Strepfen Bekijk groter

Strepfen Strepfen 8zt


Strepfen Citroen en Honing 8,75 mg, zuigtabletten

Meer details

Merk Strepfen
Inhoud 8zt

Levertijd: 1 dag

$nbsp;

Bij aankoop van dit product ontvangt u 9 loyaliteitspunten. In totaal ontvangt u 9


Webwinkel Keurmerk

2.99 incl. btw

  •  Verzendkosten vanaf: €4,99
  •  TOT 40% KORTING
  • Veilig online kopen
  •  Gratis verzending boven de €50
  •  Voor 21 uur besteld, morgen in huis
  •  Veilig betalen IDEAL PAYPAL enzv.
  •  14 dagen bedenktijd op uw bestelling
  •  Bekijk hier ons beleid en voorwaarden

Last van keelpijn? Een zere keel moeite met slikken, oorpijn en veel hoesten. Vind hier een medicijn om uw keelpijn te verzachten. En snel van keelpijn afkomen.

Strepfen kopen? 8zt voor slechts €2.99. Een goed medicijn tegen keelpijn. Voor 21 uur besteld dezelfde dag verzonden. Boven de €75 gratis verzending. Meer producten van Strepfen .

Product informatie

Strepfen Citroen en Honing 8,75 mg, zuigtabletten

Geneesmiddel RVG 101477 AV

Dit middel bevat flurbiprofen. Flurbiprofen behoort tot een groep geneesmiddelen die ‘niet-steroïde antiinflammatoire geneesmiddelen’ (NSAID's) worden genoemd. Deze geneesmiddelen hebben een
pijnstillende, koortswerende en ontstekingsremmende werking.

Toepassing
Dit middel wordt gebruikt voor het verlichten van keelklachten zoals keelpijn en zwelling in volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar op korte termijn.

Samenstelling
Werkzame stof: flurbiprofen 8,75 mg
Hulpstoffen: macrogol 300, kaliumhydroxide (E525), citroensmaak,
levomenthol, honing, vloeibare glucose en vloeibare sucrose

Dosering
Voor volwassenen en kinderen van 12 jaar en ouder: Neem één zuigtablet in de mond en zuig er langzaam op.

Wijze van gebruik
Beweeg de zuigtablet tijdens het zuigen altijd door de mond.
De zuigtabletten behoren binnen 30 minuten te werken.
Neem daarna zo nodig om de 3 tot 6 uur een zuigtablet.
Neem niet meer dan 5 zuigtabletten per 24 uur in.

Geef deze zuigtabletten niet aan kinderen jonger dan 12 jaar

Lees voor gebruik de bijsluiter

Niet gebruiken bij
- als u allergisch (overgevoelig) bent voor flurbiprofen of voor één van de andere bestanddelen van Strepfen Citroen en Honing 8,75 mg, zuigtabletten 
- als u ooit astma, een fluitende ademhaling of kortademigheid, neusirritatie, zwelling van het gezicht of jeukende huiduitslag (netelroos) heeft gehad na gebruik van aspirine of een andere NSAID
- als u een zweer of bloeding in uw maag of darmen heeft of heeft gehad (twee of meer episodes van een maagzweer)
- als u ooit na gebruik van NSAID geneesmiddelen een bloeding of perforatie in uw maag of darmen, ernstige darmontsteking (colitis) of bloedingsproblemen heeft gekregen.
- als u een andere NSAID gebruikt (bijvoorbeeld celecoxib, ibuprofen, diclofenacnatrium, enzovoort)
- als u in de laatste 3 maanden van uw zwangerschap bent
- als u ernstig hartfalen, nierfalen of leverfalen heeft of heeft gehad

Vergunninghouder
Reckitt Benckiser Healthcare BV
Siriusdreef 14
2132 WT  Hoofddorp

 

Verdwijnt vanzelf weer

Iedereen heeft wel eens last van keelpijn. Heel vervelend natuurlijk maar in de meeste gevallen is er niet veel aan de hand en verdwijnt de keelpijn na ongeveer 10 dagen vanzelf weer. Vaak is keelpijn het gevolg van een verkoudheid. Je kan de keelpijn wat verzachten door regelmatig te drinken. Vooral koud water heeft een verzachtende werking. Ook op een dropje of zuurtje zuigen kan helpen om minder last van je keel te hebben. Wanneer je keel erg zeer doet kan je natuurlijk paracetamol nemen. Ook met Strepfen van Strepfen kunt u de keelpijn verzachten. Het heeft weinig zin om andere medicijnen te nemen zoals antibiotica omdat die waarschijnlijk toch niet zullen helpen. Wanneer de keelpijn echt heftig is of lang duurt is het natuurlijk altijd verstandig om je huisarts te raadplegen.

Ontsteking

In veel gevallen is keelpijn het gevolg van een verkoudheid. Er kan echter ook sprake zijn van een onsteking. Dit kan je zelf makkelijk constateren. Door in je mond te kijken kan je zien of je keel rood is. Is er bovendien dik slijm of witte plekken te zien, dan is er zeker sprake van een ontsteking. Strepfen van Strepfen kan u helpen de ontsteking te verzachten. Naast een pijnlijke keel kunnen andere symptomen van een ontsteking zijn: koorts en gevoelige of gezwollen klieren in je hals.

Oorzaken keelpijn

Hoewel keelpijn meestal een symptoom is van een verkoudheid. Daarnaast kan er ook sprake zijn van een bacterie maar dat komt veel minder vaak voor. Deze vormen van keelpijn zijn echter wel besmettelijk, dus probeer een beetje op te passen wanneer je met andere mensen in contact komt. Door het praten of hoesten komen er kleine druppeltjes speeksel vrij die via de lucht bij anderen terecht kunnen komen. Deze druppeltjes dragen ook het virus of de bacterie bij zich en daarmee het risico om anderen ook ziek te maken. Ongeveer 2 procent van de gevallen van keelpijn komen door het Pfeiffervirus. Het is eveneens mogelijk om keelpijn te krijgen na een besmetting met een soa. Deze gevallen zijn echter uitzonderlijk. Ook het roken van sigaretten of sigaren kan keelpijn veroorzaken evenals vaak je keel schrapen, veel schreeuwen en het inademen van droge lucht. Strepfen van Strepfen kunt u de keelpijn verzachten.

Tijd om naar de huisarts te gaan

In de meeste gevallen gaat de keelpijn vanzelf over en kan het minder pijnlijk worden door het innemen van verzachtende middelen. zoals Strepfen van Strepfen. Toch kan het nodig zijn om de huisarts te raadplegen. Doe dit in ieder geval wanneer de keelpijn samen gaat met benauwdheid of wanneer je een piepende of gierende ademhaling hebt. Ook wanneer drinken of slikken niet meer goed gaat, je gaat kwijlen, je je mond niet meer goed kan openen, je alsmaar zieker wordt of je klachten aan één kant van je hoofd hebt zoals oorpijn, is het tijd om naar de huisarts te gaan.