanbod aan artikelen rondom sporten en afvallen. Hier vindt u allerlei artikelen voor het afvallen, zoals afslankdrankjes, light voeding en afslanktabletten. Tevens hebben we een breed assortiment aan sportdrank, sportvoeding, koolhydraten en sportverzorging. Heeft u vragen? Neem gerust contact op.

Sport en afvallen

Sporten en afvallen is een uitstekende combinatie. Afvallen lukt je nooit zonder voldoende beweging. En omgekeerd. Door alleen te sporten en ongezond te eten lukt het je zeker ook niet. Beiden gaan samen. 

Een half uurtje per dag volstaat

Besloot je iets aan je overgewicht te doen? Train dan zeker niet zoals een topsporter. Dagelijks een half uurtje bewegen is voldoende. We denken dan in de eerste plaats aan wandelen, fietsen, joggen of zwemmen. 

Evenwicht

Afvallen zonder het gevreesde jojo effect is het juiste evenwicht vinden tussen gezond eten en voldoende bewegen. Gezond, evenwichtig en gevarieerd eten neemt daarbij 70% van je gewichtsverlies voor zijn rekening. De overige 30% komt van voldoende beweging. Verantwoord afvallen doe je niet met om het even welk dieet. Wel met een gezond eet-en leefpatroon. 

Voedingspatroon aanpassen

De eerste stap naar je gezond streefgewicht is je eetpatroon aanpassen en je calorie- inname beperken. Zeker niet door zo weinig mogelijk te eten zoals velen doen. Ze denken goed bezig te zijn, maar dat is het zeker niet. Zo bereiken ze het tegenovergestelde effect. Als ons lichaam te weinig brandstof krijgt reageert het en gaat in spaarstand. Dan slaat het vet op om te gebruiken als energie op het moment dat het daaraan tekort heeft.

Sporten die je helpen afvallen 

Kies een sport waarmee je meer calorieën verbrandt en vetmassa verliest. Om af te vallen is het ook belangrijk voldoende spieren te kweken. Ook die helpen je afvallen. Ze gebruiken immers energie (calorieën), zelfs in rust. Afvallen terwijl je slaapt is dus perfect mogelijk. Het beste om gemakkelijker gewicht te verliezen af is een combinatie van cardio-met krachttraining. 

Sporten die de meeste calorieën verbranden zijn:

 • Touwtje springen
 • Hardlopen
 • Roeien
 • Fietsen
 • Aerobic
 • Aquagym
 • Wandelen

Hardlopen doe je best voor je ontbijt.