In prijs verlaagd! TTS10 7 mg Bekijk groter

TTS10 7 mg Nicotinell 7st


Nicotinell pleisters 7 mg bestrijdt hinderlijke onthoudingsverschijnselen bij het stoppen met roken.

Meer details

Merk Nicotinell
Inhoud 7st

Levertijd: 1 dag

$nbsp;

Bij aankoop van dit product ontvangt u 65 loyaliteitspunten. In totaal ontvangt u 65


Webwinkel Keurmerk

21.48 incl. btw

22.61 incl. btw

  •  Verzendkosten vanaf: €4,99
  •  TOT 40% KORTING
  • Veilig online kopen
  •  Gratis verzending boven de €50
  •  Voor 21 uur besteld, morgen in huis
  •  Veilig betalen IDEAL PAYPAL enzv.
  •  14 dagen bedenktijd op uw bestelling
  •  Bekijk hier ons beleid en voorwaarden

Stoppen met roken is een enorme opgave. Bent u wel gemotiveerd maar het kost u veel moeite om te stoppen met roken. Dan kan TTS10 7 mg van Nicotinell bestellen helpen om de gewoonte te doorbreken. 

TTS10 7 mg kopen? Nu voor €21.48. Bestel voor 21 uur? En ontvang TTS10 7 mg de volgende dag. Verder zoeken naar producten van:

Bestellingen boven de €75 worden gratis verzonden.

Product informatie

Nicotinell TTS 10, 7 mg/24 uur, pleister voor transdermaal gebruik

Toepassing
Dit geneesmiddel behoort tot een groep van geneesmiddelen die gebruikt worden om mensen te helpen bij het stoppen met roken.

Geneesmiddel RVG 14829 AV

Samenstelling
Werkzame stof: nicotine
Hulpstoffen: Basisch gebutyleerd metacrylaat copolymeer (Eudragit E 100),  polyesterfolie gecoat met aluminium,  acrylaat-vinylacetaat copolymeer (Duro-Tak 387- 2516),  medium-chain triglyceriden, (Miglyol 812),  papier 26 g/m²,  gesiliconizeerde,  met aluminium gecoate polyesterfilm,  bruine inkt.

Dosering
Gebruik één pleister per 24 uur.

Wijze van gebruik
Transdermaal gebruik (doorheen de huid).
Knip het zakje met een schaar open en verwijder de pleister. Let op niet in de Nicotinell pleister te knippen. Verwijder de voorgesneden afneembare folie aan de zijde van de pleister. Dit is de zijde waar het actieve bestanddeel vrijkomt en in contact zal zijn met uw huid. Breng onmiddellijk na het verwijderen van de beschermfolie de pleister aan op een onbeschadigd (vrij van sneden, schrammen of schaafwonden), droog deel van de huid met weinig beharing zoals schouderblad, heup, buitenzijde van de arm, etc. Vermijd zones die veel bewegen zoals gewrichten en plaatsen die tegen de kleding wrijven. De volledige, niet doorgesneden pleister aanbrengen op het lichaam. Om een goede aanhechting te bekomen, de volledige buitenzijde van de pleister met de handpalm stevig aandrukken gedurende minstens 10 seconden. Laat de pleister gedurende 24 uur op zijn plaats. Indien u moeilijkheden ondervindt bij het slapen, raadpleeg dan uw arts of apotheker. Vervang de Nicotinell pleister om de 24 uur. Breng de pleister ook telkens op een andere plaats van het lichaam aan en vermijd, indien mogelijk, eenzelfde plaats te gebruiken gedurende enkele dagen. Wanneer u de pleister verwijdert, moet u deze in tweeën vouwen, met de klevende zijde naar mekaar toe, alvorens deze weg te gooien. Gedurende het aanbrengen en het verwijderen, contact met de ogen en de neus vermijden. Was uw handen na gebruik. Indien u voor langere tijd gaat zwemmen in zee of een zwembad, heeft u 2 mogelijkheden: - vooraleer te gaan zwemmen de pleister verwijderen en onmiddellijk terug in de verpakking steken. Het is mogelijk nadien de pleister terug aan te brengen; - de pleister bedekken met een waterdichte pleister gedurende de hele tijd dat u zwemt. Indien u een korte douche neemt, mag de pleister op zijn plaats blijven. Vermijd echter de douchestraal rechtstreeks op de pleister te richten. 

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Niet gebruiken bij​​​​​​- wanneer u niet of slechts af en toe rookt
- u bent allergisch voor één van de stoffen die in dit geneesmiddel zitten.

Buiten bereik en zicht van kinderen houden.
Niet bewaren boven de 25 graden Celcius.
Bewaren in de originele verpakking.

Lees voor gebruik de bijsluiter

Fabrikant
GlaxoSmithKline Consumer Healthcare B.V.
Huis ter Heideweg 62
3705 LZ ZEIST

Nicotinell producten kopen?

TTS10 7 mg wordt aangeboden door het merk Nicotinell. De producten van Nicotinell worden met de hoogst mogelijke zorg voor u gemaakt. Zodat u ze met een gerust hart kunt gebruiken.

Was het TTS10 7 mg wat u zocht?
Wilt u nog verder zoeken naar producten van: Nicotinell? Of naar producten uit de categorie: Stoppen met roken?

Byfit.nl staat voor een gezonde levensstijl. Dit bereikt u door gevarieerde en gezonde producten te gebruiken en deze aan te vullen met voedingssupplementen. Surf rustig rond in ons aanbod heeft u vragen neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.